Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ερμής τρίγωνο Κρόνος R 05/09

 



Από τις 3 έως τις 06/09 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού
 κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου. Επηρεάζει τα ζώδια του Αέρα θετικά και όσους έχουν αστρολογικά σημεία σε αυτά τα ζώδια από την 5η έως την 9η μοίρα.
Η όψη αυτή επαναφέρει γεγονότα της προηγούμενης τρίμηνης περίπου περιόδου του Κρόνου στον Υδροχόο ώστε να πάρουμε αποφάσεις πιο μελετημένες και ουσιαστικές.
Πρόσωπα γνωστά ή πρόσωπα που είχες συναντήσει το προηγούμενο διάστημα θα έρθουν να σου δώσουν οδηγίες ή να σου ανοίξουν δρόμους σοβαρότητας  στο πώς θα χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου εργαλεία, πώς θα σκέφτεσαι καλύτερα, πώς θα ταξιδεύεις, πως θα ωριμάσεις.
Πρέπει να δείξεις ωριμότητα και ότι ακούσεις να το επεξεργαστείς δεόντως και να καταλάβεις όλους τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου. Υπάρχουν διεργασίες που σου δίνουν το κάτι παραπάνω, που τώρα θα εντοπίσεις, και θα στοχεύσεις εφόσον έχεις μία σταθερότητα στο έργο σου και στα λόγια σου και δεν επιπλέεις από δω και από κει άσκοπα.
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την όψη γίνεται με την έλευση του φθινοπώρου μόνο που οι σοβαρές κινήσεις επιτρέπονται στην προσέλκυση διεξόδων. Για τον απλούστατο λόγο ότι θα γίνουν πιο δύσκολα και πιο απαιτητικά όλα, λόγο της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου