Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ο Άρης στην Παρθένο


 Εάν έχετε τον Άρη στην Παρθένο, είστε ενεργητικός εργάτης, τελειομανής και έχετε υψηλά πρότυπα για τη δουλειά σας. Συχνά νιώθετε ότι αν θέλετε κάτι να γίνει σωστά, τότε πρέπει να το κάνετε μόνοι σας, γιατί οι άλλοι δεν κάνουν ποτέ μια δουλειά τόσο ενδελεχή όσο εσείς. 

Το να κάνετε καλά μια εργασία είναι πολύ σημαντικό για εσάς και μπορεί να δουλέψετε πολύ μικρές λεπτομέρειες με τις οποίες οι άλλοι δεν θα ασχολούνταν. Εργάζεστε συνεχώς για την ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια και γίνεστε πολύ οξύθυμοι όταν τα πράγματα δεν γίνονται «σωστά».
Από την άλλη, μπορείς να γίνεις τόσο τελειομανής και τόσο αυτοκριτικός που δεν θα επιχειρήσεις καν πολλές δραστηριότητες και έργα, νιώθοντας ότι οι προσπάθειές σου απλά δεν θα είναι αρκετά καλές. Συνήθως είστε πολύ ρεαλιστές στην αξιολόγηση του τι μπορείτε να πετύχετε και, αν μη τι άλλο, υποτιμάτε τον εαυτό σας. Είστε καλοί στο να διατηρείτε την ενέργειά σας και να ρυθμίζετε τον εαυτό σας έτσι ώστε να μην σπαταλάτε ή να διαχέετε τις προσπάθειές σας. Μερικές φορές η απροθυμία να αναλάβετε ρίσκα ή να τολμήσετε από τη δοκιμασμένη, πετυχημένη πίστα μπορεί μερικές φορές να περιορίσει τις ευκαιρίες σας. Μπορεί να μην στοχεύετε αρκετά ψηλά και να συμβιβάζεστε με πολύ λίγα στη ζωή. Μπορεί να είσαι ένας προβληματικός και ένας φασαριόζος που χάνεται σε πάρα πολλές λεπτομέρειες.
Ο Άρης μετακινείται στην Παρθένο από τις 10/08 έως και τις 27/08. Επηρεάζει όλο το Μεταβλητό Σταυρό με μεγαλύτερη επίπτωση στο πρώτο δεκαήμερο λόγω της αντίθεσης με το Κρόνο από τους Ιχθείς και στο τρίτο λόγω της αντίθεσης με το Ποσειδώνα.

Οι όψεις της Διέλευσης:
  1. 20/07 αντίθεση με το ανάδρομο Κρόνο
  2. 01/08 τρίγωνο με το Δία
  3. 16/08 τρίγωνο με τον Ουρανό
  4. 22/08 αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα
  5. 25/08 τρίγωνο ανάδρομο Πλούτωνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου