Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


Η μεγάλη μετακίνηση του καλοκαιριού είναι γεγονός, μια από Άρης μετακινείται στον Κριό και η πολύμηνη παρουσία του από τις 28 Ιουνίου έως τις 7 Ιανουαρίου φέρνει ακραία γεγονότα κάθε μορφής. 
Σε όλη αυτή την διαδρομή του θα γυρίσει και ανάδρομος από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου οπότε αυτή θα είναι και μία δύσκολη περίοδος για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και γενικά και σε κοσμικό επίπεδο.

Ταύρος
Δύσκολη διέλευση μια που γίνεται σε έναν ψυχολογικό και προβληματικό οίκο όπως είναι ο 12ος. Προβλήματα θα σας δημιουργήσει που θα έχουν σχέση με ανταγωνιστές και κρυφούς εχθρούς.
Θα χάσετε την ισορροπία σας και αυτό θα σας οδηγήσει στο να μην καταφέρετε να πετύχετε τους σκοπούς σας ενώ η ψυχολογία σας θα είναι προβληματική. Πρέπει να προσέξετε γενικά την υγεία σας και το παραπάνω άγχος.
Πρέπει να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες που θα σας εξασφαλίσουν περισσότερη ξεκούραση, ύπνο και συνάμα σωστή διατροφή και η λήψη βιταμινών θα σας βοηθήσουν πολλαπλώς.
Μην ζορίζετε τον εαυτό σας και διαχειριστείτε όσο γίνεται πιο ανώδυνα τις καταστάσεις. Το τρίτο δεκαήμερο θα δώσετε μεγαλύτερες μάχες για επιβίωση, ενώ προσοχή χρειάζεται στο διάστημα της αναδρομής του Άρη. 
Παρόλο αυτά επειδή οι δύσκολοι πλανήτες είναι φιλικοί προς το ζώδιο σας, που κάνουν όψεις με τον Άρη, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το γυρίσετε στο τέλος το παιχνίδι.

Παρθένος 
Παίρνουν φωτιά τα οικονομικά σας κυρίως εκείνα που αφορούν πηγές εκτός του μισθού σας. Είναι επείγουσα η τακτοποίηση κάθε εκκρεμότητας με το δημόσιο, τις τράπεζες και τα κληρονομικά. Φροντίστε να έχετε ένα καλό πρόσθετο εισόδημα για να καλύπτετε τις αυξημένες ανάγκες σας.
Έτσι θα διατηρήσετε την ψυχολογία σας σε μία θετική υπόσταση ενώ παράλληλα και σεξουαλική σας ζωή θα γίνει πιο ενεργή. Ο/Η σύντροφος ίσως έχει κάποια αλλαγή στα οικονομικά του/της που θα επηρεάσουν και εσάς.
Γενικά οι όψεις που γίνονται με τους δύσκολους πλανήτες Πλούτωνα / Δία / Κρόνο είναι πιο συμβατές οπότε θα χάσετε λιγότερα πράγματα από τα άλλα ζώδια. Μην αμελήσετε να προσέξετε όταν ο Άρης έρθει σε αναδρομή.

Αιγόκερως
Εσείς είστε στο '' μάτι του κυκλώνα ''  μια που οι πολύ δύσκολες όψεις σας αφορούν άμεσα. Ο Άρης ενώ είναι σε καλή θέση στο ζώδιό σας λειτουργεί όμως πιο επιθετικά πάνω σας όπως και οι όψεις που κάνει.
Το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε κινήσεις που θα σας επιφέρουν οικογενειακή και επαγγελματική εξέλιξη. Το τρίτο δεκαήμερο θα αναγκαστεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις πάνω σε ζητήματα οικογένειας, ακινήτων και γενικότερης ψυχολογικής ρύθμισης και ίσως έχει αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σας.
Προσοχή στη συμπεριφορά σας να μην σκληρύνεται επικίνδυνα και γίνεται έντονα επιθετικοί προς τους άλλους και αυτό εξελιχθεί μπούμερανγκ σε σας και στην υγειά σας.
Προσοχή μεγάλη επίσης κατά την αναδρομή του Άρη από το ζώδιο του Κριού.


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου