Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ R ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗΣ & ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΗΛΙΟ 03/06


Το πρώτο πενθήμερο του Ιουνίου είναι αφιερωμένο σε δύο όψεις της ανάδρομης Αφροδίτης η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όλο το καλοκαίρι.
Θα συναντήσει ένα αρχή με τετράγωνο τον Άρη από τους Ιχθείς μία όψη που επηρεάζει το Μεταβλητό σταυρό από τη 12η έως την 16η μοίρα.
Η όψη αυτή είναι από απαγορευτική ως προς το ερωτικό παιχνίδι από την άποψη της σύγκρουσης του θηλυκού - αρσενικού στοιχείου. Θα οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση των σχέσεων καθώς δεν υπάρχει μία κοινή συνισταμένη των ερωτικών διαχειρίσεων των μερών. Επειδή η ανάδρομη Αφροδίτη αναφέρεται σε παλιά πρόσωπα, είτε σε ζωντανό στοιχείο είτε ως αναμνήσεις, αυτό δημιουργεί μία ερωτική ασφυξία ως προς την επιλογή.
Και οι δύο πλανήτες στο διπλό - δυαδικό ζώδιο να μην μπορούν να διαχειριστούν ένα τρόπο, ένα πρόσωπο, ένα ερωτικό στοιχείο αλλά εμπλέκονται πολλά είτε στην παρούσα σχέση, είτε και στην εισερχόμενη από παλιά, είτε και κάτι που προέκυψε παράλληλα.
Αυτό σε κάνει να νιώθεις ψυχρός / απόμακρος από τη μία, όσο αφορά την μία σχέση, ενώ εκδηλωτικός και διαχυτικός προς την άλλη. Η σύγκρουση αυτή αφήνει ψυχικά κατάλοιπα, άγχος, έλλειψη ύπνου και δεν βοηθά να διαχειριστείς την ερωτική σου ζωή. Οπότε εισέρχεσαι  σε ένα γαϊτανάκι που δεν μπορείς να ξεφύγεις παρά μόνο αφού το κόψεις.

Από την άλλη η Αφροδίτη παίζει ένα άλλο ρόλο. Όσοι ανήκουν στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και έχουν αστρολογικά σημεία από την 12η έως και την 16η μοίρα των ζωδίων αυτών είναι σε καλύτερη θέση.
Εδώ υπάρχει ένας μαγνητισμός, ένα καλύτερο συναίσθημα, ένα καλύτερο ερωτικό περιβάλλον, πιο ανθεκτικό. Αναζητάς την αγάπη ακόμα και σε προηγούμενες εμπειρίες από τα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή σου και σου μιλούν για την '' αιώνια αγάπη '',  το '' πόσο ερωτευμένοι είναι μαζί σου '' και πολλά άλλα όσο αφορά τις φράσεις που αρέσκεται η Αφροδίτη. 
Μόνο που αν κάνεις το λάθος και μοιράζεται ανάμεσα σε δύο καταστάσεις τότε θα χρειαστεί να διαχειριστείς δύο αγάπες  - δύο έρωτες που θα νιώθεις παράλληλη αγάπη. Ναι μεν αυτό είναι στο νου ότι καλύτερο, στην πράξη όμως όταν και οι αισθήσεις δεν ευνοούν μια που είναι δυαδικές - διπλές η έννοια της αγάπης διαμοιράζεται και αλλοιώνεται.
Όμως έστω και έτσι ας δούμε αυτή την όψη σαν μία '' παιχνιδιάρικη συνισταμένη '' όπου όλα ακολουθούν ερωτικές στιγμές που η αυτοπεποίθηση είναι κυρίαρχη. Το αν όλο αυτό το σκηνικό περπατήσει παρακάτω θα το διαπιστώσεις όταν η Αφροδίτη γίνει ορθόδρομη για να σου δώσει αυτό που σου αξίζει. 
Μόνο να θυμάσαι '' όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς '' .


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου