Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟΣ


Η Απόκριση σε μια Έκλειψη είναι ψυχολογική και σωματική καθώς καθένας μας αποκρίνεται με μοναδικό τρόπο.
Οι επόμενοι 6 μήνες δίνουν το χρόνο να διαλέξεις ποια συναισθήματα θα ακολουθήσεις και τι επιλογές θα κάνεις.
Μέρος του σχεδίου είναι να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι, ο τρόπος που μιλάς, ο τρόπος ζωής, υγείας, καριέρας, οικογένειας ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ολοκληρωμένη ζωή.
''Επαναπροσδιορισμός ταυτότητας, εικόνας και προσωπικότητας λοιπόν!...εάν με ορίζουν άλλοι δεν θα είναι καλό, εάν όμως ορίζω εγώ εμένα οι εσωτερικές αλλαγές που θα υποστώ θα αλλάξουν όλη την εικόνα μου''.
Με 4 πλανήτες σε ζώδια του νερού και 3 σε ζώδια της γης νομίζω πως ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις, να ωριμάσεις, να είσαι καλό παιδί και να μάθεις πως να παίζεις όμορφα μαζί με άλλους.
Να μάθεις να συνεργάζεσαι ώστε να κάνεις ένα εξελικτικό άλμα από τον ανταγωνισμό στην αμοιβαία συνεργασία κ σεβασμό.
Η ίδια η φύση σε καλεί σε ενότητα ...το ίδιο το σύμπαν επίσης ρίχνει άπλετο φως ακόμα και στις πιο βαθιές σκιές σου με το Θερινό Ηλιοστάσιο, την Έκλειψη Ηλίου και τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου ώστε να αποδεχτείς πως υπάρχει συλλογική ευθύνη για τις πράξεις σου, τις σκέψεις σου, τα λόγια σου και τα έργα σου.
Ο Ερμής οπισθοδρόμησε ακριβώς για να επανεκτιμήσεις και να επαναπροσδιορίσεις...εκμεταλεύσου το.!
Ο Κοσμοσείστης Ποσειδώνας από τους Ιχθύες  όχι μέσα απ' τη θολούρα του, αλλά απ' τη πνευματικότητα του σου δείχνει το τρόπο που πρέπει να δουλέψεις ώστε να έχεις υγεία, ασφάλεια και ευημερία....
Η Αισθαντικότητα και η ανθεκτικότητα του Καρκίνου κάνει έκκληση για ειρήνη και ένωση!
Ο καθείς έχει κάτι μοναδικό με το οποίο θα συμβάλλει στην ανοικοδόμηση...εσένα?.. ποιο είναι το ταλέντο σου ?..ποια είναι η αποστολή σου?...ποια είναι η δημιουργική σου ικανότητα  ώστε να επωφεληθούν οι γύρω σου κ εσύ μαζί?..ποια είναι η αλήθεια σου?...Βάλε τη δική σου πινελιά με φωτεινά χρώματα καλοκαιρινά !..τη πινελιά της θεραπείας... 

    '' Κοίταξα από ψηλά τις εσοχές της θάλασσας,
      που κάνει χώρο για να καλωσορίσει τη στεριά...
      Και μετά πάλι βλέπω τη στεριά που 
      κάνει χώρο για να μπει η θάλασσα εντός της 
      και να την εμπεριέχει....
     Ένα αλισβερίσι εύκαμπτων ορίων είναι η ζωή!''

Η Νέα Σελήνη στη 0* μοίρα του διαισθητικού και με φιλοσοφικό πνεύμα Καρκίνου συνδέεται βαθιά με την Ηλιακή Έκλειψη ...σημαντική και περίπλοκη καθώς είναι,  ξετρυπώνει τις όποιες σκιές σου και σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι σημαίνει σχέση, αγάπη και έρωτας αυξάνοντας τα συναισθήματα σου και προσπαθεί να σε ωθήση στη θεραπεία του εσωτερικού παιδιού που κρύβεις μέσα σου, ώστε ανεξάρτητος πια να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς.
Αναδεικνύεται η καλή πλευρά του Καρκίνου οι ποιότητες που υποστηρίζει όπως η ευαισθησία, η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση, η εγγύτητα, η κατανόηση, αναδεικνύεται τη καλή μητέρα που θεραπεύει τα ναρκισσιστικά σου τραύματα και σου μαθαίνει να μη μπερδεύεις τον θαυμασμό με την αγάπη...ο θαυμασμός χτίζει τείχη, ενώ η αγάπη τα διαπερνά!...μη θέλεις να σε θαυμάζουν γιατί στο τέλος θα βρεθείς μόνος και αξιοθαύμαστος!
Να θες να ταξιδεύεις την αγάπη ανιδιοτελώς ως τα πέρατα της γης όπως η Μάνα!!!


CAHYA
Ενορατική Αστρολόγος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου