Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Άρης αντίθεση Κρόνος Rx 20/07

 Από τις 16 έως τις 25 Ιουλίου μία πάρα πολύ δύσκολη όψη συμβαίνει πάνω στο Μεταβλητό Σταυρό, καθώς ο Άρης από την Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στ0υς Ιχθείς.

Μία όψη η οποία αφορά δύο κακεργέτες πλανήτες οπότε καταλαβαίνουμε ότι φέρνει απογοήτευση και χρειάζεται μία ιδιαίτερη αντιμετώπιση όσο αφορά πάσης φύσεως αντιπάλους μας, γιατί μπορεί να γίνουν οι χειρότεροι εχθροί μας.
Επίσης νιώθουμε αδύναμοι, ανεπαρκής, μη ελκυστικοί και ανίκανοι μέσα στο παιχνίδι της ζωής παίρνοντας προσωπικές αποφάσεις που μπορούν να μας οδηγήσουν σε δύσκολους ανθρώπους και βεβαίως να καταστρέψουν τη φήμη μας και την καριέρα μας.
Ενώ κάποια καρμικά γεγονότα μπορεί να δημιουργούν φόβο, μίσος, ζήλια. Πρέπει να χρειαστούμε χρόνο για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και για να φύγουμε από αυτό το σοκ.
Ωστόσο είναι μία όψη η οποία έχει τροφή και ενέργεια και είναι βαθιά μέσα μας με αποτέλεσμα να επηρεάζει το σώμα μας, το μυαλό μας και το πνεύμα μας. Πρέπει να αποφευχθεί η σύγκρουση εντελώς με την επεξεργασία της ενέργειας σε μία παραγωγική δραστηριότητα μέσα από αυτοπειθαρχία, υπομονή και απόλυτη αποφασιστικότητα τα οποία μπορούν να μας δημιουργήσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα 
Η όψη επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 3η έως τη 9η μοίρα του Μεταβλητού Σταυρού.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου