Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ 11/05 - 02/07


Ο Κρόνος ξεκινά την αναδρομή του στις 11 Μαΐου και από την 1*57 μοίρα του Υδροχόου μέχρι και τις 2 Ιουλίου για να επανέλθει για τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Ήταν η πρώτη δοκιμαστική περίοδος της μετάβασης του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου που επέφερε τον περιορισμό των συναθροίσεων και γενικά το κλείσιμο λόγω κορωνιού.
Η επιστροφή του συνοδεύεται από το τέλος αυτής της περιόδου και την ενασχόληση από δω και πέρα, κυρίως από τον Ιούλιο και μετά με τις επιχειρήσεις και γενικά με το μεγάλο κεφάλαιο, ενώ θα επηρεάσει και την πολιτική κατάσταση.
Αυτό που έφερε ως θετική επιρροή ήταν η άνθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και η κυριαρχία της πληροφορίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών του εξ αποστάσεων επαγγελματικών και οικονομικών συναλλαγών. 
Έφερε παράλληλα και πολλά προβλήματα όσον αφορά τις μετακινήσεις και ιδιαίτερα ότι σχετίζεται με αεροπλάνα αλλά και την αύξηση των αεροπορικών προκλήσεων της γειτονικής Τουρκίας στο Αιγαίο. 
Ας δούμε κάποια πρόσθετα στοιχεία όπως τα αντλούμαι από ένα πρόσφατο κείμενο μας :

 ''  Αύριο έχουμε την αναδρομή ενός άλλου Πλανήτη μετά του Πλούτωνα, του Κρόνου από την 1*57 μοίρα του Υδροχόου.
Αφορά τα ζώδια του Νερού και της Φωτιάς ( εκτός Λέοντα) όπου η αναδρομή επαναφέρει θετικά μηνύματα για να σκεφτούν.
Δημιουργεί προβλήματα στο Σταθερό Σταυρό από την 0η έως την 3η μοίρα με αστρολογικά σημεία εκεί.
Αν δούμε το χάρτη για την Ελλάδα τον εντοπίζουμε στον 9ο οίκο ( τουρισμός, σχολεία, ταξίδια, εκκλησία, νόμοι, δικαιοσύνη) που δεν κάνει γενικά άσχημες όψεις (τρίγωνο με τον Ερμή στο Ταύρο - σε άσχημη μοίρα, τρίγωνο με τον ωροσκόπο, αλλά και χιαστί που θέλει προσοχή με το Β. Δεσμό ( ο οποίος είναι σχεδόν πάνω στην ακμή του 2ο οίκου).
Πάμε λοιπόν να λύσουμε τα προβλήματα του Κορωνοϊού, μόνο που θέλει αρκετή υπομονή, επιμονή, αγώνα, στέρηση, δύσκολες αποφάσεις, περιορισμό, κέρδος με πολύ δουλειά, μειωμένο κέρδος...
Η επιστροφή επιφέρει την επαναξιολόγηση όλων των παραπάνω και την εύρεση των καλύτερων λύσεων. Δεν είναι εύκολα βέβαια μια από Κρόνος δεν είναι πλανήτης που δίνει απλόχερα, αλλά απαιτεί υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά και κούραση. ''

Το παρήγορο είναι ότι κατά τη διάρκεια της αναδρομής του δεν κάνει δύσκολες όψεις, οπότε είναι ένα συν ώστε οι λύσεις που να δοθούν με το ξανακοίταγμα των καταστάσεων και την ανασκόπηση γεγονότων, να πάρουν ένα δρόμο πιο ευέλικτο και δρόμο θετικών λύσεων . 

Ας δούμε τις όψεις της Διέλευσης:
12/05 με τον Ερμή τρίγωνο
22/05 με τον Ήλιο τρίγωνο
28/06 με τον Άρη τρίγωνο


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου