Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 25/06 - 07/08


Η Αφροδίτη από τις 25 Ιουνίου γυρίζει σε ορθή φορά από την 5η μοίρα των Διδύμων για να τελειώσει την πολύμηνη παρουσία της στις 7 Αυγούστου.
Στην ορθή φορά πλέον θα μπορεί να βγάλει τους ερωτικούς και οικονομικού σκοπούς της σε ένα ζώδιο της επικοινωνίας και της μεταβλητότητας. Όλα θα γίνονται με τρόπο επικοινωνιακό και δεν θα υπάρχει μία σιγουριά μια που όλα θα είναι στο στυλ σπιράλ.
Ότι συνέβη κατά την αναδρομή της τώρα θα αποκαλυφθεί ως εύρος και ουσία. Αν άξιζε ή ήταν ένα '' ξαναζεσταμένο φαγητό '' κάθε επιστροφή προσώπου όσο αφορά τις σχέσεις.
Ήταν '' η δίδυμη φλόγα '' αυτή / ος που ξαναγύρισε, μία παλιά σχέση που την είχαμε εξιδανίκευση στο νου μέσα από ένα μπλοκάρισμα του νοητικού πεδίου ανάμεσα στην αγάπη και στην παραζάλη?
Κάποιοι δοκίμασαν ξανά να γνωρίσουν την επανάληψη του πρώτου έρωτα σε μία καινούργια version. Αν αυτό τώρα ήταν σωστό '' θα φανεί στο χειροκρότημα ''  που θα έρθει τώρα στο προσκήνιο.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα προσφέρει πολλά λόγια αγάπης και επικοινωνιακές υπερβολές όπου το smartphone θα αντικαταστήσει την ερωτική ουσία. Ερωτικές φράσεις και '' πεσίματα '' που θα τα πάρει ο αέρας - Δίδυμος = αν δεν υπάρξει ερωτική αμεσότητα των ατόμων.
Αυτό μπορεί να προέλθει μέσα από ένα ταξίδι όπου θα βιωθεί ο αληθινός, χειροπιαστός έρωτας σε όλες τους τις διαστάσεις. Ναι υπάρχει ένα ερωτικό κρεσέντο αρκεί να μη μείνει μόνο στο τηλέφωνο και στα λόγια και να επεκταθεί με πολλούς τρόπους εκδήλωσης. Η Αφροδίτη αρέσκεται στα πάντα, δεν έχει ταμπού ούτε συμβιβασμούς με λογικές, παρά επενεργεί μέσα στην ερωτική κραιπάλη και παραζάλη.
Επειδή αυτό το καλοκαίρι θα είναι τραγικό σε πολλές εκδοχές του ας σώσουμε τουλάχιστον ένα λυτρωτικό πεδίο ψυχολογικής και σεξουαλικής σύνδεσης που είναι ο έρωτας. Μην τον χάσουμε και αυτόν μέσα από ατομικές ψυχοπτώσεις και αρνητικές ατραπούς και μετά ψάχνουμε '' με τα κιάλια τη ζωή '' .
Στο χέρι μας είναι.
Το ίδιο μοτίβο θα υπάρχει και στα οικονομικά όπου θα ακούμε πολλά και θα γίνονται λίγα. Όσα γίνονται θα μεταβάλλονται αλλά καλύτερα είναι να μην υπάρχει κίνηση από την ακινησία. 
Η διέλευση της Αφροδίτης επηρεάζει τον Μεταβλητό Σταυρό όσους έχουν πλανήτες πάνω σε αυτό το Σταυρό αυτό από την 5η έως το 29η μοίρα.
Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς θα έχουν και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες ερωτικής και οικονομικής επέκτασης.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου