Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ήλιος στο Ζυγό


  Έφτασε λοιπόν ο Ήλιος στο Ζυγό. Μία διέλευση απαιτητική, κυρίως για τους Παρορμητικούς αλλά και για την Χώρα. Σε ένα ζώδιο των ισορροπιών, της αισθητικής και της αρμονίας, όλοι επιζητούμε ένα καινούργιο πλαίσιο σχέσεων και συνεργασιών.

Όπως έχουμε τονίσει πολλαπλώς οι μετακινήσεις Πλανητών στο Παρορμητικό Σταυρό και ιδιαίτερα τώρα ο Ήλιος, δημιουργεί γεγονότα μια που με τον Δία R και τον Κρόνο R θα κάνει τρίγωνα ενώ ο Πλούτωνας καραδοκεί με το τετράγωνο.
Αυτό σημαίνει ότι καρμικά αλλά και στο DNA μας δεν υπάρχουν εκείνα τα αντανακλαστικά, που μας ισορροπούν απέναντι στο Πνεύμα και στην Ύλη.
Έτσι λοιπόν ο Ήλιος στο Ζυγό συναντά διαδοχικά όλους αυτούς τους πλανήτες που επηρεάζουν το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο.
Ιδιαίτερα η όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα χρίζει προσοχής γιατί οι εδώ οι καταστάσεις τελειώνουν μέσω ψυχολογικής πίεσης, άνθρωποι χάνονται, οι δουλειές γίνονται απαιτητικές που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα, προβλήματα υγείας που θα ξεκινήσουν τώρα. Εν ολίγοις οι γεννημένοι Παρορμητικοί του τρίτου δεκαημέρου, να περιμένουν να τελειώσουν πράγματα που τα θεωρούσαν σημαντικά στη ζωή τους.
Εδώ έχουμε μία ψυχολογική οδύνη που αφορά σημαντικά γεγονότα που επιφέρουν ένα ανθρώπινο οδυρμό. Πολλές πλευρές, καθώς μιλάμε για γωνιακούς οίκους, θα δημιουργηθεί ένα πολύπλευρο σκηνικό που θα εμπεριέχει απώλειες. Δεν είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά αφού έχει συμβεί και στα προηγούμενα δεκαήμερα από το 2008.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε και σημαντικά θετικά γεγονότα. Οι γεννημένοι Ζυγοί του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου πρέπει να χαίρονται. Οι όψεις με Κρόνο R και Δία R φέρνουν την πολυπόθητη επιτυχία, την αναγνώριση και τις ευκαιρίες εκείνες που ανοίγουν νέους ορίζοντες.
Αυτό όμως αφορά και τους Υδροχόους, Ζυγούς, Διδύμους, Λέοντες και Τοξότες που έχουν Πλανήτες στα παραπάνω Ζώδια όλων των δεκαήμερων. Ο Ήλιος είναι υπέρ τους σε κομβικά ζητήματα μια που φωτίζει νέες πλευρές έναρξης, υλοποίησης και επιτυχίας. 
Γενικά αυτή την μετακίνηση πρέπει να την δούμε με ένα πνεύμα και σκέψη ωρίμανσης όσο αφορά ισότητα, ισορροπία, συνεργασία, αισθητική, σχέσεις, γάμος, καλλιτεχνία, ομορφιά, χάρη και σεξουαλικότητα. Ο Ήλιος φωτίζει αθέατες και φανερές '' Ζυγίσιες '' στιγμές, για να μας δώσει να καταλάβουμε ότι για να έχεις ηρεμία πρέπει να έχεις ισορροπία. Για να είσαι εντός γάμου πρέπει να είσαι οπαδός της αρμονίας, για να είσαι όμορφος ή όμορφη πρέπει να έχεις αισθητική.

Ας καλωσορίσουμε τον Ήλιο ως δέκτες ήρεμων στιγμών και ανάλαφρων δονήσεων και ας ερωτευθούμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους άλλους.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου