Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ


Η μεγάλη μετακίνηση του καλοκαιριού είναι γεγονός, μια από Άρης μετακινείται στον Κριό και η πολύμηνη παρουσία του από τις 28 Ιουνίου έως τις 7 Ιανουαρίου φέρνει ακραία γεγονότα κάθε μορφής. 
Σε όλη αυτή την διαδρομή του θα γυρίσει και ανάδρομος από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου οπότε αυτή θα είναι και μία δύσκολη περίοδος για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και γενικά και σε κοσμικό επίπεδο.

Κριός
Πρωταγωνιστές του δεύτερου εξαμήνου και αρνητικά και θετικά, το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο έχει κέρδη, το τρίτο δεκαήμερο θα παλέψει να κρατηθεί επαγγελματικά και κοινωνικά.
Θα αισθανθείτε μεγάλη δύναμη για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Αυτό συνιστάται μόνο στην ορθή πορεία του Άρη. Το αν κερδίσετε όλες τις μάχες εξαρτάται από τις γενικές συνθήκες που θα επικρατήσουν γιατί μπορεί να εσείς να θέλετε, το παιχνίδι όμως μπορεί ''  να είναι εξαρχής πουλημένο '' λόγω της πανδημίας και οι στόχοι σας να πάνε πίσω.
Προσοχή στα νεύρα σας, στις συγκρούσεις σας και τακτοποιήστε το εγώ σας να κινείται σε πιο ήπιους ρυθμούς.

Λέοντας 
θα τη βαθμολογούσα ως θετική διέλευση ιδιαίτερα για το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο μόνο που είναι σε ένα άξονα όχι τόσο σημαντικό με τις υπάρχουσες εξωτερικές συνθήκες.
Για παράδειγμα το να κάνετε μερικά μακρινά ταξίδια λόγω του κορονοιού έχει εμπόδια, οπότε αυτή η θετικότητα περιορίζεται. Ο άλλος κλάδος είναι οι σπουδές, τα σεμινάρια και γενικά η μάθηση που εδώ έχει περισσότερες ευκαιρίες εκδήλωσης.
Του τρίτου δεκαήμερου πρέπει να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σε μακρινά ταξίδια και σε γενικά ζητήματα νομοθεσίας και δικαστηρίων κατά την περίοδο της αναδρομής του Άρη από το ζώδιο του Κριού.

Τοξότης
Θα τη χαρακτήριζα σημαντική διέλευση για εσάς μια που γίνεται σε ένα οίκο που περιλαμβάνει αρκετά αισιόδοξες προβολές.
Ας πούμε μία αναπτέρωση της ερωτικής ζωής, η έναρξη μιας σχέσης είναι ένας καλός οιωνός. Το να διασκεδάζετε λίγο περισσότερο και να βρείτε το κέφι σας επίσης. Το να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας θα είναι ότι καλύτερο. Τέλος η ενασχόληση με τα παιδιά ή άφιξη ενός καινούργιου μέλους θα προσθέσει χαρά.
Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέξει όλα τα παραπάνω στο να μην σπαταλήσει δυνάμεις και κάνει λάθη. Χρειάζεται προσοχή και σε ατυχήματα, ιώσεις όσο αφορά τα τέκνα σας όπως επίσης και γενικότερα προσοχή κατά την ανάδρομη φορά του Άρη από το ζώδιο του Κριού μη κάνετε σε όλα τα παραπάνω λάθος επιλογές.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου