Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Νέα Σελήνη Αυγούστου στο Καρκίνο

 


Η Νέα Σελήνη του Καρκίνου φτάνει στις 17 Ιουλίου 2023, ακριβώς τη στιγμή που οι Σεληνιακοί κόμβοι μετατοπίζονται στον Κριό και τον Ζυγό, ξεκλειδώνοντας έναν νέο καρμικό κύκλο 18 μηνών.

Η Νέα Σελήνη του Καρκίνου και η μετατόπιση των Σεληνιακών Κόμβων που συμβαίνουν την ίδια μέρα υποδηλώνουν μια εποχή αυξημένης καρμικής ενέργειας.
Αν προσέξουμε, μπορεί να παρατηρήσουμε ένα πασπάλισμα με ψίχουλα ψωμιού από το Σύμπαν, οδηγώντας μας σε ένα μονοπάτι που θα επιταχύνει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της ψυχής μας.
Η Νέα Σελήνη του Καρκίνου μπορεί επίσης να φέρει νέα γεγονότα ή ευκαιρίες στη ζωή μας που μπορούν να μας ευθυγραμμίσουν με τα συναισθήματα του σκοπού. Δώστε προσοχή σε πράγματα που αναδεύονται κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, καθώς είναι πιθανό να μας οδηγήσουν σε ποια κατεύθυνση μας δείχνει το Σύμπαν.

Νέα Σελήνη, Νέες Προθέσεις
Η δημιουργία προθέσεων είναι πάντα ένα ισχυρό πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν έρθει η ώρα της Νέας Σελήνης, αλλά στη Νέα Σελήνη του Ιουλίου, δείτε αν μπορείτε να δημιουργήσετε τις προθέσεις και τις ιδέες σας από ένα μέρος εσωτερικής εμπιστοσύνης.
Αυτό απαιτεί να μπούμε μέσα μας, να καθίσουμε με τον εαυτό μας και να κατευθύνουμε το όραμα της ζωής μας από μια θέση εσωτερικής γνώσης και διαίσθησης. Οι απαντήσεις μπορεί να μην μας έρχονται αμέσως, αλλά η εξάσκηση της υπομονής είναι μέρος αυτής της διαδικασίας.
Η δημιουργία προθέσεων από μια θέση εσωτερικής γνώσης έχει να κάνει με τη ροή της διαδικασίας και τη γνώση ότι η σωστή έμπνευση και οι σωστές απαντήσεις θα έρθουν όταν είναι έτοιμα. Αυτή η διαδικασία απαιτεί παράδοση και πολλή πίστη, αλλά η ευκολία τείνει να ακολουθεί όταν της παραδοθούμε.


Νέα Σελήνη για την Ελλάδα


Η Σελήνη είναι Σπίτι στον Καρκίνο
Το να βρούμε την ευκολία μας μπορεί να μας φανεί ευκολότερο κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, καθώς η Σελήνη λατρεύει να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.
Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας, τα αισθήματά μας ασφάλειας και τα αισθήματά μας άνεσης. Η Σελήνη μπορεί επίσης να είναι μια αναπαράσταση της γυναικείας ενέργειας στη ζωή μας.
Με τη Σελήνη στο γλυκό σημείο της στον κοσμικό μας ουρανό, μπορεί να νιώθουμε πιο συνδεδεμένοι και συντονισμένοι με τα συναισθήματά μας και τη θηλυκή πλευρά μας και μπορεί να έχουμε ευκολότερο χρόνο να κατανοήσουμε τι μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς.
Καθώς το συναισθηματικό μας σώμα θα είναι ευκολότερο στην πρόσβαση, μπορεί να μας ελκύει να εξερευνήσουμε τα συναισθήματα και τα συναισθήματά μας σε βάθος. Μπορεί να χρειαζόμαστε να καθίσουμε με το πώς νιώθουμε πραγματικά ή να παρακολουθήσουμε συναισθήματα που αναβλύζουν κάτω από την επιφάνεια, ώστε να σηκωθούν για καθαρισμό.
Θέματα σχετικά με τη μητέρα μας ή τη μητρότητα μπορεί να προκύψουν και σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Μπορεί να μας ξυπνήσουν οδυνηρές παιδικές αναμνήσεις ή μπορεί να βρεθούμε ότι πρέπει να ισορροπήσουμε τις μητρικές μας ιδιότητες. Η πληγή της μητέρας μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα σχετικά με την άνεση και την ασφάλεια.
Νιώθουμε σταθεροί και ασφαλείς στον εαυτό μας και στον εαυτό μας; Μπορούμε να ανακουφίσουμε και να ηρεμήσουμε τον εαυτό μας και πάλι σε μια κατάσταση ισορροπίας;
Η ενέργεια του καρκίνου μπορεί να είναι σαν τη Θεϊκή Μητέρα, να εισχωρεί και να μας φροντίζει με όλους τους τρόπους που επιθυμούμε να μας φροντίσουν. Μπορεί να μας παρηγορήσει με τους σωστούς τρόπους, κρατώντας μας έτσι ώστε να νιώθουμε ασφαλείς και σταθεροί έξω στον μεγάλο κόσμο.
Αλλά μια άλλη ενέργεια που μπορεί να ενσωματώσει ο Καρκίνος είναι αυτή της γενναιότητας, και αυτή η γενναιότητα είναι αυτή που προέρχεται από την αγνή αγάπη. Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας άνευ όρων, γίνεται δεύτερη φύση να υπερασπιζόμαστε την ευημερία μας, να φροντίζουμε τον εαυτό μας όταν έχουμε ανάγκη και να βρίσκουμε την εμπιστοσύνη για να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται.
Κάτω από τη Νέα Σελήνη του Καρκίνου, μπορούμε να διοχετεύσουμε λίγη από αυτήν την ενέργεια αγάπης για τον εαυτό μας. Μπορούμε να διοχετεύσουμε αυτήν την ενέργεια αγάπης για τον εαυτό μας και να τη μετατρέψουμε σε συναισθήματα γενναιότητας, αυτοπεποίθησης και εσωτερικής δύναμης.

Η Νέα Σελήνη του Καρκίνου και οι Κοσμικοί Ουρανοί
Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, είναι ιδιαίτερα ενεργός κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, επομένως είναι πιθανό να νιώθουμε μεταμορφωμένοι με κάποιο τρόπο. Αυτό είναι πιθανό να είναι ένα λεπτό και ίσως κάτι που βιώνουμε πρώτα σε συναισθηματικό επίπεδο.
Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος αυτή τη στιγμή, καθοδηγώντας μας να εντοπίσουμε γεγονότα που εργαζόμαστε από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Μπορεί να βρείτε θέματα, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, που αναδεύονταν γύρω στον Οκτώβριο του 2022 να επανέρχονται στην επιφάνεια για ξεκαθάρισμα ή μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση.
Η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα, της ομορφιάς και του χρήματος, πλησιάζει επίσης αυτή τη στιγμή το επίσημο ανάδρομο ραντεβού της. Αν και η Αφροδίτη δεν θα είναι ανάδρομη μέχρι τις 22 Ιουλίου, η ενέργειά της μπορεί να αισθάνεται ότι ενεργοποιείται κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη του Καρκίνου.
Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια περίοδος θεραπείας της καρδιάς, επομένως μπορεί να αρχίσουμε να έχουμε μεγαλύτερους ψίθυρους για το τι μας επιφυλάσσει η θεραπεία της καρδιάς μόλις η Αφροδίτη αρχίσει να κάνει το ανάδρομο ταξίδι της.
Με αυτή τη δυναμική ενέργειας στο μείγμα, η Νέα Σελήνη του Καρκίνου θα μπορούσε σίγουρα να αισθάνεται πιο ευαίσθητη από το κανονικό. Ίσως χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με τα συναισθήματα στα οποία επιλέγουμε να προσκολληθούμε και με ποιον επιλέγουμε να περιβάλλουμε τον εαυτό μας.
Αυτή η Νέα Σελήνη μας ζητά να είμαστε ευγενικοί με τον εαυτό μας, να τυλιχθούμε με τη δική μας ζεστασιά και να θρέψουμε τον εαυτό μας με τρόπους που μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τις τελευταίες μοίρες των παρορμητικών και αρχικές των σταθερών και όσους ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου