Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας 14/09

 

Ποσειδώνας:  '' Το αιώνιο ποτάμι της ψυχής που ρέει και δεν φυλακίζεται '' .

Ήλιος:  '' Προσπαθεί να λάμψει και θα το κάνει πάση θυσία ακόμα και μέσα από τον Ποσειδώνα ''.
Όψη που ενεργοποιεί την φαντασία, και μας απομακρύνει από τη πραγματικότητα αφού γίνεται στη 22° της Παρθένου για τον Ήλιο που είναι η μοίρα του μπερδεμένου και στη 22° μοίρα των Ιχθύων για τον Ποσειδώνα τη μοίρα του ασήμαντου.
Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας είναι δύο πλανήτες που δεν τα πάνε ιδιαίτερα καλά, εφόσον ποτέ δεν βρίσκονται σε αρμονία ακόμα και μέσα από θετικές όψεις.
Αρκετά σημαντική όψη επειδή δημιουργεί προβλήματα στο ίδιο το " εγώ " μας.
Χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση της ενέργειας μας προκειμένου να μην πέσουμε θύματα κάποιων καταστάσεων.
Ας επινοήσουμε τρόπους έκφρασης προκειμένου να αναδείξουμε τα ταλέντα μας (τέχνη - μουσική), και ας επιδείξουμε θάρρος και δύναμη για να νικήσουμε τα εξωτερικά εμπόδια και τις δυσκολίες, όσο και τις εσωτερικές μας ανασφάλειες και φόβους.
Απόμακρους και αναποτελεσματικούς μας θέλει η όψη αυτή του Ήλιου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και απορροφημένους στο δικό μας κόσμο ή να απασχολούμαστε και να ασχολούμαστε με λάθος ανθρώπους που όταν όλα θα γίνουν πιο δύσκολα τότε η μόνη λύση για εμάς θα είναι η διαφυγή.
Αποφεύγουμε τα προβλήματα αποφεύγουμε και τις λύσεις.
Αποφεύγουμε τις ευθύνες αποφεύγουμε και το μοίρασμα.
Η ονειροπόληση θα έχει κυρίαρχο λόγο που θα μας κάνει να πιστέψουμε περισσότερο στο" καλό των ανθρώπων "και κατά συνέπεια να τους εμπιστευτούμε και να εξαπατηθούμε.
Μην εθελοτυφλούμε στις προθέσεις των άλλων – θα βρεθούμε απέναντι σε δυσάρεστες καταστάσεις λόγω απάτης ή παρεξήγησης.
Η εικόνα που θα έχουμε για τις σχέσεις μας, τις προσωπικές μας σχέσεις, θα είναι διαστρεβλωμένη και με αυταπάτες - αφού ότι ξεκινήσει τώρα ή έχει ξεκινήσει δεν θα έχει διάρκεια.
Δέλεαρ θα είναι η χρήση η ή κατάχρηση αλκοόλ σε όσους από εμάς δεν μπορέσουν να αντικρίσουν τη σκληρή πραγματικότητα - ας το αποφύγουμε....
Αποφεύγουμε επίσης τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.
Κακός οιωνός η όψη αυτή για το υγρό στοιχείο της φύσης – ίσως υπάρξουν δυνατές βροχές και κατά συνέπεια πλημμύρες που θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται οι Παρθένοι, οι Ιχθείς, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.


CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου