Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ήλιος στο Λέοντα


 Το ζώδιο του Λέοντα είναι το σταθερό ζώδιο της φωτιάς. Είναι ισχυρή, μαγνητική, γενναιόδωρη και παρορμητική. Έχει μια ισχυρή και ένθερμη ερωτική φύση. Ο Λέων κινείται μέσω της καρδιάς και όχι μέσω της λογικής. Όπως το λιοντάρι, ο Λέων είναι επιβλητικός, αποφασιστικός, θαρραλέος και με υψηλό πνεύμα, μερικές φορές καυχώμενος για την ανωτερότητά του. Η ζεστασιά και η καλοσύνη του Λέοντα είναι του είδους που έχει ένας καλός βασιλιάς προς τους υπηκόους του. Ο Λέων είναι πιστός φίλος ή ευγενής εχθρός.

Η κύρια ανάγκη για το ζώδιο του Λέοντα είναι να αναπτύξει μια γνήσια αίσθηση του εαυτού, να την παρουσιάσει στον κόσμο και να υπερηφανεύεται για την έκφραση του δημιουργικού του επιτεύγματος. Το ζώδιο του Λέοντα έχει μια ατελείωτη πηγή δημιουργικής ενέργειας, επειδή ο Ήλιος κυβερνά το ζώδιο του Λέοντα. Ο Λέων επικεντρώνεται στην υγιή έκφραση της ατομικής αυτοανακάλυψης.
Οι πλανήτες στον Λέοντα θα χρωματιστούν από τις ιδιότητες: υπερηφάνεια και παρόρμηση για αναγνώριση και αίσθηση δράματος.
Οι Λέοντες Ήλιοι είναι αξιοπρεπείς, θαρραλέοι, στοργικοί, ισχυροί, γενναιόδωροι, παιχνιδιάρικοι, αισιόδοξοι, φιλόδοξοι, πιστοί και χαρούμενοι. Από την αρνητική πλευρά, όμως, μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικοί, μισαλλόδοξοι, αυταρχικοί, τεμπέληδες, στενόμυαλοι και εγωκεντρικοί. Επιλέγουν να κάνουν πράγματα που τους δίνουν ευρύ πεδίο δημιουργικότητας, οργάνωσης και ηγεσίας. Αν και φαίνονται δυνατοί εξωτερικά, οι περισσότεροι Λέοντες είναι εσωτερικά ευαίσθητοι και τα συναισθήματά τους πληγώνονται εύκολα. Όταν συμβεί αυτό, μπορούν να ενεργοποιήσουν το αντικείμενο της αγάπης τους, όταν πληγωθεί η υπερηφάνεια τους.
Οι ντόπιοι Λέοντες έχουν μια αποφασιστική κλίση για το δραματικό και απολαμβάνουν να λένε ιστορίες, να είναι το κέντρο της προσοχής, να περνούν καλά και να τρέχουν την παράσταση. Οι κακές και σκληρές πράξεις είναι γενικά κάτω από αυτούς, αλλά δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν βία όταν χρειάζεται. Ανεξάρτητα από τις πράξεις τους, έχουν πάντα την πεποίθηση ότι ό, τι κάνουν είναι προς όφελος του άλλου ατόμου.
Εάν ένας Λέων είναι θυμωμένος, πηγαίνει αμέσως στο βασιλικό του ρόλο, «ανεβαίνοντας στο θρόνο του» και βάζοντας γρήγορα τον αντίπαλο ή τον αμφισβητία στη σωστή του θέση. Οι Λέοντες κυριολεκτικά βρυχώνται στους ανθρώπους όταν είναι θυμωμένοι. Αλλά μόλις τελειώσει η κούρασή τους, συγχωρούν και ξεχνούν και ποτέ δεν κρατούν κακία.
Στα καλύτερά τους, οι Λέοντες είναι στοργικοί, χαρούμενοι, αισιόδοξοι άνθρωποι στους οποίους μπορεί κανείς να βασιστεί για να φέρει τον ήλιο στη ζωή των άλλων ανθρώπων. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι. Τα χρήματα φαίνεται να γλιστρούν μέσα από τα δάχτυλά τους σαν να ήταν κόκκοι άμμου. Και, όπως η άμμος, δεν έχουν ιδέα πού έχει πάει.
Οι Λέοντες έχουν συνήθως ζωτικότητα και καλή υγεία, με ισχυρές δυνάμεις ανάρρωσης. Όταν είναι άρρωστοι, έχουν την τάση να έχουν υψηλό πυρετό. Σπάνια πάσχουν από κατάθλιψη, αλλά όταν είναι, είναι συντετριμμένοι. Ευτυχώς, οι ανθεκτικές δυνάμεις τους είναι εξαιρετικές, οπότε σύντομα είναι ηλιόλουστοι και ευτυχισμένοι ξανά, εκτός αν η καρδιά τους έχει ραγίσει. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ένας Λέων δυσκολεύεται να ξεπεράσει. Αυτό μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε σωματικά προβλήματα με την καρδιά τους.
Οι Λέοντες πρέπει να θαυμάζουν τον γαμήλιο σύντροφό τους. Αν δεν το κάνουν, ο γάμος μπορεί να μην διαρκέσει πολύ. Στο τέλος, οι Λέοντες πρέπει να αισθάνονται εκτιμημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου