Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

5 πιο ενσυναισθητικά ζώδια: Είστε ένας από αυτούς;

 


Έχετε παρατηρήσει ότι μερικοί άνθρωποι τείνουν να αισθάνονται περισσότερο από άλλους; Μπορεί να παρακολουθήσουν ένα θλιβερό βίντεο και να δακρύσουν ή να συγκινηθούν συναισθηματικά όταν κάποιος τους πει μια έντονη ιστορία. Αυτή είναι η ενσυναίσθηση, η ικανότητα να νιώθεις την ενέργεια των άλλων και αυτό που περνούν. Γνωρίζατε ότι αυτή η ικανότητα είναι αρκετά στενά συνδεδεμένη με την Αστρολογία και τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας; Ορισμένα σημάδια έχουν απλώς μεγαλύτερη τάση προς την ενσυναίσθηση από άλλα. Όλοι έχουν αυτή την ικανότητα, αλλά μερικοί από εμάς απλά το πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο. Είστε περίεργοι να δείτε αν το κάνετε στη λίστα ως ένα από τα πιο ενσυναισθητικά σημάδια; 


Ιχθύες
Ο Ιχθύς πρέπει να είναι ο νικητής όταν πρόκειται για όλα τα πράγματα ενσυναίσθησης. Αυτό το ζώδιο είναι τόσο ευαίσθητο και τείνει να παίρνει όλη την ενέργεια γύρω του. Είναι λίγο σαν ένα συναισθηματικό κενό και απορροφούν όλα τα είδη ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των καλών και των κακών. Μπορούν γρήγορα να αντιληφθούν όταν κάποιος πονάει ή περνάει κάτι δύσκολο, το αισθάνονται κυριολεκτικά στο σώμα τους και έχουν έναν τρόπο να κάνουν δική τους την ενέργεια κάποιου άλλου. Οι Ιχθείς τείνουν να στερούνται ορίων και δυσκολεύονται να πουν όχι, γι 'αυτό συχνά προσελκύουν ανθρώπους που τρέφονται με την ευγενική και δοτική φύση τους. Τείνουν επίσης να έχουν μια πραγματικά ήρεμη και ειρηνική παρουσία γύρω τους, έτσι ώστε οι άλλοι να αισθάνονται αμέσως καλύτερα κάθε φορά που ένας Ιχθύς είναι γύρω. Οι Ιχθείς αγαπούν επίσης να βοηθούν τους άλλους, θέλουν να πάρουν όλο τον πόνο μακριά στον κόσμο και να κάνουν ό, τι μπορούν για να υποστηρίξουν όποιον έχει ανάγκη. Ωστόσο, οι Ιχθείς πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μάθουν να λένε όχι, διαφορετικά οι άλλοι θα πάρουν και θα πάρουν μέχρι να μην μείνει τίποτα για να δώσουν.


Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι οι φυσικοί θεραπευτές του ζωδιακού κύκλου. Είναι εδώ για να υπηρετούν και να υποστηρίζουν τους άλλους. Εάν ένας Παρθένος μπορεί να κάνει τη ζωή κάποιου άλλου λίγο πιο εύκολη, αισθάνεται σαν να ζει τον σκοπό του. Αυτό το ζώδιο αισθάνεται τα πάντα σε ακραίο επίπεδο και εξαιτίας αυτού έχει μάθει να χτίζει ένα αρκετά σταθερό τείχος προστασίας γύρω από τον εαυτό του. Μπορεί να μην δείτε έναν Παρθένο να ξεσπά σε κλάματα κάθε φορά που ακούει μια θλιβερή ιστορία, επειδή ξέρει ότι πρέπει να δείξει δύναμη όταν κάποιος άλλος έχει μια στιγμή αδυναμίας, γι 'αυτό θα δείτε συχνά τον Παρθένο να εργάζεται στον ιατρικό τομέα ως γιατροί, αλλά ειδικά νοσοκόμες. Έχουν επίσης ένα μαλακό σημείο για τα ζώα και θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν κάθε κατοικίδιο ζώο που έχει ανάγκη. Ο Παρθένος δεν μπορεί παρά να αναζητήσει λύσεις για όσους είναι αβοήθητοι. Χρησιμοποιούν το δώρο της ενσυναίσθησης με χρήσιμους και ρεαλιστικούς τρόπους. Όταν ξέρουν ότι έχουν βοηθήσει κάποιον, συνήθως τους βοηθά να πονάνε λίγο λιγότερο από ό, τι πριν.


Ταύρος
Εάν έχετε περάσει ποτέ χρόνο με έναν Ταύρο θα παρατηρήσετε γρήγορα πόσο ήρεμη και καταπραϋντική είναι η παρουσία του. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ πιο ενσυναισθητικοί από ό, τι παίρνουν πίστωση. Το μομέντουμ ενός Ταύρου στη ζωή είναι ασφάλεια και σιγουριά και κάθε φορά που ακούει ότι κάποιος βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν μπορεί παρά να βάλει τον εαυτό του στη θέση αυτού του ατόμου. Θέλουν οι άνθρωποι που νοιάζονται να είναι άνετοι και να τους δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας. Αυτοί οι ταύροι είναι επίσης εξαιρετικά αξιόπιστοι, αν κάτι πάει στραβά στη ζωή σας, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη σταθερότητα ενός Ταύρου για να έρθει στη διάσωση. Επειδή ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, τους κάνει πολύ συντονισμένους με τον φυσικό κόσμο και μπορούν γρήγορα να αισθανθούν όταν κάτι αισθάνονται μακριά. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά ενσυναισθητικούς αλλά και αρκετά πραγματιστές για να κάνουν κάτι γι 'αυτό. Είναι υπέροχοι στο να είναι εκεί για τους άλλους και να τους δίνουν μια αίσθηση άνεσης μέσω ενός σπιτικού γεύματος ή απλά να είναι παρόντες και να προσφέρουν ένα υποστηρικτικό αυτί.


Καρκίνος
Οι καρκίνοι είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αισθάνονται τα πάντα αρκετά έντονα. Όχι μόνο πρέπει να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των ανθρώπων στη ζωή τους. Είναι εξαιρετικά ενσυναισθητικοί και μερικές φορές μπορεί να είναι πάρα πολύ για να το χειριστούν. Οι καρκίνοι είναι γνωστοί για την κυκλοθυμία τους, αλλά δεν θα ήσασταν επίσης κυκλοθυμικοί αν είστε σαν μια συναισθηματική κεραία για τον κόσμο γύρω σας; Μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο για έναν Καρκίνο να απενεργοποιηθεί και να επικεντρωθεί στα συναισθήματά του. Ένας Καρκίνος θα καταλαβαίνει πάντα τι αισθάνεστε επειδή ήταν εκεί οι ίδιοι. Απλά δεν υπάρχει ένα συναίσθημα που ένας Καρκίνος δεν καταλαβαίνει και εξαιτίας αυτού συνήθως δίνουν απίστευτες συμβουλές και ξέρουν ακριβώς τι να πουν για να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Κάθε φορά που ψάχνετε για συναισθηματική υποστήριξη, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι οποιοσδήποτε Καρκίνος θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε.


Σκορπιός
Ο Σκορπιός μπορεί να είναι γνωστός για το μυστήριο καθώς και για το σεξαπίλ του, αλλά είναι επίσης απίστευτα συμπονετικός και έχει τόσο υψηλό EQ. Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και αισθάνονται τόσο πολύ, γι 'αυτό πιθανώς έχουν τόσο ισχυρούς τοίχους γύρω τους, επειδή ξέρουν πραγματικά πώς είναι να πληγώνεσαι. Οι Σκορπιοί βρίσκουν επίσης την ανθρώπινη ψυχή συναρπαστική και είναι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τι οδηγεί τους ανθρώπους και τι τους κάνει να τσιμπήσουν, αλλά όχι μόνο αυτό, έχουν φυσικές θεραπευτικές ικανότητες και ξέρουν πώς να μεταμορφώσουν τις ζωές των άλλων. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι καλύτεροι ψυχολόγοι τείνουν να είναι ο Σκορπιός. Ξέρουν πώς να βοηθήσουν τους ανθρώπους επειδή έχουν περάσει από κάθε συναισθηματικό σπαραγμό οι ίδιοι. Ο Σκορπιός μπορεί να έχει ένα σκληρό εξωτερικό που τον κάνει να εκφοβίζει να πλησιάσει και να ζητήσει βοήθεια, αλλά εγγυώμαι ότι κάθε Σκορπιός είναι πολύ χαρούμενος να σηκώσει τα μανίκια του και να δώσει ένα χέρι βοήθειας σε όποιον έχει ανάγκη. Οι Σκορπιοί είναι έντονα προστατευτικοί με αυτούς που αγαπούν και θα κάνουν τα πάντα για να τους κάνουν ευτυχισμένους και να αισθάνονται πιο άνετα.

Κατρίνα βαν Γουίκ 
 (askastrology.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου