Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αφροδίτη στο Σκορπιό. Προβλέψεις Ζωδίων

 Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ένα ζώδιο που δεν την βοηθά λόγω αδυναμίας. Έρχεται να επαναφέρει ζητήματα με ένα τρόπο ιδιαίτερο καθώς θέλει να ρυθμίσει ότι είναι δύσκολο να ρυθμιστεί. Και αυτό συμβαίνει με τον τρόπο που τον κάνει.

Θέλοντας να ξαναδεί τις προηγούμενες καταστάσεις δημιουργεί πεδίο έντασης. Ψάχνει το καθετί, θέλει να επιφέρει ψυχικά πλήγματα, φοβάται τους πάντες και τα πάντα, ζηλεύει τον εαυτό της και ουσιαστικά αναλώνεται σε ένα εκδικητικό πεδίο ανεξερεύνητης αισθητικής.
Έχει όμως και πολλές δυνατότητες αν αφήσει το Σκορπίσιο κεντρί να προξενήσει αισθησιακές καταστάσεις. Απόκρυφο σεξ, μαγεία, ενόραση, " γίτιο " για τους παλιούς μυημένους. Μπορεί να κερδίσει χρήματα από πηγές ανεξάρτητα από την εργασία. Μπορεί να απαιτήσει την αποκαθήλωση του ερωτικού συντρόφου μέσα από πύλες αστρικής δύναμης .

Τα ζώδια που θα έχουν επιρροές από την 10/09 έως τις 07/11 που κρατά η διέλευση στο Σκορπιό είναι ο Σταθερός Σταυρός ( Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες ) με πλανήτες  ωροσκόπο εκεί.
Ευκαιρίες οι Καρκίνοι, Ιχθύς, Αιγόκεροι και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου .

Οι όψεις της κατά την Διέλευση:

  • 17/09 Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος R
  • 23/09 Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός R
  • 29/09 Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας R
  • 01/10 Αφροδίτη τετράγωνο Δία R
  • 02/10 Αφροδίτη εξάγωνο Πλούυτωνας R


Πιο αναλυτικά:

Για τους Σκορπιούς η του ύψους ή του βάθους ανάλογα πως θα διαχειριστούν την διέλευση. Πρέπει να αποφύγουν αισθήματα και μπλεξίματα όσο αφορά ζητήματα που προσπαθούν να τα διαχειριστούν με κτητικότητα και εμμονές. Καλύτερα να σκεφτούν πρώτα, παρά να δράσουν και να ασχοληθούν πως θα πάρουν χρήματα, πως θα χρησιμοποιήσουν λειτουργικά τον άξονα του έρωτα και της αγάπης.

Για τους Ταύρους η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο σας κάνει απαιτητικούς σε συντρόφους και συνεργάτες. Θα έρθουν στο μυαλό σας " κακές σκέψεις ", περίεργες ιδέες που περιλαμβάνουν προσωπική ζήλια. Οι άλλοι δεν κάθονται και αυτοί ήσυχα και σας ενοχλούν θέλοντας να σας τιμωρήσουν. Φαύλος κύκλος Σκορπίσιας αισθητικής. Καλύτερα ασχοληθείτε με τα χρήματα που σας πάνε περισσότερο .

Για τους Λέοντες αρχίζει η γκρίνια στην οικογένεια. Οι άλλοι είναι σκληροί απέναντί σας σκεπτόμενοι προηγούμενα γεγονότα. Η μητέρα σε κακή ψυχολογία και εσείς έχετε να διαχειριστείτε το οικογενειακό περιβάλλον και επαγγελματικές απαιτήσεις. Η ψυχολογική επιβάρυνση δεν σας ταιριάζει οπότε ρίξτε το στην διασκέδαση ή στην αναζήτηση κρυμμένων θαυμαστών.

Για τους Υδροχόους υπάρχει μια επιστροφή σε επαγγελματική ζωή και σε κοινωνική. Άτομα από το επαγγελματικό σας χώρο σας σαμποτάρουν ή σας ζηλεύουν ενώ τα έσοδα σας για λίγο σταματούν ή δεν είναι τα προσδοκώμενα. Μια φυγή είναι απαραίτητη, η αναζήτηση εργασίας, εξερευνώντας παλιές προτάσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Για τους Καρκίνους υπάρχει η δυνατότητα να ασχοληθείτε με προηγούμενα πρόσωπα που υπήρξαν στην ζωή σας με πενιχρά αποτελέσματα. Το μίσος είναι αναμεσά σας γάγγραινα και δεν γιατρεύεται. Όσο αφορά τα παιδιά θα τρέχετε για να ρυθμίσετε παλιές στους εκκρεμότητες με άγχος και έξοδα. Καλύτερα να ασχοληθείτε και με ένα παλιό σας ταλέντο μήπως και αποκτήσετε συναισθηματικά στηρίγματα. Πάντως όλα γίνονται για καλό σκοπό.

Για τους Αιγόκερους είναι ευκαιρία να προβληθείτε σε ομάδες ατόμων που τους γνωρίζετε από παλιά και να αποκτήσετε έτσι την χαμένη σας αίγλη. Φίλοι θα έρθουν στο προσκήνιο που έχετε να τους συναντήσετε καιρό ή σύλλογοι να σας ζητήσουν να παραβρεθείτε στις εκδηλώσει τους. Όλα αυτά θα επαναφέρουν στην μνήμη σας παλιές παρέες, φιλικά πρόσωπα και χαμένες αγάπες. Μην φοβάστε .

Για τους Ιχθύες είναι μία επιστροφή σε μέρη που έχουν ζήσει ή περπατήσει. Ένα ταξίδι σε γνωστά μέρη είναι επιβεβλημένοι και κυρίως αυτά που είναι κοντά σε θάλασσα. Σπουδές, μάθηση, σεμινάρια που σας έχουν προταθεί πρέπει να τους δώσετε σημασία, καθώς και οτιδήποτε που αφορά δικαστήρια και θέματα εξωτερικού. Τώρα τα μελετάτε αργότερα πράττετε.

Για τους Παρθένους είναι μια επιστροφή σε συγγενείς ή αυτοί έρχονται να σας δουν. Δώστε σημασία σε οτιδήποτε το επικοινωνιακό, μιλήστε με πρόσωπα που σας έχουν δώσει τις συμβουλές τους και σκεφτείτε αν αξίζει να αγοράσετε αυτοκίνητο. Δεν θα χάσετε τίποτα απλώς, πρέπει να είστε σε εγρήγορση.

Για τα υπόλοιπα ζώδια δεν είναι σημαντικές οι επιρροές .



Πλουτώνιος 
Ειδικός Συνεργάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου