Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ! ...ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ?


Μια έκλειψη δεν έρχεται ποτέ μόνη της...είναι μια τρέλα με υψηλά οκτάνια που βοηθά στο φωτισμό της καρμικής μας πορείας .
Μπορεί οπτικά να είναι εντυπωσιακή, αλλά συνάμα είναι και δραματική.
Αστρολογικά σημαίνει πως ανοίγει μια νέα πόρτα χτυπώντας μας, οπότε βλέπουμε απότομες και ξαφνικές αλλαγές που μας βοηθούν να επιταχύνουμε για το αναπόφευκτο.
'' Να θυμάμαι! πως όλα είναι κύκλος και η κατάληξη είναι πάντα δύσκολη, όμως το αποκορύφωμα συμβολίζει πάντα την άκρη μιας αρχής''.
Το Φεγγάρι εκπέμπει ένα μυστηριώδη τόνο που μας επιτρέπει να βλέπουμε καταστάσεις, πράγματα κ ανθρώπους κάτω από ένα διαφορετικό φως, ένα ημίφως Σεληνιακό.
Πάντα η αλλαγή προοπτικής είναι δύσκολη γιατί μπορεί να μη μας αρέσει το αποτέλεσμα μα η Σεληνιακή Έκλειψη μας βοηθά να αφήσουμε πίσω στο χρόνο ότι δεν εξυπηρετεί πλέον τη ψυχή .
Είναι η ώρα της απελευθέρωσης, του καθαρισμού και του αποχαιρετισμού κοσμικοί πολεμιστές!.
Ας χρησιμοποιήσουμε τις δεξιότητες και τη θέληση μας - αφού επηρεάζει όλους μας - να μπορέσουμε να μετατρέψουμε τα όνειρα μας σε πραγματικότητα .
Ο καλύτερος τρόπος για να αγκαλιάσουμε αυτή την Ουράνια τρέλα είναι να περιμένουμε το απροσδόκητο και να αποδεχτούμε το άγνωστο, εφόσον ο ορίζοντας επεκτείνεται πέρα από το όραμα του καθενός μας....
Η Ζωή είναι ένα ταξίδι! - Απολαύστε το!


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου