Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Σεληνιακοί Δεσμοί σε Κριό και Ζυγό 2023-2025


 Οι Σεληνιακοί Κόμβοι είναι μαθηματικά σημεία που σχεδιάζονται μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης και συνδέονται με τους κύκλους της Έκλειψης. Υπάρχει ένας Βόρειος Δεσμός και ένας Νότιος Δεσμός, οι οποίοι βρίσκονται πάντα ακριβώς απέναντι ο ένας από τον άλλο, δημιουργώντας έναν ισχυρό άξονα που γίνεται ιδιαίτερα φορτισμένος, ειδικά κατά την περίοδο των Εκλείψεων.

Ενώ οι Σεληνιακοί Δεσμοί ακούγονται αρκετά τεχνικοί, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο μαγικά και εσωτερικά συστατικά της αστρολογίας. Οι Σεληνιακοί Δεσμοί μπορούν να μας δώσουν ψιθύρους για το τι κάναμε σε μια προηγούμενη ζωή, ποιος είναι ο σκοπός μας σε αυτή την ενσάρκωση και ποια μαθήματα έχουμε φτάσει να κατακτήσουμε σε επίπεδο ψυχής.
Σε συλλογικό επίπεδο, η τοποθέτηση των Σεληνιακών Δεσμών δείχνει την εξέλιξή μας ως κοινωνία και με ποια θέματα και μαθήματα είμαστε προορισμένοι να εργαστούμε.
Τους τελευταίους 18 μήνες, οι Σεληνιακοί Δεσμοί έχουν μετακινηθεί μέσω του Ταύρου και Σκορπιού, με τον Βόρειο Δεσμό να πέφτει στον Ταύρο και τον Νότιο Δεσμό να πέφτει στον Σκορπιό. Αυτός ο κύκλος ετοιμάζεται τώρα να φτάσει στο τέλος του, καθώς στις 17 Ιουλίου 2023, ο Βόρειος Δεσμός θα μετακινηθεί στον Κριό και ο Νότιος Δεσμός θα μετακινηθεί στον Ζυγό, θέτοντάς μας σε ένα νέο συλλογικό ταξίδι που θα διαρκέσει έως τις 11 Ιανουαρίου 2025.
Σε κάθε έκλειψη σε αυτά τα αντίστοιχα ζώδια, το Σύμπαν θα αποκαλύπτει περισσότερα από τα μαθήματα, τα δώρα και την εργασία που μας επιφυλάσσουν οι Σεληνιακοί Δεσμοί. Ας βουτήξουμε λίγο βαθύτερα τώρα και ας αποσυσκευάσουμε τι σημαίνει κάθε μία από αυτές τις κομβικές τοποθετήσεις.

Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό
Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό δείχνει ότι όλοι κινούμαστε προς περισσότερη ανεξαρτησία, αναλαμβάνουμε περισσότερη δράση και είμαστε πιο επιχειρηματικοί όταν πρόκειται για τις προσπάθειές μας. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει τη φύτευση του σπόρου. Είναι μια εξαιρετικά γόνιμη ενέργεια που μας καθοδηγεί να δημιουργήσουμε, να εκδηλωθούμε και να γνωρίζουμε ότι είμαστε ισχυροί συνδημιουργοί του Σύμπαντος.
Ο Κριός αντιπροσωπεύει επίσης τον ατρόμητο πολεμιστή που μπορεί να προχωρήσει με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Καθώς ο Βόρειος Δεσμός ταξιδεύει στον Κριό, μπορεί να χρειαστεί να μπούμε σε κατάσταση πολεμιστή και να βρούμε μεγαλύτερο θάρρος για να αντιμετωπίσουμε τις «μάχες» που μας υποδέχονται.
Ο Κριός μπορεί να είναι μια πολύ καυτή και μεθυστική ενέργεια, οπότε είναι πιθανό να νιώσουμε τη φλογερή φύση του, δίνοντάς μας μια ώθηση θάρρους, αλλά ίσως και λίγη ψυχραιμία.
Σε προσωπικό επίπεδο, ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό θα ρίξει φως στο πού πρέπει να κάνουμε πιο θαρραλέα δράση στη ζωή μας. Ίσως χρειαστεί να φορέσουμε τις μάσκες του πολεμιστή μας και να προχωρήσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε.
Σε συλλογικό επίπεδο, η ύπαρξη του Βόρειου Δεσμού στον Κριό μπορεί να υποδηλώνει αυξημένη πιθανότητα πολέμων και παγκόσμιων συγκρούσεων. Αλλά, μπορεί επίσης να δει μια αύξηση των επιχειρηματικών σχεδίων και πιο ανεξάρτητη σκέψη που μπορεί να οδηγήσει σε νέες δημιουργίες.
Στην πραγματικότητα, τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, πρόκειται για μια εξαιρετικά δημιουργική τοποθέτηση που θα δημιουργήσει αυτή την αίσθηση μιας νέας αρχής, επιτρέποντάς μας να θέσουμε τον τόνο για τον τύπο του πλανήτη που επιθυμούμε να κατοικήσουμε.

Ο Νότιος Δεσμός στο Ζυγό
Η πτώση του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό δείχνει ότι είμαστε πλέον έτοιμοι να απομακρυνθούμε από τις τάσεις αλληλεξάρτησης. Δεν είναι ότι θέλουμε να αγνοήσουμε εντελώς τη δύναμη και τη δύναμη που μπορούμε να επιτύχουμε με το να είμαστε σε συνεργασία με άλλους, αλλά έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε λίγο περισσότερη ανεξαρτησία.
Ο Ζυγός συνδέεται με τη δικαιοσύνη και την αμεροληψία και αυτές οι ιδιότητες μπορεί να βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο κάτω από αυτή την τοποθέτηση. Σε κοινωνικό επίπεδο, μπορεί να βρεθούμε να αναρωτιόμαστε τι είναι δίκαιο και τι είναι δίκαιο. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αμφισβήτηση θα δημιουργήσει ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης γύρω από αυτά τα θέματα.
Ο Νότιος Δεσμός στο Ζυγό δείχνει επίσης την ανάγκη να δώσουμε προτεραιότητα πρώτα στον εαυτό μας. Ενώ δεν θέλουμε να χάσουμε την αίσθηση της συμπόνιας, «ό, τι είναι καλό για τη χήνα είναι καλό για τον κυνηγό», φαίνεται να έρχεται στο μυαλό εδώ.
Ο Νότιος Δεσμός στο Ζυγό μπορεί επίσης να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις σε σχέσεις που μπορεί να σχετίζονται με μια προηγούμενη ζωή ή τα πρώτα παιδικά σας χρόνια. Μπορεί να βρεθούμε να κάνουμε μια βαθιά βουτιά στην προηγούμενη προετοιμασία μας για να δούμε πώς μπορεί να εκδηλωθεί στις σημερινές μας σχέσεις.
Καθώς ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, μπορούμε επίσης να δούμε τη βιομηχανία ομορφιάς και την αναπαραγωγική υγεία στο προσκήνιο.

Προβλέψεις για την κομβική τοποθέτηση Κριού-Ζυγού
Η τελευταία φορά που ο Βόρειος Δεσμός έπεσε στον Κριό και ο Νότιος Δεσμός έπεσε στο Ζυγό ήταν από τον Δεκέμβριο του 2004 έως τον Ιούνιο του 2006. Μπορείτε να κοιτάξετε πίσω σε αυτή τη χρονική περίοδο στη ζωή σας για να δείτε αν υπήρχαν σημαντικά θέματα που επικρατούσαν. Δεν είναι ότι το ίδιο πράγμα θα συμβεί ξανά, αλλά παρόμοια μοτίβα μπορεί να βιωθούν.

Ακολουθούν μερικές προβλέψεις για αυτό που μπορεί να δούμε καθώς οι Σεληνιακοί Δεσμοί ξεκουράζονται στον Κριό και τον Ζυγό.

  1. Αύξηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων
  2. Μεγαλύτερη ώθηση προς περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία
  3. Η δημιουργία νέων επιχειρήσεων
  4. Ώθηση προς περισσότερο ατομικισμό
  5. Αύξηση των επιχειρηματικών μοντέλων άμεσης κατανάλωσης
  6. Αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας
  7. Φλογερά ή θερμά συναισθήματα για παγκόσμια γεγονότα
  8. Ξεροκέφαλες στάσεις και πεποιθήσεις
  9. Νέα έρευνα όσον αφορά τον εγκέφαλο / ψυχική υγεία
  10. Στο προσκήνιο η βιομηχανία ομορφιάς
  11. Ανάδειξη σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης
  12. Ερωτήσεις σχετικά με το τι είναι δίκαιο
Οι εκλείψεις Κριού-Ζυγού
Σε κάθε έκλειψη, οι Σεληνιακοί Κόμβοι θα ενεργοποιούνται, ξετυλίγοντας περισσότερη από την ενέργεια, τα μαθήματα και τα δώρα τους. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουμε ήδη βιώσει μία Έκλειψη σε αυτή τη σειρά - την Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 20 Απριλίου 2023. Μπορείτε να σκεφτείτε πίσω σε θέματα που εκτυλίσσονταν γύρω από αυτή την έκλειψη για ενδείξεις σχετικά με το τι μπορεί να ενεργοποιεί αυτή η κομβική τοποθέτηση στη ζωή σας.

Ακολουθούν οι ημερομηνίες για όλες τις εκλείψεις Κριού-Ζυγού:
  1. 20 Απριλίου 2023: Ηλιακή έκλειψη Κριού
  2. 14 Οκτωβρίου 2023: Ηλιακή έκλειψη Ζυγού
  3. 25 Μαρτίου 2024: Έκλειψη Πανσελήνου στο Ζυγό
  4. 8 Απριλίου 2024: Ηλιακή έκλειψη Κριού
  5. 2 Οκτωβρίου 2024: Ηλιακή έκλειψη Ζυγού
  6. 14 Μαρτίου 2025: Ηλιακή έκλειψη Κριού
Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε αυτό το ταξίδι, κρατήστε ένα ημερολόγιο με τυχόν σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από αυτές τις ημερομηνίες της Έκλειψης. Μόλις ολοκληρωθεί ο πλήρης κύκλος, μπορείτε απλώς να δείτε πώς αυτή η κομβική τοποθέτηση σας έχει επηρεάσει, διαμορφώσει και εμπνεύσει!

ΤΑΝΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου