Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Πώς να μαντέψετε το ζώδιο κάποιου

 


Όλοι έχουμε ένα μοναδικό γενέθλιο χάρτη με διαφορετικές πλανητικές τοποθετήσεις και όλοι έχουμε μοναδικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας και διαφορές στην προσωπικότητά μας με βάση την αστρολογική μας σύνθεση. Για παράδειγμα, το ζώδιο του Ήλιου αντιπροσωπεύει την πιο συνειδητή ορατή έκφρασή μας και τα χαρακτηριστικά του ηλιακού μας ζωδίου είναι συχνά εμφανή.

 Το να μαντέψετε το ζώδιο του Ήλιου κάποιου και να το κάνετε σωστά μπορεί να μοιάζει με μεγάλο θρίαμβο και μπορεί να σας κάνει να θέλετε να ξεσκονίσετε την κρυστάλλινη σφαίρα σας και να βρείτε νέους τρόπους για να διαβάσετε και να κατανοήσετε άλλους ανθρώπους. Η επίγνωση του ζωδίου του Ήλιου ενός ατόμου μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας θετικής σχέσης με βάση την κατανόησή σας για το πώς να αλληλεπιδράτε με τα διαφορετικά ζώδια του Ήλιου.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσδιορίσετε ή να μαντέψετε το ζώδιο του Ήλιου ενός ατόμου. Παρακάτω θα σας δώσω μερικές υποδείξεις για το τι πρέπει να αναζητήσετε και πώς μπορείτε να προσδιορίσετε το ηλιακό ζώδιο ενός ατόμου με βάση την αρχική συμπεριφορά και εντύπωση του. Το να μαντέψετε το σημάδι ενός ατόμου και να το μαντέψετε σωστά μπορεί να αισθάνεται σαν ένα μεγάλο επίτευγμα και το άτομο του οποίου το σημάδι μαντεύετε πιθανότατα θα εντυπωσιαστεί πολύ από τη διορατικότητά σας.
Ποτέ μην προσβάλλεστε όταν ένα άτομο προσπαθεί να μαντέψει το ζώδιό σας. Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε στην αστρολογία, όταν κάποιος προσπαθεί να μαντέψει το ζώδιό σας, δείχνει ενδιαφέρον για εσάς και την προσωπικότητά σας και ειλικρινά επιθυμεί να σας καταλάβει και να σας γνωρίσει καλύτερα. Πολύ συχνά, οι άνθρωποι μπορεί να το βρουν προσβλητικό, αλλά αυτή η πράξη δείχνει ότι το άτομο σας βρίσκει αρκετά ενδιαφέρον για να προσπαθήσει να σας καταλάβει.
 
Πρώτον, είναι ζωτικής σημασίας να προσδιοριστεί το στοιχείο
Υπάρχουν τέσσερα στοιχεία στην αστρολογία και τα ζώδια που ανήκουν στα τέσσερα στοιχεία θα εμφανίζουν αρχικά παρόμοιες ιδιοσυγκρασίες και η επίγνωση των χαρακτηριστικών των τεσσάρων στοιχείων μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε ποιο είναι το ζώδιο ενός ατόμου
Ζώδια του Αέρα: Συνήθως εξαιρετικά ομιλητικοί με πολλά να πουν. Πολύ περίεργοι για πολλά πράγματα με πολλές σκέψεις στο μυαλό τους που θέλουν να εκφράσουν. Μπορεί να φαίνεται ελαφρώς διάσπαρτο και μπορεί να υπάρχει έλλειψη πρακτικής σκέψης.
Ζώδια της Φωτιάς. Είσαι ιδιοσυγκρασιακός, μπορεί να εμφανίσει πολύ στοργικά και θετικά συναισθήματα τη μία στιγμή, και ξεσπά και θυμώνει πολύ γρήγορα. Από την άλλη, έχουν απίστευτα κίνητρα και πάθος και έχουν υψηλή ενέργεια για να αντιμετωπίσουν την καθημερινή ζωή.
Ζώδια του Νερού: Ιδιαίτερα ευαίσθητα στο περιβάλλον τους, τα ζώδια νερού εμφανίζουν μια συναισθηματική αντίδραση όταν αντιμετωπίζουν καταστάσεις. Μπορεί να φαίνεται πιο ήσυχο από άλλους ανθρώπους και μπορεί να εμφανίζει πολλές αμφιβολίες και ανασφάλεια.
Ζώδια της Γης: Είστε πρακτικοί και συνήθως πάντα απασχολημένοι με πολλές εργασίες. Αφοσιωμένοι στο καθήκον τους, εργάζονται σκληρά και δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο παίζοντας και χαλαρώνοντας. Ενδιαφέρονται για την άνεση, την ασφάλεια και το μέλλον και σχεδιάζουν εκ των προτέρων.

 Μαντεύοντας τα ζώδια

Κριός: Μπορεί να είναι πολύ στοργικός και να αγαπά τη μία στιγμή. Ωστόσο, μόλις θεωρηθούν δεδομένοι ή θυμωμένοι, μπορούν να έχουν μια εκρηκτική ιδιοσυγκρασία. Οι Κριοί αγαπούν την περιπέτεια και μπορούν να συσχετιστούν με όπλα, κυνήγι και στρατό. Πολλοί αρσενικοί Κριοί είναι φαλακροί, με μια ελιά στο πρόσωπό τους, και οι θηλυκοί Κριοί τείνουν να είναι αγοροκόριτσα και να ασχολούνται περισσότερο με αρσενικές δραστηριότητες.

Ταύρος: Οι Ταύροι έχουν μεγάλη ανάγκη να είναι δημοφιλείς και αρεστοί, ειδικά οι γυναίκες, και μπορούν να είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί και προσεκτικοί σε όλους όσους συναντούν. Χρειάζονται πολλούς φίλους, καθώς αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται γύρω από άλλους ανθρώπους και μπορεί να τείνουν προς την τεμπελιά και θέλουν μόνο να βιώσουν τις ανέσεις στη ζωή. Οι Ταύροι συχνά έχουν πολύ άνετο, πλούσιο τρόπο ζωής, ακόμα κι αν δεν έχει νόημα πώς κερδίζουν τόσα πολλά χρήματα, δεδομένου ότι είναι πάντα με φίλους ή χαλαρώνουν.

Δίδυμοι: Συνήθως αντιφάσκουν με τον εαυτό τους σε κάποιο σημείο, οπότε το να αναφέρετε πολλά θέματα και να παρατηρήσετε αν έχουν αντικρουόμενες απόψεις είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εντοπίσετε έναν Δίδυμο. Έχουν πολύχρωμα, πολυάσχολα μυαλά, κάτι που είναι εμφανές στο πώς ντύνονται, έχοντας πάντα ένα ιδιόμορφο ή μοναδικό στυλ. Από την άλλη, μπορεί να εξαπλωθούν πολύ λεπτά, οπότε αν κάποιος συνεχώς ξεφλουδίζει τα σχέδιά του επειδή έχει πάρα πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, πιθανότατα έχετε να κάνετε με έναν Δίδυμο.

Καρκίνος: Οι καρκίνοι είναι συνήθως είτε στο σπίτι, στη δουλειά ή στο νερό. Πολλοί Καρκίνοι αγαπούν τα θαλάσσια σπορ, όπως το σέρφινγκ, καθώς ηρεμεί το μυαλό και τα συναισθήματά τους. Πολύ στοργικοί και προσεκτικοί στην οικογένειά τους, αυτοί οι άνθρωποι βάζουν τους αγαπημένους τους πάνω απ 'όλα, ακόμη και τις προσωπικές τους ανάγκες και στόχους. Δυστυχώς, κατακλύζονται εύκολα συναισθηματικά και ανταποκρίνονται σε αυτό είτε κλείνοντας τον εαυτό τους και απομονώνοντας τον εαυτό τους είτε κλαίγοντας.

Λέων: Οι Λέοντες έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση χωρίς ίχνος αμφιβολίας. Μπορούν να είναι πολύ περήφανοι και καυχησιάρικοι και αγαπούν να τραβήξουν την προσοχή στον εαυτό τους μέσω της ελκυστικής, εντυπωσιακής εμφάνισης ή της δημιουργικής τους έκφρασης. Εξαιρετικά δίκαιοι, αγωνίζονται να συνδεθούν ή να εντοπίσουν τα ελαττώματά τους και μπορούν να αρνηθούν εντελώς την ύπαρξή τους. Οι Λέοντες είναι συνήθως αρκετά δυνατοί και ειλικρινείς με ισχυρή γνώμη και φωνή.

Παρθένος: Οι Παρθένοι σκέφτονται δέκα βήματα μπροστά και μπορούν να αναφέρουν πράγματα που ποτέ δεν θα σκεφτόσασταν, αλλά μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Μπορούν να είναι αρκετά επιλεκτικοί και να διαλέξουν τα ελαττώματά σας σε μια προσπάθεια να σας κάνουν να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας που μπορείτε να είστε. Οι Παρθένοι συνήθως πλένουν τα χέρια τους τουλάχιστον μία φορά κάθε ώρα και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να υπηρετήσουν τους άλλους, ακόμα κι αν παραπονιούνται γι 'αυτό.

Ζυγός: Οι Ζυγοί μπορεί να είναι κάπως αλληλεξαρτώμενοι, οπότε αν ένα άτομο αρνείται να κάνει κάτι μόνο του και απαιτεί την προσοχή, τη βοήθεια και τη συμβολή σας, πιθανότατα έχετε να κάνετε με έναν Ζυγό. Γίνονται ψυχικά στρεσαρισμένοι όταν είναι μόνοι και πρέπει να βρίσκονται γύρω από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να ακούσουν όλες τις σκέψεις και τις απόψεις τους. Ο Ζυγός είναι το πιο ομιλητικό ζώδιο από όλα τα ζώδια και τείνει να σας ακούει σπάνια, αλλά θέλει να ακούτε όλα όσα έχουν να πουν.

Σκορπιός: Πιστεύει τις απόψεις και τις απόψεις του ως την απόλυτη αλήθεια και μπορεί να σας δυσανασχετήσει αν διαφωνείτε μαζί τους. Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να είναι «μυστηριώδεις, σκοτεινοί και διαφορετικοί» και θα παραπονεθούν για το πώς όλοι οι άλλοι είναι ίδιοι και στερούνται βάθους και έντασης. Ο Σκορπιός συνήθως θα σας πει ότι είναι Σκορπιός χωρίς καν να χρειάζεται να ρωτήσετε ή να μαντέψετε, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να σας το πουν.

Τοξότης: Εξαιρετικά περιπετειώδεις, οι Τοξότες μπορούν να έχουν πολλές περιπέτειες που μοιράζονται μαζί σας που σας εντυπωσιάζουν. Πολλοί μπορούν να ζήσουν στα πιο περίεργα περιβάλλοντα, όπως σε λατρείες, κοινότητες ή το αυτοκίνητό τους, και βρίσκουν εύκολο να ταξιδέψουν και να προσαρμοστούν στις αλλαγές μέσα στο περιβάλλον τους. Με υψηλή άποψη και συχνά πολύ θρησκευόμενοι ή πνευματικοί, όταν διαφωνούν μαζί σας, θα σας το πουν και θα προσπαθήσουν να σας εκπαιδεύσουν για τις αξίες και τις πεποιθήσεις τους.

Αιγόκερως: Τίποτα δεν πάει χαμένο και αναγνωρίζουν τη χρήση και την επινοητικότητα σε όλα. Μπορεί να είναι αρκετά ελεγκτική και ιδιαίτερη. Είναι επιλεκτικοί για το με ποιον συνδέονται, καθώς δεν θέλουν να βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου δεν έχουν αίσθηση ελέγχου πάνω στο άλλο άτομο. Με υψηλή επίγνωση της κατάστασης, προσπαθούν σκληρά να εντυπωσιάσουν τους ανθρώπους με την καριέρα και τα προσωπικά τους επιτεύγματα.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι αποκαλούν όλους τον καλύτερό τους φίλο, οπότε αν έχετε γνωρίσει κάποιον και σας πει ότι είστε ο κολλητός του μετά από λίγα λεπτά, πιθανότατα έχετε να κάνετε με έναν Υδροχόο. Βασίζουν την προσωπική τους ταυτότητα στις φιλίες τους και στο πόσο εκτιμώνται στις φιλίες τους και συχνά μπορούν να είναι μάρτυρες για άλλους που έχουν αρνητικές προθέσεις.

Ιχθείς: Γεμάτοι όνειρα και εμπνεύσεις, θα περάσουν ώρες λέγοντάς σας για τις εκπληκτικές εμπειρίες ή τα σχέδιά τους για το μέλλον χωρίς πολύ πρακτικό σχεδιασμό εκ μέρους τους. Αποφεύγουν οτιδήποτε τους αναγκάζει να είναι ρεαλιστές και πρακτικοί και μπορούν να γίνουν απόμακροι, κλειστοί και συναισθηματικοί όταν έρχονται αντιμέτωποι. Εξαιρετικά στοργικοί και φιλικοί, είναι συμπονετικές ψυχές που συνήθως έχουν καλές προθέσεις, αλλά δεν είναι αρκετά γειωμένες για να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους ώριμα.


Ελλαστρολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου