Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗΣ 09/05


Από τις 9 Μαΐου ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Άρη μία όψη που κορυφώνεται στις 11 Μαΐου.
Επηρεάζει η όψη αυτή το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων και ωροσκόπων του Σταθερού Σταυρού από τη 25η έως την 29η μοίρα. Δημιουργεί προβλήματα γιατί φέρνει εντάσεις, υπάρχει έντονη πληροφορία που έρχεται από διάφορες πηγές, η οποία δημιουργεί νευρικότητα ως προς την εκτέλεση της.
Ο Ερμής στον Ταύρο θέλει να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί αξιοποιώντας όλα τα επικοινωνιακά εργαλεία που έχει στο ζήτημα των χρημάτων και της οικονομικής ανάπτυξης.
Ο Άρης από τον Υδροχόο δημιουργεί μία έντονη συμπεριφορά των ομάδων, πολλών ανθρώπων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη ηρεμία.
Αυτή η όψη θα φέρει αντιδράσεις και νευρικότητα εκεί που συναθροίζονται πολλά άτομα και συμπίπτει με το άνοιγμα των καταστημάτων και των σχολείων, οπότε η πρώτη μέρα σε αυτά χρειάζεται περισσότερο προσοχή καθώς γενικά δημιουργεί και ατυχήματα αλλά και έντονες λογομαχίες.
Επειδή γίνεται στο σταθερό Σταυρό χρειάζεται προσοχή μήπως αυτές οι συνέπειες και οι επιπτώσεις των αντιδράσεων και της νευρικότητας πάρουν μία σταθερή συνέχεια και δεν μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν στην πορεία.
Δημιουργεί και προβλήματα γενικά στο εμπόριο, στις συναλλαγές, ενώ επιφέρει προβλήματα σε κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή. Το διάστημα αυτό χρειάζεται ηρεμία και μία παραπάνω προσοχή στις συναλλαγές μας, τι λέμε, πώς σκεφτόμαστε και πώς αντιδράμε στις απόψεις κοινών φίλων και πελατών.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου