Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΒΟΡΕΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ / ΝΟΤΙΟΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ.


Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 2020 είναι η μετακίνηση των Δεσμών στον άξονα Διδύμου - Βόρειος δεσμός και Τοξότη - Νότιος Δεσμός.
Ένα γεγονός που συμβαίνει από τις 5 Μαΐου και επεκτείνεται έως τον Ιανουάριο του 2022. Δεν είναι μόνο οι Δεσμοί που μεταφέρονται αλλά παρασύρουν τις Εκλείψεις που από δω και πέρα θα γίνονται σε αυτό τον άξονα.
Ο Νότιος Δεσμός εκπροσωπεί τις εμπειρίες της μέχρι τώρα πορείας και την επανεξέταση που πρέπει να γίνει, είναι το πέρασμα σε κάτι πιο δόκιμο, ουσιαστικό και αισιόδοξο.  Ο Νότιος Δεσμός φανερώνει τις συνήθειες μας αυτό που έχουμε κατακτήσει που μας φαίνονται πιο οικεία. Αυτό είναι και το πιο εύκολο τώρα στη διαχείριση, γιατί είναι πιο οικείο σε Ψυχικό επίπεδο, οπότε η επαφή μαζί του είναι κάτι το πιο ουσιαστικό που δεν θα μας τρομάξει.
Ο Βόρειος δεσμός είναι το προσωπικό μας μονοπάτι που πρέπει να διανύσουμε για να κατακτήσουμε τις ψυχικές εμπειρίες και τις κατευθύνσεις της ολοκλήρωσης.
Στην αρχή τρομάζει γιατί μας είναι άγνωστα, τα νιώθουμε πιο απομακρυσμένα και για αυτό χρειάζεται και παραπάνω προσπάθεια και ουσιαστική δουλειά.
Στην παρούσα φάση μας είναι πιο οικεία τα ζητήματα του Τοξότη που εμπεριέχουν την αναζήτηση, την περιέργεια, την περιπέτεια, την αισιοδοξία, τη φιλοδοξία, τον ιδεαλισμό, τη γνώση, την εξωστρέφεια, την πνευματικότητα, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, τα μακρινά ταξίδια και τις ταξιδιωτικές αναζήτησης.
Το ενδιαφέρον να γνωρίσουμε πρόσωπα και νέα μέρη και η ζωή μας ήταν  ζωηρή και ευχάριστη και ταξιδιώτικη.
Είμαστε μέχρι τώρα όλοι  '' αιώνιοι σπουδαστές '' , είτε οπαδοί των πανεπιστημιακών σπουδών, των σχολείων, είτε της μάθησης  μέσω των σεμιναρίων, είτε μέσω της μάθησης ξένων γλωσσών.
Προσεγγίζαμε τους στόχους μας με μεγάλο ενθουσιασμό και με μία παροιμιώδη δημιουργικότητα.
Ψάχναμε για ευκαιρίες συναρπαστικές όπου το άγνωστο θέλαμε να το κάνουμε γνωστό και την περιπέτεια εμπειρία. Πολλές φορές αγγίζαμε την υποκρισία και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ένας ψεύτικος ρόλος, δύναμαι υποσχέσεις χωρίς να κρατάμε στο προσκήνιο τις υποχρεώσεις αλλά και τις λεπτομέρειες. 
Θέλαμε με κάθε τρόπο την προσοχή των άλλων και μάλιστα η πίεση μας φαινόταν σαν να εγκαταλείψει του ρόλους μας. 
Οτιδήποτε αφορά επαγγέλματα που σχετίζονται με ταξιδιωτικούς πράκτορες, ξενοδόχους πιλότους, φιλόσοφους, δασκάλους, καθηγητές, δικηγόρους, διερμηνείς, δημόσιες σχέσεις συγγραφείς, πωλητές, εκδότες, καζίνο, κερδοσκοπία, αθλητές, το διεθνές εμπόριο συναλλαγές με το εξωτερικό κ .τ .λ που αφορούν τον Τοξότη θα περάσουν από ένα test drive.
Αυτό όμως το είχαμε θα διαρκέσει για τους επόμενους 18 μήνες για να ξαναδούμε με μία άλλη ματιά αυτά τα επαγγέλματα και να τους δώσουμε μία μορφή.
Ούτως ή άλλως θα αλλάξουν προς μία νέα κατεύθυνση με οποιοδήποτε κόστος για να τραβήξουν προς το Βόρειο Δεσμό.
Δεν σημαίνει ότι θα χάσουν την αξία τους αλλά θα γίνονται πάνω σε άλλες βάσεις και σε άλλους ρόλους επίτευξης.
Η απαίτησή του Σύμπαντος είναι να δούμε την άλλη μεριά του ίδιου νομίσματος κοιτάζοντας την εξέλιξη.
Εδώ ακολουθούμε το ζώδιο των Διδύμων που εκπροσωπεί η παρούσα φάση το Βόρειο Δεσμό. Επικοινωνία, δυαδικότητα, διπλωματία, περιέργεια, ευγλωττία, πολυπροσωπεία, ανησυχία, θα είναι οι πρώτες εντυπώσεις.
Θα γίνουμε πιο επικοινωνιακοί, πιο γοητευτικοί ως προς το λόγο και την επικοινωνία, αλλά και πιο σνομπ, πολυάσχολοι και δημιουργικοί, αλλάζοντας συχνά γνώμη, ενώ σπάνια θα παραδέχεται κάποιος τα όποια λάθη του.
Θα βαριόμαστε γρήγορα και δεν θα έχουμε το κίνητρο να εμβαθύνουμε για να αποκτήσουμε το κάτι πιο ουσιαστικό. Θα υπάρχουν πολλές ιδέες και σκέψεις όμως η έλλειψη κινήτρου της πραγματοποίησης τις διακόπτει στη μέση. Θα έχουμε απαιτήσεις ως προς την πληροφορία και μάλιστα από διαφορετικές πηγές ενώ θα υπάρχει μία παράξενη πειθώ ώστε κάποιον άλλον να το φέρουμε στα μέτρα μας οπότε θα χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο του άσπρου - μαύρου. 
Δεν θα είμαστε άνετα στα συναισθήματά μας και θα υπάρχει μία απόδραση σαν να θέλουμε να τα αποφύγουμε. 
Οτιδήποτε το θέλουμε θα το θέλουμε τώρα και θα λείψει η υπομονή και η διάρκεια. Θα αφήνουμε δουλειές στη μέση πηγαίνοντας από το ένα εργασιακό περιβάλλον στον άλλο, ενώ θα υπάρξει μία χειραγώγηση μέσω της σκέψης και του λόγου. Η επιθυμίας μας δεν θα είναι η αποταμίευση αλλά διάφοροι τρόποι μεθόδων για να γίνουμε με έξυπνο τρόπο πλούσιοι.
Τα επαγγέλματα που θα ευδοκιμήσουν στο επόμενο 18μηνο σχετίζονται με την επικοινωνία, διδασκαλία, δημοσιογραφία, οδηγός, αυτοκινητιστής, παρουσιαστής, μηχανικών αυτοκινήτων, επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, πωλητής αυτοκινήτου κ.τ.λ
Η εποχή που διανύουμε αλλάζει λοιπόν και με βάση  τα παραπάνω '' που σκέφτεται το Σύμπαν ''  και με βάση ότι '' όπως επάνω έτσι και κάτω ''  θα ακολουθήσουμε και εμείς.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου