Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ερμής τρίγωνο Κρόνος 12/05

 O Ερμής και ο Κρόνος συνεργάζονται άψογα για 4 ημέρες με το μεγάλο τρίγωνο που δημιουργούν από τους Διδύμους και τον Υδροχόο οι παραπάνω Πλανήτες.

Είναι η καλύτερη περίοδος για την επίτευξη όλων των στόχων που αφορούν τα επαγγελματικά ζητήματα μια που και τα δύο ζώδια κυβερνούν οίκους που έχουν σχέση με το επάγγελμα, την κοινωνική και οικονομική καταξίωση. Ευνοούν τις επικοινωνίες και κάθε είδους μέτρα που αυξάνουν την κινητικότητα.
Όλα τα οργανωμένα σχέδια μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή, γιατί ο λόγος γίνεται πράξη και η πράξη δημιουργεί έργο και μάλιστα σε σταθερό περιβάλλον με πολύ καλούς οιωνούς επίτευξης και καταξίωσης.

Τα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού, του Υδροχόου, του Τοξότη, του Κριού έχουν τεράστιες ευκαιρίες, κυρίως τα τρία πρώτα ζώδια, για να απολαύσουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Επίσης όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, από την 1ο * έως και την 16* μοίρα .
Δεν πετάς στα σύννεφα, ακούς συμβουλές μεγαλύτερων ατόμων με γνώση και άποψη, πρόσωπα εξουσίας θα σε βοηθήσουν στο να αποκτήσεις επικοινωνιακή δυναμική, να καταφέρεις να δημιουργήσεις μία σταθερή άποψη για τα πάντα και αυτό θα σου αποδώσει τα μέγιστα αν αφήσεις τον Κρόνο = Χρόνο να δουλέψει για Σένα .


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου