Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ερμής Rx τετράγωνο Πλούτωνας Rx 01/10


Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Αιγόκερω. Μία δύσκολη όψη για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 21 έως την 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Είναι ένα διάστημα που λειτουργεί ανεξέλεγκτα μια που γίνεσαι σκληρός και ανυπόμονος όσο αφορά τις επικοινωνίες σου, ενώ βγάζεις μία επίθεση με τα λόγια σου απέναντι στους άλλους. Επιδιώκεις να έχεις έναν έλεγχο, να εξουσιάζεις τα πάντα και τους πάντες για αυτό δημιουργείς έχθρες. Δεν πρέπει να θυμώνεις, πρέπει να είσαι όσο πιο γίνεται στο οπαδός της διπλωματίας, της αισθητικής και της αρμονίας μια που ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.
Δεν θα είναι εύκολο να συμφωνείς με τους γύρω σου, θα δημιουργήσει προβλήματα με τους συγγενείς και με την οικογένειά σου και τα λόγια σου θα έχουν ένα αγωνιστικό πνεύμα τα οποία θα εναλλάσσονται ξαφνικά. Πότε θα παίρνουν τη γλύκα του Ζυγού και μετά θα μετατρέπονται φαινομενικά με την σκληρότητα του Sκορπιού ( κυβερνήτης του ο Πλούτωνας ).
Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να ισορροπήσεις στο νου και στο πνεύμα να κινείσαι επικοινωνιακά σε πιο ωραίο μοτίβο της κατάστασης και να μην περάσεις τα όρια. Γιατί αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς και η έλλειψη ελέγχου να κάνει τα πράγματα μη αναστρέψιμα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου