Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό 27/09 - 18/10

 


Ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής του 2021 ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 18 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. 
Όλο το 2021, ο Ερμής έκανε αναδρομή σε ζώδια του αέρα, δημιουργώντας λίγο θέμα. Ο Ερμής είναι αρκετά άνετος στα ζώδια του αέρα, κάτι που μπορεί να εντείνει τη δύναμη της ανάδρομης ενέργειας που νιώθαμε.

Ο Ερμής ανάδρομος σίγουρα έχει κακή φήμη, αλλά είναι απλώς μέρος του φυσικού και φυσιολογικού του κύκλου. Όσο περισσότερο μπορούμε να το αγκαλιάσουμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να αρχίσουμε να συνδέουμε τα δώρα και τα μαθήματα που μπορεί να φέρει.
Ο Ερμής ανάδρομος συμβαίνει όταν ο πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω από την παρατήρηση του εδώ στη γη. Όλο αυτό είναι φαινομενικό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ενέργεια του Ερμή κατευθύνεται εσωτερικά και όχι εξωτερικά. 
Ως ο πλανήτης των μηνυμάτων, της επικοινωνίας και των διαδικασιών σκέψης μας, είναι ουσιαστικά μια εποχή όπου οδηγούμαστε να πάμε μέσα και να συνδεθούμε με το υποσυνείδητο μυαλό μας.
Όταν ο Ερμής ταξιδεύει απευθείας, μας βοηθά να σκεφτόμαστε καθαρά, να επικοινωνούμε και να λαμβάνουμε μηνύματα από τον κόσμο γύρω μας. Όμως, στα οπισθοδρομικά, η εστίασή του μετατοπίζεται για να μας βοηθήσει να αντλήσουμε μηνύματα από τα αθέατα πεδία και τον εσωτερικό μας κόσμο. 
Ο Ερμής που ταξιδεύει ανάδρομα μέσω των ζωδίων του αέρα έχει δημιουργήσει ένα θέμα γύρω από το πώς επιλέγουμε να επικοινωνούμε, να εκφραζόμαστε και να λαμβάνουμε πληροφορίες.
Σίγουρα το έχουμε δει να εκδηλώνεται σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά ίσως και σε προσωπικό επίπεδο.
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς άλλαξε το στυλ επικοινωνίας σας φέτος. Μου έρχεται κάτι στο μυαλό;
Μπορεί να μας βοηθήσει να το σκεφτούμε από το φακό του τσάκρα του λαιμού μας. Βρίσκεται στο λαιμό μας, είναι ένα ισχυρό ενεργειακό κέντρο που μας βοηθά να εκφράσουμε, να μοιραστούμε την αλήθεια μας και να πούμε την ιστορία μας. 
Το τσάκρα του λαιμού είναι ένα φανταστικό ενεργειακό κέντρο για να εστιάσετε κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης περιόδου Ερμή, ειδικά όταν είναι ανάδρομος σε ζώδιο αέρα. 
Καθώς αυτός ο ανάδρομος Ερμής λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί επίσης να παρατηρήσουμε μια εστίαση στις σχέσεις μας ή στον τρόπο που επιλέγουμε να επικοινωνούμε με τους άλλους. 
Ο Ζυγός είναι το σύμβολο της συνεργασίας και του τρόπου με τον οποίο σχετιζόμαστε και αλληλοεπιδρούμε με τους ανθρώπους γύρω μας. Κάτω από αυτόν τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να βρούμε ζητήματα που επισημαίνονται σε αυτόν τον τομέα. 
Πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι επικοινωνιaκοί στις σχέσεις μας; Πρέπει να θέσουμε όρια ή πρέπει να κατεβάσουμε τοίχους;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ανάδρομη ενέργεια Ερμή Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου για να σκεφτείτε αυτές τις ερωτήσεις και να σκεφτείτε καλύτερους τρόπους για να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε αυτό που σκέφτεστε και αισθάνεστε στις σχέσεις σας.
Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να συνδεθείτε με τα όνειρά σας. Τα όνειρά μας μπορεί να είναι μια πύλη για το υποσυνείδητο μυαλό μας και ο Ερμής μπορεί συχνά να αφήνει μηνύματα για εμάς στα όνειρά μας. 
Το σύμπαν σας καθοδηγεί να εργαστείτε με τα όνειρά σας κατά τη διάρκεια ενός πλήρους κύκλου ανάδρομου Ερμή, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε βαθύτερες γνώσεις για το υποσυνείδητό σας, την έννοια των ονείρων σας και τη διαίσθησή σας. 
Αυτός ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς θα είναι πολύ δυνατός από την αρχή. Αυτό οφείλεται εν μέρει επειδή μόλις ο Ερμής εισέλθει ανάδρομος, θα έχουμε συνολικά έξι πλανήτες σε ανάδρομο. 
Αυτή είναι κάποια ισχυρή ανάδρομη ενέργεια! Μπορεί να νιώθουμε ότι τα πράγματα επιβραδύνουν ή μπορεί να βρεθούμε ότι πρέπει να κάνουμε μερικά βήματα πίσω για να προχωρήσουμε.
Ο Ερμής ανάδρομος είναι πάντα μια στιγμή για να το πάρετε αργά, αλλά και με άλλους ανάδρομους πλανήτες, αυτό γίνεται πιο σημαντικό.
Αντί να περιορίζουμε μπροστά, πώς μπορούμε να διδαχθούμε από το παρελθόν; Πώς μπορούμε να μάθουμε να είμαστε υπομονετικοί και να περιμένουμε την κατάλληλη έμπνευση για να μας βρουν;
Ωστόσο, η διαίσθησή μας υπερφορτίζεται κατά τη διάρκεια ενός Ερμή ανάδρομου, οπότε αν αισθάνεστε ότι οδηγείστε από την καρδιά, ακολουθήστε αυτήν την κλήση!
Ο Σεπτέμβριος-Οκτώβριος με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί επίσης να μας δει να αναθεωρούμε θέματα που επικρατούσαν τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. 
Ο Ιούνιος ήταν η τελευταία φορά που ο Ερμής ήταν ανάδρομος και αυτός ήταν ένας ιδιαίτερα δυνατός κύκλος. Ίσως βρεθούμε να αναθεωρούμε θέματα από εκείνη τη στιγμή, ή μπορεί να διαπιστώσουμε ότι τυχόν ατυχίες που βιώσαμε επιτέλους διευθετούνται. 


ΠΗΓΗ: TANAAZ  https://foreverconscious.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου