Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Άρης στο Ζυγό15/09 - 30/10. Η διαχείριση της Αγάπης


 Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού κάνοντας για άλλη μια φορά δύσκολη τη ζωή των Παρορμητικών Ζωδίων. Η μεγάλη παραμονή του στο ζώδιο του Ζυγού από τις 15/09 έως και τις 30/10 δημιουργεί μέγιστη αναστάτωση στον βαλλόμενο εδώ και πολλά χρόνια Παρορμητικό Σταυρό.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ζώδια και ωροσκόποι, καλούνται γι άλλη μια φορά να υπερβούν αντιξοότητες και απροειδοποίητα γεγονότα.
Ο Άρης λειτουργεί ως " σπίρτο " στην εκκίνηση καταστάσεων που θα πάρουν μία μορφή ανάλογα το ζώδιο και το ωροσκόπο.
Σε ένα ζώδιο καθαρά του γάμου και των σχέσεων όπως ο Ζυγός, ο Άρης ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη είτε με την μορφή έντασης, είτε ερωτικής διάθεσης.
Εδώ δεν λειτουργεί η ισορροπία και η αρμονία, καθώς ο πύρινος και παρορμητικός Άρης επιζητά την αναταραχή και την δυναμική πορεία.
Όσοι είναι σε ερωτική ζωή χωρίς εντάσεις θα έχουν αυξημένο τον ερωτισμό ή δε άλλοι, οι συγκρούσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους θα είναι έντονη.
Προσοχή χρειάζεται και σε όσους έχουν δημιουργήσει σχέση εντός γάμου, καθότι ο Άρης δεν επηρεάζεται από παράγοντες τάξης, αλλά θέλει την αταξία, που συνήθως έχει και απρόοπτα.

Επειδή για τα παρορμητικά Ζώδια του τρίτου δεκαημέρου ο Άρης θα σχηματίσει όψεις τετραγώνου με Πλούτωνα R τα πράγματα περιπλέκονται σε σοβαρό επίπεδο.
Απεναντίας λειτουργεί θετικά για τους Κριούς / Διδύμους / Λέοντες / Ζυγούς / Τοξότες / Υδροχόυς και όσοι έχουν πλανήτες εκεί πρώτου και τρίτου δεκαημέρου λόγω των τριγώνων του με τους ανάδρομους Δία / Κρόνο.

Οι όψεις της Διέλευσης: 
  • 25/09 τρίγωνο με Κρόνο R
  • 08/10 σύνοδο με το Ήλιο
  • 19/10 τρίγωνο με τον Δία R
  • 22/10 τετράγωνο με τον Πλούτωνα R

Για τους Παρορμητικούς του τρίτου δεκαημέρου:
  • Για τους Ζυγούς ο Άρης σηματοδοτεί την αυξημένη προσωπική τους ένταση που μοιραία θα εκδηλωθεί και απέναντι στους άλλους. Θέματα υγείας, άγχους, πονοκεφάλων, επαγγελματικών και αρμονικών δομών κλονίζονται.
  • Οι Αιγόκεροι θα έχουν ζητήματα στα επαγγελματικά τους, σε προστριβές με άτομα εξουσίας, απολύσεις, και ζητήματα υγείας.
  • Για τους Κριούς, σχέσεις, συνεργασίες, έρωτες και γάμος έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο.
Τα παραπάνω αφορούν σε αυτούς μόνο που αναφέρω και οι λέξεις που χρησιμοποιώ μπορούν να διαβαστούν και ανάποδα δηλαδή να λειτουργήσουν και θετικά.
Π.χ για τους Κριούς μπορεί να φέρει μία σχέση που στην αρχή έχει μία γλυκιά γεύση, στην πορεία όμως αρχίζουν τα εμπόδια. Μπορεί όμως να φέρει και μία πολύ έντονη ερωτική σχέση που έχει προοπτική ανάλογα με την καρμικότητα της σχέσης.
Στα άλλα ζώδια δεν επιφέρει κάτι το συνταρακτικό από αρνητικής πλευράς.
Πολλές φορές μένουμε στο ζώδιο και στον ωροσκόπο που δεν είναι π.χ στα παρορμητικά και να νομίζουμε ότι δεν θα έχει σε εμάς επιπτώσεις. Μπορεί όμως να έχουμε μία Σελήνη εκεί ή ένα Μεσουράνημα οπότε τα πράγματα αλλάζουν.
Τέλος πρέπει να δούμε και την θετική πλευρά της όψης που βοηθά σε μεγέθυνση της ζωής, νέα ξεκινήματα, νέες ευκαιρίες, αυξημένη ερωτική διάθεση και τάση για ερωτικό παιχνίδι. 

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου