Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος 20/05

  "  Ο έρωτας όπως εγώ , φεύγει ταξίδι, μια μέρα θα τον ξανασυναντήσω. Μόλις που θα δω το πρόσωπο του, αμέσως τον αναγνωρίσω."

Ένα τρίγωνο σταθεροποιητικό με δεσμεύσεις – σταθερότητα – καταξίωση , αφού τις ατασθαλίες τις πλάνες και τις αναποδιές των προηγούμενων ημερών, ήρθε η στιγμή να τις αποκαταστήσουμε, να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας απέναντι στο άλλο μας μισό και να  επισημοποιήσουμε τη σχέση μας με τη δέσμευση " για πάντα μαζί ".
Αρκεί μόνο μια λέξη για να επαναφέρουμε τη γαλήνη και στην ψυχή μας, αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
Ο Κρόνος ο οποίος δε φημίζεται για εκπλήξεις, αντίθετα όμως φροντίζει να μας προετοιμάζει για το καλό η το κακό.
Στο τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη μιλάει για ευνοϊκά γεγονότα, και όσοι συνετιστούμε  θα σταθεροποιήσουμε όχι μόνο την ερωτική μας ζωή, αλλά και τα οικονομικά μας που τελευταία μας έχουν κάνει να βγούμε εκτός προϋπολογισμού.
Αν προσπαθήσουμε τώρα να βρούμε το μέτρο στον έρωτα και το χρήμα, θα καταφέρουμε να πάρουμε σοβαρές και ωφέλιμες αποφάσεις για το άμεσο μέλλον μας.
Κάτι που θα μας απασχολήσει έντονα είναι οι "πρώην" σχέσεις , οι οποίες επανεμφανίζονται και ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία.... η επιλογή είναι δική σας !....άραγε  θα είναι ένα  παιχνίδι  ερωτικού ταξιδιού διάρκειας?.. ή ένα χιλιοπαιγμένο έργο με ίδιους και κουρασμένους πια πρωταγωνιστές?....
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθούν ερωτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας, όχι εξαιτίας κεραυνοβόλου έρωτα, αλλά καθαρά από συμφέρον οικονομικό, η κοινωνικού προφίλ – γοήτρου  με μεγάλη δημοτικότητα.
Λόγω υπέρμετρης φιλοδοξίας θα προθυμοποιηθούμε να υποστούμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.
Μεγάλη σημασία θα έχει η επαγγελματική και οικονομική μας ασφάλεια.
Ευνοούν επίσης φιλίες με αξιόπιστα άτομα, όπου το συναίσθημα θα έχει πρωταρχικό ρόλο – φιλίες με διάρκεια.
Όσοι βρεθούμε σε δίλημμα για μια απόφαση υψίστης σημασίας, η επιλογή θα πρέπει να γίνει με ωριμότητα και χωρίς βιασύνη.
Θα δοθούν συμβουλές από έμπειρα άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος μας, για να λύσουμε επαγγελματικά μας ζητήματα.
Τα πλάνα μας για την "καριέρα "μας θα είναι ρεαλιστικά και θα δουλέψουμε  με κέφι – αισιοδοξία, πάνω σ' αυτό προκειμένου να την προωθήσουμε  σωστά.
Η συνεργασίες  μας θα αποδώσουν καλύτερα αν οι κινήσεις μας είναι μεθοδευμένες.
Επίσης η προσοχή μας θα εστιαστεί και στην εξωτερική μας εμφάνιση μας και κάποιοι από εμάς ίσως ξεκινήσουν και να πρόγραμμα δίαιτας.
Από αυτή την όψη επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες , Δίδυμοι , Ζυγοί και Υδροχόοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

      " Η Αφροδίτη προσεγγίζοντας θετικά τον Κρόνο τον εξημερώνει..... με το άγγιγμα της μοιάζει με ένα γλυκό και κατά τα άλλα πονηρό κορίτσι, το οποίο ξέρει να βρει τα κουμπιά του παράξενου αλλά κατά βάθος καλοπροαίρετου "παππού".... Αυτός που όλα τα επιβλέπει και πολλές φορές τα απαγορεύει, γοητεύεται από τη λάμψη της Αφροδίτης"..... ποιος θα υπερισχύσει?...η Αλιγενής, Αναδυόμενη, Σκωτία ( του σκότους) και ετεροθαλής αδελφή του, ο φιλόδοξος ηγέτης και  αυστηρός δάσκαλος του Κάρμα?...


Cayha.
Ενορατική Αστρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου