Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας Rx 01/10

 


Μια δυσαρμονική όψη μεταξύ της επαναστάτριας Αφροδίτης και του επεκτατικού Δία, έχει να κάνει με τις αδυναμίες του μυαλού που αντανακλούν στις σχέσεις.

Η επιπολαιότητα και η κακή διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και των οικονομικών είναι σε πρώτο πλάνο, με την υπερβολική ανάγκη μας για εκτόνωση να οδηγεί σε ακρότητες.
Οι επιπτώσεις θα είναι αρκετά εμφανείς, όταν θα εμπλακούν δεύτερα και τρίτα άτομα σε σχέσεις, σε κοινωνικές συνευρέσεις, σε οικονομικές συνδιαλλαγές.... 
Επίσης με γενναιοδωρία θα εξυπηρετήσουμε ανάγκες και προσδοκίες άλλων, αγνοώντας τις δικές μας. 
Θα έχουμε την τάση να είμαστε επιρρεπείς σε υλικές και σωματικές απολαύσεις με δόσεις κτητικότητας και ζήλιας (Αφροδίτη στο Σκορπιό) χωρίς τη δυνατότητα του "εκλεκτικού" από τη μία - εδώ θα ισχύει το "ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα", αλλά από την άλλη δεν θα είμαστε και πολύ των σχέσεων με την έννοια της δέσμευσης. 
Έντονη κοινωνικότητα θα μας κρατήσει μακριά από το σπίτι μας, σκορπώντας χρήμα, ενέργεια, χαρά και υποσχέσεις που την επόμενη μέρα δεν θα θυμόμαστε..... 
Κάποια στιγμή και μετά από όλη αυτή τη κραιπάλη, θα νιώσουμε τη "κενότητα", εφόσον ο Δίας μας θέλει στο σπίτι ξεκούραστους, και η Αφροδίτη δεσμευμένους και σταθερούς κατά βάθος στις σχέσεις μας, μετά τις ερωτικές περιπέτειες. 
Υπάρχει το ενδεχόμενο από όλα αυτά τα σούρτα - φέρτα να προκύψει μια τυχαία γνωριμία κατά τα άλλα, που θα μάς εξελίξει με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιήσουμε το όποιο ταλέντο μας. 
Επίσης με σύνεση και σοβαρότητα, ίσως να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα στα επαγγελματικά. 
Η όψη επηρεάζει το Σταθερό Σταυρό και όσους πλανήτες, ωροσκόπο από την 21η έως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

"Η Αγάπη δεν αγοράζεται..... 
 Η Αγάπη δεν πουλάει.... 
 Η Αγάπη είναι δράση... 
 Αγάπη είναι αυτό πού η Αγάπη πράττει"....


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου