Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος Rx 28/10


 Επειδή όλες οι όψεις με τον Κρόνο έχουν μια αίσθηση βάρους, καθήκοντος, αργού ρυθμού, ο Κρόνος αλλάζει την ελαφρύτερη και πιο ευτυχισμένη αίσθηση της Αφροδίτης. Κατά κάποιο τρόπο, ο Κρόνος μπορεί να γειώσει την Αφροδίτη, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει καρμικά χρέη γύρω από την αγάπη.

Οι όψεις Αφροδίτης-Κρόνου δείχνουν θέματα αγάπης και αυτοσυγκράτησης καθώς και αξίας. Αυτές οι όψεις έχουν ένα βαρύ συναίσθημα, καθώς ο Κρόνος τείνει να επιβραδύνει το ρομαντισμό της Αφροδίτης, αλλά μπορεί επίσης να διδάξει πίστη, μακροζωία και πώς να εκτιμήσει τον εαυτό του.
Με το τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, η αγάπη και η ευτυχία είναι δύο από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και τα θεωρείτε ακόμα πιο σημαντικά επειδή αισθάνεστε πιο δύσκολο να τα αποκτήσετε, ειδικά όταν συγκρίνετε την κατάστασή σας με αυτή άλλων ατόμων. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πάντα θα σας αρνούνται τι ή ποιον θέλετε περισσότερο στη ζωή, σαν να έχετε πάρει το ακατέργαστο τέλος της συμφωνίας. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής, το πώς αντιμετωπίζετε αυτά τα ζητήματα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το ποσό της αγάπης που λάβατε από τους γονείς σας και πώς έδειξαν αγάπη. Η υποστήριξη και η ενθάρρυνση θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή σας μαζί με την αγάπη. Αυτή η πτυχή πιθανότατα θα είναι πιο σκληρή στην ενήλικη ζωή εάν έχετε υποβληθεί σε κριτική ή κακοποίηση ως παιδί.
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες σχετικά με την αυτοεκτίμηση στις σχέσεις. Αυτό σας κάνει να φοβάστε να μοιραστείτε τον εαυτό σας εντελώς με κάποιον άλλο. Φοβάσαι μήπως πληγωθείς όπως έκανες ως παιδί, μήπως κάποιος αναγνωρίσει ότι δεν είσαι αρκετά καλός.
Μπορεί να αισθάνεστε μια ακραία ανάγκη να είστε δημοφιλείς ή αρεστοί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Θέλετε να σας βλέπουν εκείνοι που θεωρείτε «σημαντικούς» γιατί αυτό κάνει αυτή τη μικρή φωνή, αυτή που επαναλαμβάνει τις ανασφάλειές σας, να ηρεμήσει για λίγο. Αλλά δυστυχώς, θα πιαστείτε ξανά και ξανά σε καταστάσεις όπου δεν είστε αρεστοί ή σεβαστοί για κάποιο λόγο, γεγονός που ενισχύει μόνο την αίσθηση της ανεπάρκειας.
Θυμηθείτε ότι όταν ξοδεύετε όλο το χρόνο σας εστιάζοντας σε κοινωνικές δομές, οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τον πραγματικό σας εαυτό. Και συνήθως, το μέρος του εαυτού σας που δεν τους αρέσει είναι η μάσκα που φοράτε.
Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, πρέπει να μάθετε να είστε εντάξει με τους άλλους που δεν σας εγκρίνουν πάντα. Δεν θα βρείτε ικανοποίηση με τη λατρεία, επειδή η ικανοποίηση που αναζητάτε προέρχεται από μέσα. Ψάχνετε για πραγματική αγάπη από τον εαυτό σας και από επιλεγμένα άτομα κοντά σας. Αλλά αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί: η ενέργεια οποιουδήποτε τετραγώνου είναι πάντα παράφωνη.
Η όψη επηρεάζει το Μεταβλητό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 10η έως 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου