Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Κορυφαία 4 πιο σίγουρα ζώδια

 


Εάν αγωνίζεστε με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση. Και εδώ είναι μια πρόκληση για εσάς. Επικεντρωθείτε στην ομορφιά σας, στις δυνάμεις σας και σε οτιδήποτε σας κάνει υπέροχους και μοναδικούς. Ορισμένα ζώδια είναι φυσικά πιο σίγουρα από άλλα, οπότε ας μιλήσουμε για τα τέσσερα πιο σίγουρα ζώδια: Κριός, Λέων, Αιγόκερως και Ζυγός.

Κριός - Ξέρει την αξία τους και δεν τα παρατάει
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο της φωτιάς του ζωδιακού κύκλου και το πρώτο ζώδιο και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το ζώδιο είναι το πιο σίγουρο. Όσοι έχουν τον ήλιο, τη σελήνη ή το ζώδιο τους στον Κριό, το οποίο εξαρτάται επίσης από το υπόλοιπο του χάρτη, τολμούν να αντιμετωπίσουν δύσκολα έργα και να έχουν μια ανταγωνιστική πλευρά, καθώς δεν θα δεχτούν ποτέ την ήττα. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης και ο Άρης τους κάνει ασταμάτητους.
Εκείνοι με βαριές Αρειανές ενέργειες επιθυμούν να είναι οι πρώτοι σε ό, τι παίρνουν και βιώνουν που έχουν. Το άλλο πράγμα για αυτό που κάνει τον Κριό τόσο σίγουρο είναι ότι αν χάσει έναν διαγωνισμό, είτε πρόκειται για παιχνίδι είτε για επιχείρηση σε έναν ανταγωνιστή, θα αναστατωθεί στιγμιαία, αλλά στη συνέχεια θα ξεσκονιστεί και θα αρχίσει να εργάζεται ξανά σε αυτό. Τίποτα δεν θα τους σταματήσει από το να επιτύχουν αυτό που επιθυμούν επειδή πιστεύουν στον εαυτό τους, και ακόμα κι αν δεν κερδίσουν την επόμενη φορά, θα συνεχίσουν να ανταγωνίζονται και να εργάζονται σε αυτό μέχρι να το κάνουν. Οι Κριοί είναι επίμονοι και δεν έχουν καμία αμφιβολία για την ικανότητά τους να δημιουργήσουν τη ζωή που θέλουν.
Ο Κριός πιστεύει ότι όταν θέλει κάτι, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του και θα τον εμποδίσει να το πάρει. Ωστόσο, όταν πρόκειται για εκείνους με πολλές ενέργειες του Αρειανισμού, αλλά έχουν και άλλα ζώδια και στοιχεία στους χάρτες τους που μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα εμπιστοσύνης τους και να δημιουργήσουν αμφιβολίες, το μήνυμα είναι πάντα να θυμόμαστε ότι η ζωή δεν είναι ένας αγώνας, καθώς τις περισσότερες φορές, είναι ένας μαραθώνιος. Επομένως, επικεντρωθείτε σε κάτι άλλο από τη νίκη σε κάθε διαγωνισμό, επειδή εργάζεστε πάντα σε κάτι πιο σημαντικό από ό, τι νομίζετε!


Λέων - Εξωστρεφής και θέλει να είναι το αστέρι της παράστασης
Ο Λέων είναι ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς που φωνάζει εμπιστοσύνη. Εκείνοι που έχουν τον ήλιο, το φεγγάρι ή το ανατέλλον ζώδιο τους στον Λέοντα, το οποίο εξαρτάται επίσης από την επιρροή άλλων παραγόντων στους χάρτες τους, απολαμβάνουν την αίγλη, αγαπούν να κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας και είναι κοινωνικές πεταλούδες και οι Λέοντες ξέρουν επίσης τι θέλουν.
Επομένως, για παράδειγμα, αν κάποιος σηκωθεί και τραγουδήσει σε ένα καραόκε, θα είναι ένας Λέων επειδή πιστεύει ότι μπορεί να διασκεδάσει το κοινό και δεν ανησυχεί για το πόσο «κακός» μπορεί να ακούγεται όταν τραγουδάει. Αγαπούν επίσης την προσοχή και την ιδέα ότι τα μάτια όλων των άλλων είναι πάνω τους.
Το μόνο πράγμα που δεν θέλετε ποτέ να είστε είναι κάποιος που φαίνεται να φοβάται, γι 'αυτό και θα ήσασταν αυτός που θα έδινε ομιλίες σε όσους είναι συνεσταλμένοι και δεν τολμούν να ανέβουν στη σκηνή ή να αποκαλύψουν τα ταλέντα τους όπως εσείς.
Έχετε ένα σταθερό ζώδιο φωτιάς. Επομένως, γνωρίζετε ποιοι είστε και τις αξίες σας, οπότε δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τις απόψεις των άλλων. Καταλαβαίνετε ότι μερικοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για εσάς και δεν σας αφορά στο ελάχιστο, γεγονός που δείχνει επίσης ένα σημάδι εμπιστοσύνης. Η σκέψη σας για εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για εσάς είναι ότι δεν είναι δική σας δουλειά τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και δεν αντικατοπτρίζει ποιοι είστε.
Ο ήλιος είναι ο κυβερνήτης σας, γι 'αυτό λάμπετε λαμπρά μεταξύ άλλων, και λάμπετε τόσο φωτεινά που η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σας θα τρίβονται στους άλλους.


Αιγόκερως - Παρουσιάζετε τον εαυτό σας ως Διευθύνοντα Σύμβουλο
Αιγόκεροι, έχετε το βασικό ζώδιο της γης, πράγμα που σημαίνει ότι είστε πολύ σίγουροι όταν πρόκειται για πρακτικά θέματα, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι έχετε υψηλές επιδόσεις. Εάν ο ήλιος, το φεγγάρι ή το ανατέλλον ζώδιό σας βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, θα το δείτε. Ποτέ δεν επιτρέπετε στην αμφιβολία για τον εαυτό σας να σας εμποδίσει όταν πρόκειται να επιτύχετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. Το γεγονός ότι είσαι πράττων και κάνεις πράξη τα λόγια σου επειδή ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου, σε κάνει όχι μόνο τον απόλυτο ηγέτη, αλλά εκφοβίζεις τους άλλους με την αυτοπεποίθησή σου.
Ο Κρόνος, ο πλανήτης του κάρμα και των περιορισμών, μπορεί να είναι ο κυβερνήτης σας, αλλά ο επιθετικός, θαρραλέος και δυναμικός Άρης, ο κυβερνήτης του Κριού, εξυψώνεται στον Αιγόκερω. Ως εκ τούτου, η παρουσία σας μπορεί να εκφοβίσει τους άλλους επειδή γνωρίζετε ότι είστε ασταμάτητοι. Θα πάτε για υψηλούς στόχους που θα έκαναν τους άλλους να οπισθοχωρήσουν ή να υποχωρήσουν λόγω τόσο μεγάλης αμφιβολίας για τον εαυτό τους, επειδή είστε τόσο σίγουροι ότι θα είστε αυτός που θα τους επιτύχει σε χρόνο μηδέν.
Ωστόσο, παρόλο που γνωρίζετε ότι θα πετύχετε πάντα οτιδήποτε θέσετε στο μυαλό σας, έχετε επίσης ένα μειονέκτημα. Μπορείτε να είστε υπερβολικά σκληροί με τον εαυτό σας αν αποτύχετε, επειδή η αποτυχία δεν είναι η επιλογή σας. Ωστόσο, το θέμα με την αποτυχία είναι ότι είναι ένα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Επομένως, αν αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στην αποτυχία, μπορεί να είστε πιο εύκολοι με τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να μάθετε νέους τρόπους προσέγγισης του τρόπου εργασίας σας και να ολοκληρώσετε εργασίες για να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να είστε υπερβολικά σίγουροι ότι πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα. Ωστόσο, όλοι έχουν μαθήματα να μάθουν, ακόμα και εσύ, Αιγόκερως. Αποδεχτείτε ότι είστε άνθρωποι και όχι τέλειοι. Κανείς δεν είναι.


Ζυγός - Ξέρετε ότι η γοητεία σας θα κερδίσει τους άλλους
Ζυγέ είσαι ένα από τα τέσσερα πιο σίγουρα ζώδια, ακόμα κι αν δεν συνειδητοποιείς ότι συμβαίνει αυτό. Η αυτοπεποίθησή σας είναι πιο χαμηλών τόνων καθώς δεν την πετάτε προς όλες τις κατευθύνσεις όπως τα άλλα τρία ζώδια. Η αυτοπεποίθησή σας είναι πιο λεπτή και μπορεί να σας εκπλήξει, καθώς έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας όταν επικοινωνείτε και παίρνετε αποφάσεις. Αλλά είστε τόσο σίγουροι όσο έρχονται όταν πρόκειται να γοητεύσετε τους άλλους, να κάνετε νέους φίλους και να κάνετε νέους ρομαντικούς συντρόφους, καθώς ο κυβερνήτης σας είναι κοινωνικός και αγαπά την Αφροδίτη. Γνωρίζετε ότι η παρουσία σας θα εντυπωσιάσει τους άλλους και δεν υπάρχουν αμφιβολίες από την πλευρά σας σχετικά με αυτό.
Μπορεί να είστε ο ανάλαφρος τύπος και άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι θα μπορούσατε να είστε αυτός που είναι τόσο γλυκός και ευαίσθητος που μπορεί να μην είστε σε θέση να ανακάμψετε από τις κακουχίες. Αλλά θυμηθείτε ότι ο αυστηρός και υπεύθυνος Κρόνος εξυψώνεται στο ζώδιό σας. Επομένως, αυτό σημαίνει ότι εάν είστε κάτω λόγω απογοήτευσης, μπορείτε να εκφράσετε την απογοήτευσή σας γι 'αυτό, αλλά αμέσως σηκωθείτε και προχωρήστε. Δεν επιτρέπετε σε τίποτα να σας ρίξει για πολύ καιρό.
Τώρα, σας αρέσει να ευχαριστείτε τους άλλους καθώς εκτιμάτε όλες τις σχέσεις επειδή σας αρέσουν και θέλετε οι άλλοι να σας αρέσουν. Αυτό μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε άποροι και ευάλωτοι στο να σας εκμεταλλεύονται εκείνοι που δεν έχουν το συμφέρον σας. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας είναι να μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Επικεντρωθείτε σε εκείνους που έχουν νόημα για εσάς και θα αναπτύξετε μια στάση για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς δεν είναι δική σας δουλειά.
Τώρα, τα άλλα ζώδια μπορεί να δυσκολευτούν περισσότερο στον τομέα της εμπιστοσύνης. Ωστόσο, ας δούμε μερικές συμβουλές για το πώς μπορούν να αναπτύξουν εμπιστοσύνη.


Συμβουλές για τα άλλα σημάδια να είναι πιο σίγουροι


Ταύρος

Ταύρε, είσαι στα καλύτερά σου αν αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις αυτό που σε κάνει καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε έργα ή πάτε σε μια κοινωνική εκδρομή, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αφιερώσετε χρόνο για να προετοιμαστείτε και να δώσετε στον εαυτό σας την καλύτερη αυτοφροντίδα, ώστε να είστε περισσότερο από έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε. Εάν βιάζεστε και δεν παίρνετε σωστά το χρόνο σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας, η εμπιστοσύνη σας πέφτει κατακόρυφα.

Δίδυμοι
Ακόμα κι αν έχετε ακούσει πολλές φορές ότι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ακούσετε πριν μιλήσετε, αυτό ισχύει μόνο για να επιτρέψετε στους άλλους να εκφραστούν οι Δίδυμοι. Ωστόσο, εάν είστε πιο σίγουροι εάν αισθάνεστε ότι ακούγεστε, πρέπει να είστε αυτός που θα μιλήσει πρώτος πριν από οποιονδήποτε άλλο για να συμβεί αυτό. Όταν πρόκειται για αυτό, μιλήστε πρώτα πριν ακούσετε.


Καρκίνος
Θα αισθανθείτε πιο σίγουροι εάν είστε αυτός που ξεκινά μια κλήση, ένα μήνυμα κειμένου ή ένα μήνυμα σε ένα μέλος της οικογένειας ή έναν παλιό φίλο που δεν έχετε ακούσει για λίγο. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βγείτε από το καβούκι σας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας, καθώς είναι δύσκολο για εσάς να το κάνετε αυτό, Καρκίνοι. Επικοινωνήστε με κάποιον που σας ενδιαφέρει και με τον οποίο δεν έχετε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει.


Παρθένος
Παρθένος είσαι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια για σένα και θα θυμώσεις με τον εαυτό σου αν ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Θα νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας αν κρατάτε μια λίστα υποχρεώσεων και κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια εργασία, σημειώστε την έτσι ώστε να μπορείτε να πάτε στο επόμενο πράγμα. Αν ξέρετε ότι παραμένετε οργανωμένοι, θα είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας και λιγότερο επικριτικοί με τους άλλους.


Σκορπιός
Είστε πολύ σοβαροί τις περισσότερες φορές, Σκορπιοί και αν γελάσετε λίγο, θα φωτιστείτε κάπως, κάτι που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ακόμα κι αν θέλετε να δώσετε λίγο σκοτεινό χιούμορ, αυτό είναι καλύτερο από το να μην γελάσετε καθόλου. Αλλά η ελάφρυνση θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο.

Τοξότης
Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ελευθερία σας να ταξιδεύετε, αλλά η πραγματικότητα είναι, τις περισσότερες φορές, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και οι ευθύνες είναι μέρος της ζωής. Οι ευθύνες είναι ένας αποσβεστήρας για εσάς, Τοξότες. Επομένως, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι να βρείτε χρόνο για να μάθετε κάτι νέο κάθε μέρα. Μπορεί να μην έχετε πάντα την ελευθερία να ταξιδέψετε, αλλά σίγουρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μάθετε νέα πράγματα.


Υδροχόος
Υδροχόε, το μυαλό σου είναι σε υπερδιέγερση και μπορεί να ξεχάσεις να βάλεις τις ιδέες σου στο χαρτί, κάτι που δημιουργεί μόνο περισσότερη απογοήτευση και αμφιβολία για τον εαυτό σου, αφού δεν μπορείς να θυμηθείς ποιες είναι. Επομένως, κάθε φορά που έχετε μια ιδέα για κάτι, σημειώστε το για να μην ξεχάσετε. Άλλοι θα λατρέψουν τις ιδέες σας και όπως βλέπετε να συμβαίνει, αυτό θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας.


Ιχθύες
Υπάρχει μια λέξη για σένα, Ιχθύ και αυτή είναι τα όρια. Πρέπει να σφίξετε τα όριά σας και να καταλάβετε τι είναι, επειδή οι άλλοι θα επωφεληθούν από την ευαισθησία και την καλοσύνη σας. Όταν κάποιος σας εκμεταλλεύεται και μαθαίνετε γι 'αυτό, θα χτυπήσετε τον εαυτό σας για να του επιτρέψετε να το κάνει αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τρόπος για να είστε πιο σίγουροι είναι να θέσετε όρια και να πείτε "όχι" σε όσους σας ζητούν μη ρεαλιστικές χάρες.
 

Μίριαμ Ρέιτσελ

ΠΗΓΗ:  (askastrology.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου