Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ερμής τετράγωνο Δίας 17/07

 


Αυτές τις μέρες είναι αρνητικό οτιδήποτε πεις, συμφωνήσεις και το κάνεις, επικοινωνιακά. Οι σκέψεις σου θα έχουν ένα τόνο ασυνεννοησίας, απαισιοδοξίας, θα υπάρχει και μία επιφυλακτικότητα, μία άρνηση στο να βρεθούν λύσεις, γιατί οι λύσεις αυτές κρίνονται ότι δεν θα έχουν τη δεδομένη επιτυχία.
Οτιδήποτε σχεδιάζεται αυτό το χρονικό διάστημα δεν μπορεί να εξελιχθεί. Αν υπήρχε στα σχέδια ένα ταξίδι, υπήρχε στα σχέδια μία συμφωνία, όλα αυτά ανατρέπονται εξαιτίας υπερβολικών απαιτήσεων ή εξόδων. Τα επιχειρήματα που ασκείς στους άλλους δεν μπορούν να τα καταλάβουν ή έχουν μία άρνηση στο να τα δεχτούν καθώς επίσης και ότι αφορά τις συζητήσεις, που πολλές φορές μπορεί να φτάσουν σε αδιέξοδα εξαιτίας υπερβολών στην έκφραση των σκέψεων.
Υπάρχει μία ανασφάλεια, νιώθεις μία ντροπαλότητα ότι δεν αξίζεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία διστακτικότητα στο να εξελιχθείς και να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα.
Όλο αυτό δημιουργεί στο να έχεις αυξημένα νεύρα και να μην μπορείς να διαχειριστείς απλές καταστάσεις μέσα σου, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για σένα γιατί όλοι οι άλλοι δεν σε θέλουν, δεν σε αγαπούν και δεν θέλουν να σε ακούν παράλληλα.
Αυτό που χρειάζεται είναι η επιμονή και η προσπάθεια στο να διατηρηθούν τουλάχιστον τα πράγματα όπως είναι αυτή τη στιγμή, να μην φτάσουν στα άκρα, μέχρι που η όψη αυτή σιγά-σιγά να υποχωρήσει για να βρεθείς πάλι σε ισορροπίες.
Η όψη αυτή δεν βοηθά καμιά συζήτηση όσο αφορά συνεργασίες και διάλογο όταν αγγίζει το παράλογο, όπως και συναναστροφές με άλλους που σχετίζεσαι είτε μέσω σχέσης, είτε μέσω οικονομικής συνεργασίας μια που θα ζητάς πολλά ενώ οι άλλοι θα δίνουν λίγα. Φέρνει υπερβολές οι οποίες μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθη.
Η όψη επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο από την 5η έως την 10η μοίρα.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου