Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας R 22/09

 Τι γίνεται όταν ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ανάδρομο Πλούτωνα? Μια όψη ισχυρή από τις 17/09 έως και τις 27/09 για τους Παρορμητικούς που έχουν πλανήτες και ωροσκόπο από την 21"η μοίρα έως και την 27".

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού γίνεται ισορροπιστής, οπαδός της δικαιοσύνης και της ισότητας,  απαιτητικός στο λόγο, στην σκέψη, στην επικοινωνία. Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω είναι υπαίτιος για ότι έχει σχέση με το επαγγελματικό - κοινωνικό πλαίσιο .
Συνεπώς η επικοινωνία μετατρέπεται σε δύναμη στο να επιβληθώ πάνω στον άλλον. Τι θέλω να πετύχω? Την δική μου επικράτηση  ως άτομο με εξουσιαστικό και κυριαρχικό σκοπό. Ίσως οι γύρω μου είναι αυστηροί, ίσως με " σκοτώνουν " με τα λόγια τους, με τις πράξεις τους.
Ανάλογα πως μπορώ να ισορροπήσω του νου με την εσωτερική βία των συναισθημάτων και του ζωώδη τρόπου αντίδρασης, θα δω το φως και όχι το σκοτάδι. Αυτές οι αντιδράσεις μπορούν να εκφραστούν αμφίδρομες μεταξύ " υπαλλήλου - αφεντικού " , σε οτιδήποτε καταστρέφει την ροή των σκέψεων, σε οτιδήποτε μπλοκάρεται από το θυμό και την ορμή του λόγου. Αυτό το κάνει πιο έντονο μια που και τα δύο ζώδια είναι Παρορμητικά και ισχυρά, παράλληλα με την Φωτιά και την Γη που ως στοιχεία εμπεριέχουν.
Το διάστημα αυτό δεν επιλέγουμε οξύθυμες αντιδράσεις, προσέχουμε το λόγο και την σκέψη, τις εξουσιαστικές αντιδράσεις και την οδήγηση. Μόνο παρατηρούμε αλλά δεν αντιδρούμε σε οτιδήποτε μας φαίνεται " σκοτεινό και ύπουλο ".



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου