Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΜΕΡΟΣ Β


Στην Αριθμολογία μπορούμε να ανακαλύψουμε σημαντικά στοιχεία εκτός από τους αριθμούς και μέσω των ονομάτων.

Από το 1400 μ.χ. έγιναν κάποιες έρευνες πάνω σε ένα θέμα κυρίως στην Ιταλία που απέδειξαν ότι κυρίως τα αρχικά των ονομάτων μας εξασκούν μία επίδραση πάνω μας μια που δονούνται και ανοίγουν Πύλες στο Σύμπαν.
Μεταγενέστερες έρευνες έδειξαν ότι μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες και από το αρχικό του ονόματός μας αρκεί να είναι αυτό που αναγράφεται στην ταυτότητα.  Στην σύγχρονη Αριθμολογία έχουμε δεχθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το υποκοριστικό του ονόματος π.χ. Παναγιώτα το αρχικό Π και το υποκοριστικό Γ π.χ. Γιώτα εφόσον χρησιμοποιείται πάνω από 10 έτη. 
Τα αρχικά μας δίνουν πληροφορίες με την εσωτερική δόνηση της καρδιάς,  τα αισθήματα που διακατέχουν ένα άτομο για να πάρει αποφάσεις, αλλά και να δουλέψει πάνω σε αυτά αυτογνωσιακά.
Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται σε κάθε άτομο όσο αφορά τις σχέσεις με άλλα άτομα, το πώς αντιμετωπίζει την σχέση, πως λειτουργεί εντός της και πώς απομακρύνετε όταν πλέον εσείς αισθάνεστε ότι έχει κάνει το κύκλος της και σας είναι πλέον περιττή.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Θ & Ρ
Φιλοσοφία, έχουν καλά ιδανικά ιδιαίτερα όσο αφορά τη φιλία, μαθαίνουν από τα μαθήματα ζωής και μέσα από εμπειρίες.
Προσέλκυση: Να είστε δίπλα τους να τους προσφέρετε αγάπη για να νιώσουν σιγουριά ότι δεν θα προδοθούν από εσάς. Να τους κοιτάζετε στα μάτια γιατί με αυτό τον τρόπο αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα παράδεισο.
Εντός Σχέσης: Θέλουν το θαυμασμό που ξεπερνάει ακόμα και τη λογική. Ο έρωτας είναι το βασικό συστατικό τους και το οποίο είναι μία αμφίδρομη κατάσταση. Χρησιμοποιήστε την ψευδαίσθηση ότι τα περνάτε υπέροχα μαζί τους μέσα από λόγια και πράξεις.
Χωρισμός: Πολύ δύσκολη εδώ περίπτωση μία που η κολλημένη μαζί σας όποτε είναι ένας δρόμος που φέρνει δύσκολες καταστάσεις. Σε αυτές να τοποθετήσετε και τον εαυτό σας.

Ι & Π
Συμφιλίωση, του αρέσει η φιλία, εκπέμπουν προστασία και είναι η φιλειρηνικά.
Προσέλκυση: Εισέρχονται στο φιλικό σας κύκλο και μετά δώστε τα ρέστα σας στο να σας προσεγγίσει και να σας προσέξει προτείνοντας τους κάτι που διαπερνά τις αισθήσεις τους. Μέσα σε αυτά είναι και ένα γλυκό χαμόγελο.
Εντός Σχέσης: Να έχετε μία απλότητα και να δημιουργήσετε μία φιλική - ερωτική σχέση και μία δραστηριότητα που θα ξεπερνά τα όρια. Να συμμετέχετε σε κάθε κοινωνική εκδήλωση μια που το θεωρούν απαραίτητο.
Χωρισμός: Σταματήστε να κινείστε μαζί τους και να τους ακολουθείται παντού και να μην τους βοηθήσετε σε στιγμές που χρειάζεται την ανάγκη σας.

Κ & Ο
Πάθος, μαγνητισμός, έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικό παιχνίδι και μία πρωτότυπη γοητεία.
Προσέλκυση: Πάρτε ένα ύφος που θα έχει ιδιαίτερη αίσθηση σεξουαλικότητας να είστε διαχυτικοί στα λόγια και στις κινήσεις σας.
Εντός Σχέσης: Το σεξ παίζει τον κύριο λόγο με μία τελετουργική διάσταση και περίεργες στάσεις. Παράλληλα να τους εξυμνείτε για το ταλέντο τους και να την απόδοσή τους στο κρεβάτι. 
Χωρισμός: Αποχή από τη μεριά σας όσο αφορά το σεξ, μία αμφισβήτηση όσο αφορά τις δυνατότητές τους στο τελετουργικό παιχνίδι και πρόσθετη ζήλια από εσάς.

Λ & Ξ
Έμπνευση, ρομαντισμός, αισιοδοξία, διδασκαλία.
Προσέλκυση: Να τους προσεγγίσετε ζητώντας τη βοήθειά τους και μετά αφήστε τους να διδάξουν το οτιδήποτε. Το μυαλό είναι το παν ενώ τους αρέσει το φιλανθρωπικό έργο.
Εντός Σχέσης: Η μία έκπληξη να συνοδεύεται από την άλλη, μέσα από μια καθημερινότητα που έχει πολλές εναλλαγές. Η ρουτίνα είναι αυτή που δεν τους αρέσει.
Χωρισμός: Εδώ χρειάζεται να κάνετε πολλά, μία που όταν ο έρωτας καταλάβουν ότι δεν έχει την ίδια αίσθηση πια, θα φύγουν από μόνοι τους.

Μ & Ν
Παράξενες σκέψεις, γεμάτες ψευδαίσθηση και αδικαιολόγητη ζήλια.
Προσέλκυση: Μία υποκριτική προσέγγιση που θα περιλαμβάνει ένα μυστηριώδη τρόπο που θα εκπέμπει και πολύ μυστήριο που είναι για όλα ή για το τίποτα. Επίσης ένα βαρύ άρωμα.
Εντός Σχέσης: Να είσαστε υπομονετικοί σε ότι κάνουν, ιδιαίτερα σε κάποιες συμπεριφορές τους ενώ ένα καλό μενού είναι το καλύτερο και κυρίως αν είναι μαγειρεμένο από εσάς.
Χωρισμός: Να τους προσγειώνεται όταν ξεφεύγουν από τα όρια. Απορρίψτε τις ψευδαισθήσεις τους και μιλήστε για ζητήματα υγείας ιδιαίτερα παρελθοντικών προσωπικών τους καταστάσεων ή για κάποιους από τους στενούς συγγενείς τους.

Η παραπάνω ανάλυση απαιτεί γνώση της αριθμολογίας αλλά και ένα πολύ καλό αυτογνωσιακό πεδίο για να γίνει κατανοητή. Κάθε ανάλυση του άλλου ατόμου καλό είναι να συνοδεύεται από ένα αστρολογικό πορτραίτο.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: '' Αριθμολογία για άλλους ''  Τάκης Τσαρόπουλος
Εκδόσεις Πύρινος Κόσμος.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου