Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ερμής αντίθεση Πλούτωνας 10/08


 Η όψη αντίθεσης είναι η πάλη σε καθημερινή βάση και με την περαιτέρω ενεργοποίηση της όψης τα πράγματα περιπλέκονται τελείως.

Από τις 08/07 έως και τις 11/07 ο Ερμής από το Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.
Μια όψη που επηρεάζει όλους που έχουν Πλανήτες στο Παρορμητικό Σταυρό και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες για την όψη μοίρες 24* έως 29*.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα μας ακολουθεί μια κακή αντίληψη για την επικοινωνία, λειτουργώντας μέσα από ένα απείθαρχο, ανυπόμονο και εξαντλητικό μυαλό που στο τέλος " καίγεται ".
Η ομιλία, ο τρόπος σκέψης, οι ανταλλαγές απόψεων προσκρούουν πάνω σε μια " καθεστωτική αντίληψη " του απόλυτου '' επικοινωνιακού μονάρχη ''.
Η εμπάθεια, τα μίση, η ζήλια, ο εγωισμός, ξεπερνούν τα όρια και ξεχύνονται σαν " δηλητηριώδη φίδια ", μια που οι εκφράσεις και οι απόψεις σηματοδοτούν ένα " κακό " άνθρωπο.
Η παρουσία του Πλούτωνα εδώ, δηλώνει ότι υπάρχουν κρυμμένα μυστικά που προφυλάσσουν τα αφύσικα. Θα συναντήσετε ανθρώπους ή θα ακούσετε κεκαλυμμένα πράγματα πίσω από το " πέπλο του μυστηρίου ", καθώς ο " κακός δαιμονικός λόγος " μετατρέπεται σε αγαθότητα.
Αυτό το διάστημα είναι πιο καθοριστικό, μια που ο ανάδρομος Πλούτωνας μεταφέρει στο εσώψυχο περασμένες ασυνείδητες εξάρσεις και λόγια που έχουν αποτυπωθεί στο '' μισητό πεδίο ''  και τώρα τα προβάλει.
Απέναντι του ένας " φοβισμένος " Ερμής από το " εσωτερικό " ζώδιο του Καρκίνου, που ενώ το συναίσθημα γίνεται λόγος, η εμπλοκή με τον Πλούτωνα του δίνει έπαρση και λόγια στολισμένα με καρφιά.
Είναι μια νεκρή ζώνη όπου τα πάντα μπορούν να ξεκινήσουν από ένα λόγο και να εξελιχθούν σε ένα καβγά ή σε ένα δυστύχημα.
Προσοχή, γιατί ο Πλούτωνας του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια.
Και να μην ξεχνάμε ότι ανάμεσα μας " κυκλοφορούν '' και Πλουτώνιοι...



ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΣ
Ειδικός συνεργάτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου