Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ


Η Νέα Σελήνη Ιουνίου η οποία είναι και η Έκλειψη Ηλίου γίνεται στην 0,21 μοίρα του Καρκίνου, πολύ κοντά στο θερινό ηλιοστάσιο.
Η κυρία επιρροή της είναι η όψη χιαστί που γίνεται ανάμεσα στη Νέα Σελήνη και στον Κρόνο. Καλούμαστε να ισορροπήσουμε μεταξύ των περιορισμών και της ατομικής Ελευθερίας. Δεν αφήνει περιθώρια σε αυτά που θέλω να κάνω μια που στην αντίθετη έκφραση είναι το τι πρέπει να κάνω.
Υπάρχουν περιορισμοί και υποχρεώσεις οι οποίες λειτουργούν ανασταλτικά σε αυτό που πιστεύουμε ότι εξασφαλίζει Ελευθερία και αυτοέκφραση για να μην δημιουργηθεί εγκλωβισμός.
Χρειάζεται να υπάρχει υπευθυνότητα, προσαρμογή και όσο γίνεται πιο ανοιχτοί σε επίπεδο κατανόησης μια που τα εμπόδια, οι ευθύνες, η υπομονή και η δουλειά θα είναι σημαντικοί παράμετροι.
Οι ευθύνες αυξάνονται στον άξονα της εργασίας οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα και στο ρόλο σας απέναντι στην οικογένεια. Η υπερβολή στην άσκηση της καθημερινότητας θα επιφέρει και οργανική επιβάρυνση οπότε υπάρχει πρόβλημα και στον άξονα της υγείας. Ο ανταγωνισμός θα μεγαλώσει και οι ευθύνες θα σας απομυζούν οδηγώντας σε ένταση. 
Οι εξελίξεις μπορεί να περιέχουν και ζητήματα με την οικογένεια ή με κάποιο ακίνητο τα οποία θα σε απασχολήσουν λειτουργώντας ανασταλτικά ως προς την εξέλιξη.
Η ευθύνη πρέπει να είναι αυτοσκοπός και μία καλύτερη οργανωτική πρωτοβουλία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Μια που η όψη χιαστί είναι φύσεως Ερμή / 'Αρη - Πλούτωνα, είναι φύσεως δηλαδή των ζωδίων Παρθένου /  Σκορπιού. Οπότε κάθε τι που συμβαίνει στην εργασία, στην υγεία, δημιουργεί ψυχολογική επιβάρυνση που δεν μπορεί να ελεγχθεί.
Η εξέλιξη έχει βάση τον Ερμή σε νοητικό επίπεδο, βοηθά στο να εντοπιστούν όλες οι δυνατότητες επαγγελματικής ολοκλήρωσης, η οποία είτε γίνεται με έξυπνο τρόπο, είτε το πετυχαίνουμε μέσα από την αναπροσαρμογή δεξιοτήτων μέσω της μάθησης και της γνώσης. Η προσαρμογή σε ότι θα βγει πρέπει να έχει το δεδομένο επιβίωσης το οποίο θα οδηγεί και στην ευτυχία του. Να φτάνει και σε μία ανώτερη μορφή επίγνωσης μέσω της αυτοθυσίας και της προσφοράς μέσω της ανιδιοτέλειας.
Αυτό θα είναι οδηγός στο να αντιμετωπίσεις κάθε ψυχολογική επιβολή.
Πρέπει να αποφεύγονται συνεχώς αλλά με κίνητρο να μην βοηθά απλά τον εαυτό σου αλλά να προσφέρει και στους άλλους. Να μην αναιρείς ενοχές και τύψεις με το παρελθόν αλλά να θανατώνεις κάθε επιβολή παρελθοντικών καταστάσεων που λειτουργούν υποσυνείδητα.
Δεν πρέπει να άγεσαι και να φέρεσαι από περιορισμούς αλλά να τοποθετείς τα πράγματα στη θέση τους ώστε να έρθεις σε προσαρμογή με την υγεία σου και τα βαθύτερα με την ψυχολογία σου.
Πρέπει όμως παράλληλα με τον εαυτό του να προσφέρεις και στους άλλους και να το κάνεις με ένα τρόπο αυτοθυσίας και ιδιοτέλειας.
Πρέπει να ασχοληθείς και με πιο μεταφυσικές προτροπές όπως με αυτή που μας λέει ο Ματθαίος '' το λυχνάρι να αποφασίζει για τους γύρω σου ''.
Αν χρησιμοποιήσεις αντίθετους τρόπους, συμπεριφορές από αυτές που προαναφέρθηκαν για να υπάρξει αποσυμπίεση, τότε θα υπάρξουν τραγικές συνέπειες.

Βιβλιογραφία: '' Οι επιρροές των όψεων '' Γ. Καλογερά 


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου