Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Αρης τρίγωνο Ποσειδώνας Rx 28/10

 


Οι διελεύσεις του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι πράγματι περίεργες. Προκαλούν φαντασία, ευαισθησία και προκαλούν περίεργα συναισθήματα. Μπορούν επίσης να προκαλέσουν φόβους και σωματική αδυναμία.

Κατά τη διάρκεια των διελεύσεων Άρη-Ποσειδώνα, οι άμυνές σας τείνουν να είναι χαμηλές, καθιστώντας σας πιο επιρρεπείς σε μεταδοτικές ασθένειες, ακόμα κι αν πρόκειται απλώς για κοινό κρυολόγημα ή γρίπη.
Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι οι ενέργειές σας είναι κατάλληλες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς αυτή η διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε ασυνείδητες ενέργειες ή ενέργειες που βασίζονται σε εξωπραγματικές συνθήκες. Ωστόσο, ενισχύει επίσης τη διαίσθηση και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε πνευματικές ή μυστικιστικές εμπειρίες.
Μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε νέα, πιο εμπνευσμένα και φωτισμένα μονοπάτια, παρεκκλίνοντας από την προηγούμενη πορεία σας.
Η συμπόνια και τα φιλανθρωπικά σας ένστικτα είναι αυξημένα. Εάν είναι δυνατόν, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Μπορεί να βρεθείτε να ενεργείτε με μυστικότητα, ή ίσως ακόμη και να γίνετε θύμα εξαπάτησης. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε διεξοδικά τις νέες προσωπικές συνδέσεις για να αποφύγετε πιθανή απογοήτευση.
Αυτές είναι οι κατάλληλες στιγμές για να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις αναστολές σας, καθώς και να εμβαθύνετε στον συμβολισμό των ονείρων σας. Μπορεί να βιώσετε συναισθήματα αχρηστίας, αποθάρρυνσης ή αδυναμίας, οπότε είναι σημαντικό να διαλογιστείτε και να σκεφτείτε το βαθύτερο νόημα της ζωής σας.
Η τηλεπαθητική επικοινωνία μπορεί να έρθει πιο εύκολα τώρα, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε χωρίς λόγια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Επιπλέον, είναι σημαντικό να προσέχετε την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα σας, μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι ή κουρασμένοι χωρίς να ξέρετε γιατί. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να διαλογιστείτε και να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Να είστε προσεκτικοί με εκείνους των οποίων η αφοσίωση δεν έχει αποδειχθεί. Αυτή είναι μια εποχή μεγάλης φαντασίας και ιδεαλισμού, οπότε ασχοληθείτε με πνευματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Κρατήστε την ενέργειά σας και έχετε πίστη για εσωτερική ειρήνη.

Η όψη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού και όσους έχουν ωροσκόπιο, μεσουράνημα, προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια από την 24η έως την 29η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου