Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ήλιος αντίθεση Πλούτωνα Rx 22/07

 


Η πλανητική τοποθέτηση του Ήλιου απέναντι στον Πλούτωνα είναι ένας συνδυασμός δύο ισχυρών κοσμικών δυνάμεων που τυχαίνει να βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Ο Ήλιος
 επηρεάζει αυτό που μας οδηγεί και πώς ακολουθούμε τα πράγματα που θέλουμε. Γι' αυτό αντιστοιχεί στις ιδιότητες του πάθους, της ενέργειας, της επιθετικότητας, της κατάκτησης, του ακατέργαστου ενστίκτου και των σαρκικών επιθυμιών.

Από την άλλη πλευρά, ο Πλούτωνας στην αστρολογία αντιπροσωπεύει τον ανεπεξέργαστο πόνο, τις βαθιές πληγές και την απώλεια. Αντηχεί με τη μυστηριώδη, σκοτεινή και συχνά τρομακτική πραγματικότητα που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Παρόλο που ο Πλούτωνας συνδέεται με καταστροφικές δυνάμεις, αντιπροσωπεύει επίσης την ικανότητά μας να σηκωθούμε από τις στάχτες αφού βιώσουμε ψυχολογικούς μετασχηματισμούς.
Λοιπόν, τι συμβαίνει όταν ο Ήλιος, ο πλανήτης που αντιστοιχεί στις συνειδητές επιθυμίες μας, τύχει να αντιταχθεί στον Πλούτωνα, ο οποίος συσχετίζεται με τις εξελικτικές μας προθέσεις; Λοιπόν, αυτή η τοποθέτηση μπορεί να μας επηρεάσει με διάφορους τρόπους, ανάλογα με το πώς εκδηλώνεται.
Δεδομένου ότι ο Ήλιος πλήττεται όταν εναντιώνεται στον Πλούτωνα, η επιρροή του είναι βέβαιο ότι θα συναντήσει αντίσταση. Ως εκ τούτου, η σύγκρουση σηματοδοτεί αυτήν την αστρολογική διέλευση.
Ενώ ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τη συλλογική βούληση, ο Άρης είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές επιθυμίες. Ως εκ τούτου, οι αστρολογικές διελεύσεις όπου αυτοί οι δύο πλανήτες έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους φέρνουν περιόδους όπου η κοινωνία δεν μας επιτρέπει να κάνουμε κάτι που θέλουμε. Το εμπόδιο που αντιμετωπίζετε μπορεί να είναι μια ομάδα ανθρώπων ή ένα ίδρυμα.
Περιμένετε την πρόκληση να αντιμετωπίσετε ισχυρές δυνάμεις ή εχθρούς που θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι προσπάθειές τους δεν θα καρποφορήσουν το συντομότερο που περίμεναν κατά τη διέλευση του Ήλιου απέναντι από τον Πλούτωνα. Εάν συμβεί αυτό, ανοίγει την πόρτα για να επαναξιολογήσετε τους στόχους και να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό και πρακτικό μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Η όψη επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες των παρορμητικών και τις αρχικές μοίρες των σταθερών και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου