Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ



ΚΡΙΟΣ: 
Δώστε σημασία και αναπτύξτε κάθε επιστημονική, γνωστική και γνωσιακή δεξιότητα, την έρευνα και τις σπουδές και γενικότερα εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό.
Αφού ταξιδέψετε και εξερευνήστε τι γίνεται στον κόσμο, ως τουρίστας ή ως επιχειρηματίας, δώστε βάση στο να καλύψετε κάθε ανησυχίες σας.
Τώρα ήρθε ένας καινούργιος δρόμος που αφορά στο να δώσετε βάση σε κοντινές αποδράσεις, στην αγορά ενός αυτοκινήτου, σε καλύτερη ρύθμιση και ανάδειξη όλων των επικοινωνιακών εργαλείων σας.
Όπως καταλαβαίνετε το εμπόριο άλλαξε προσανατολισμό, ενώ οι μετακινήσεις περιορίστηκαν. Οι συγγενείς πρώτου βαθμού θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας αυτό το διάστημα και θα πάρετε πάσης φύσεως βοήθεια.
Αν θέλετε να ασχοληθείτε με τη συγγραφή, την δημοσιογραφία, το ίντερνετ, την οδήγηση, είναι πρόσφορο το έδαφος, όπως και να μελετήσετε ένα καινούργιο πολιτισμό, επιστήμη, θρησκεία, φιλοσοφία και γιατί όχι και να διδάξετε.

ΛΕΟΝΤΑΣ:
Έχετε δώσει μεγάλη σημασία στο Εγώ και σε μία δόση εγωιστικής συναλλαγής και ανάδειξης. Έχετε φτάσει στο επίπεδο να πιστεύετε '' σαν εσάς κανείς ''  και αυτό κάνει και κακό.
Ο έρωτας ήταν πρωτεύων εργαλείο ικανοποίησης, ανάδειξης και εγωιστικής προβολής, ενώ στο ζήτημα των παιδιών δείξατε σημαντικό ενδιαφέρον μια που από εκτός από σκοπός της ζωής ήταν και ένα εργαλείο για να νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι.
Έγινε αξιοποίηση όλων των ταλέντων σας, ενώ υπήρξε μία αφιέρωση στη διασκέδαση, στην αναψυχή, στα τυχερά παιχνίδια, στο παραπάνω φαίνεσθαι.
Τώρα λοιπόν θα φύγετε από το εγώ, θα αναγνωρίσετε το εμείς, αλλά και την ανάγκη ότι όλα τα παραπάνω καλύπτουν ατομικές λειτουργίες και δεν αφορούσαν τους πολλούς. 
Ε όχι λοιπόν, τώρα θα σας περιτριγυρίζουν φίλοι, θα έχετε προβολή και θα γίνεται γνωστοί στο ευρύ κοινό. 
Όλοι θα σας κοιτάζουν, θα σας προσέχουν, θα σας ερωτεύονται, θα μιλούν για σας και εσείς θα αισθάνεστε πιο κοινωνικοί, πιο ουσιαστικοί, με αναγνώριση και πολλά καλά λόγια από τους άλλους. Καινούργια άτομα θα έρθουν στη ζωή σας και γιατί όχι ένας από αυτούς / αυτές να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία μέσα σας, ακόμα και ερωτική και επαγγελματική, και να μιλάτε για αυτόν χρησιμοποιώντας εν αρχή τη λέξη Εμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Όλα ήταν στραμμένα πάνω στον εαυτό σας λειτουργώντας περισσότερο μοναχικά και επενδύοντας στις προσωπικές σας ανάγκες,
Θέλατε να γίνεται γνωστός / γνωστή, όλοι να σας προσέχουν και να μιλούν για εσάς, ενώ φιλοσοφούσατε, γράφατε, μιλούσατε και όλες οι κινήσεις γίνονταν ικανοποιώντας τις ατομικές ανάγκες. Αυτό δεν ήταν κακό, απλώς σας έκανε λίγο απομακρυσμένους στα μάτια των άλλων γιατί ανακάλυπταν ότι το εγώ σας, ο εαυτός σας και ο ναρκισσισμός σας προηγούνταν. 
Ναι ήρθε η ώρα να στρέψετε την προσοχή σας στους άλλους, λειτουργώντας με έναν τρόπο πιο κοινωνικό και πιο κοντά στην ένωση '' του εγώ και του εμείς ''.
Οπότε θα κοιτάξετε τις συνεργασίες σας, τους συνεταιρισμούς σας και την ένωση με κάποιον για πιο σοβαρό σκοπό και επαγγελματικό αλλά και με μία άλλη σταθερά, αυτή του γάμου.
Ναι, ήρθε η ώρα να πείτε το πολυπόθητο '' ναι σε αγαπώ, θέλω προχωρήσουμε στο παρακάτω, σε ένα γάμο '' .
Θα δείτε ότι αυτό σας ανεβάζει, σας ανυψώνει στα μάτια των άλλων και ότι ο έγγαμος βίος είναι μία ωραία στιγμή που σας προσφέρει καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου