Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ & ROSE OF VENUS


Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη που γίνεται στις 5 Ιουνίου έχει μία άλλη διάσταση.
Η ανάδρομη Αφροδίτη μπαίνει σε ένα καινούργιο κύκλο λειτουργίας δηλαδή ως μία Νέα Σελήνη.
Αυτό είναι σημαντικό ιδιαίτερα όταν κάνει σύνοδο ως ανάδρομη με τον Ήλιο όπως έγινε στις 3 Ιουνίου. Γίνεται πρωινό αστέρι σηματοδοτώντας την αναγέννηση της. Μέχρι τις 13 Ιουνίου θα είναι ορατή το πρωί και η παρατήρηση μπορεί να έχει μία τελετουργική διάσταση.
Η επίκληση θα πρέπει να γίνει επάνω στον άξονα των προσφορών της Αφροδίτης που έχουν σχέση με τις αξίες, τα χρήματα, την αγάπη, τις σχέσεις.
Εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί η  '' συναλλαγή ''  με το σύμπαν έχει την ίδια η επίγεια μορφή του '' πάρε - δώσε ''
Δεν μπορεί να ζητάς κάτι χωρίς να δώσεις, δεν μπορείς να απαιτείς αν δεν υποταχτείς, δεν μπορείς να ζητάς δώρα αν δεν έχεις ταπεινότητα, δεν μπορείς να παίρνεις αν δεν έχεις ευγνωμοσύνη. Δεν μπορεί να σου χαριστεί τίποτα αν δεν έχεις περάσει τις εξετάσεις.
Έτσι λοιπόν και τώρα βιώνουμε την αναγέννηση Αφροδίτης μετά από ένα μεγάλο της κύκλο των 8 ετών ο οποίος ονομάζεται rose of venus.
Επειδή η Αφροδίτη συνδέεται με την καρδιά μας βοηθάει στη σύνδεση μας με τον ανώτερο εαυτό μας. Όταν είναι ανάδρομη Αφροδίτη δεν είναι σοφό να παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις μια που υπάρχει έλλειψη της απόλυτης συνείδησης και της επίγνωσης σε αυτό που ζητάει η καρδιά. Μπορεί να κινείται μεταξύ δύο οντοτήτων που εκπροσωπούν οι εραστές με μορφές αλλόκοτες και αλλοπρόσαλλες.
Η μία οντότητα σχετίζεται με το υπάρχον άτομο και ότι αυτό από καλύπτει ως προς τις τελετουργικές μυστικές δυνάμεις απέναντι στον άλλον. Παράλληλα η άλλη οντότητα εκπροσωπεί το πριν όπου στη φαντασία του νου και στον άξονα της καρδιάς παραμένει ένα απροσδιόριστο ον.
Αυτό το νιώθουμε απόλυτα όταν τώρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με το να βγούμε από το κέλυφος και να εξερευνήσουμε γιατί φύγαμε από αυτή τη σχέση, αν ήταν θετικό ή αρνητικό, και στο Τώρα τι ρόλο παίζει αυτή η οντότητα ως σκεπτομορφή στον άξονα καρδιάς - νου. 
Αυτό το διάστημα καλούμαστε να λάβουμε τη γνώση και τη σοφία για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι που κυκλοφορεί ανάμεσά μας.
Τώρα θα κοιτάξουμε με την οπισθοδρόμηση της Αφροδίτης από το Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2012 καθώς και την τελευταία φορά που είχαμε τον Οκτώβριο - Νοέμβριο του 2018. Για να είμαστε πιο λειτουργικοί πρέπει να ακούσουμε ολόκληρο το σώμα μας. Αφιερώνουμε λίγο χρόνο την ημέρα πάνω στην καρδιά μας και ρωτάμε το σώμα μας, τι χρειάζεται τώρα ?
Για να υπάρξει καλή σχέση με τον άλλον, μία υγιή σχέση, πρέπει να ξεκινά από τη σχέση που έχουμε με το σώμα μας, το μυαλό μας την ψυχή μας.
Στην παρούσα φάση η Αφροδίτη μας ζητά να γίνουμε πιο επικοινωνιακοί. Να επανασχεδιάσουμε τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους στο επίπεδο της αισθητικής, και της αισθαντικής ουσίας. Δεν μπορούμε αν δεν έχουμε κερδίσει το στοίχημα της αισθητικής να περάσουμε στο επόμενο στάδιο του μαγνητικού πεδίου της ερωτεύσιμης στιγμής.
Πρέπει ενέργεια στον άξονα της αισθητικής απεικόνισης να είναι μία όμορφη, ποιητική, ονειρική και ρομαντική ενέργεια.
Αν δεν υπάρχει αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να υπάρξει ανταπόκριση. Αν δεν φροντίσουμε για εμάς δεν θα μας ρωτήσει κανείς για την αγάπη.
Γιατί απλά δεν θα αρέσουμε.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου