Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ . ΜΕΡΟΣ Α


Στην Αριθμολογία μπορούμε να ανακαλύψουμε σημαντικά στοιχεία εκτός από τους αριθμούς και μέσω των ονομάτων.
Από το 1400 μ.χ. έγιναν κάποιες έρευνες πάνω σε ένα θέμα κυρίως στην Ιταλία που απέδειξαν ότι κυρίως τα αρχικά των ονομάτων μας εξασκούν μία επίδραση πάνω μας μια που δονούνται και ανοίγουν Πύλες στο Σύμπαν.
Μεταγενέστερες έρευνες έδειξαν ότι μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες και από το αρχικό του ονόματός μας αρκεί να είναι αυτό που αναγράφεται στην ταυτότητα.  Στην σύγχρονη Αριθμολογία έχουμε δεχθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το υποκοριστικό του ονόματος π.χ. Παναγιώτα το αρχικό Π και το υποκοριστικό Γ π.χ. Γιώτα εφόσον χρησιμοποιείται πάνω από 10 έτη. 
Τα αρχικά μας δίνουν πληροφορίες με την εσωτερική δόνηση της καρδιάς,  τα αισθήματα που διακατέχουν ένα άτομο για να πάρει αποφάσεις, αλλά και να δουλέψει πάνω σε αυτά αυτογνωσιακά.
Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται σε κάθε άτομο όσο αφορά τις σχέσεις με άλλα άτομα, το πώς αντιμετωπίζει την σχέση, πως λειτουργεί εντός της και πώς απομακρύνετε όταν πλέον εσείς αισθάνεστε ότι έχει κάνει το κύκλος της και σας είναι πλέον περιττή.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Α & Ω
Ηγεσία, ζωντάνια, δημιουργία, αποφασιστικότητα, κίνηση, έναρξη, επιχειρηματικό μυαλό. Προσέλκυση: Είναι μία ανταγωνιστική πορεία και μία πρόκληση όσο αφορά την ηγεσία. Αφού τους δείξετε το ενδιαφέρον μετά αφήστε τους να νιώσουν ότι αυτοί καθορίζουν τη σχέση και ηγούνται επί αυτής.
Εντός Σχέσης: Δεν θα πλήξετε εντός της σχέσης αλλά ο ανταγωνισμός και ηγεσία θα φέρει προστριβές και όλο αυτό το κρεσέντο θα κάνει τη σχέση συναρπαστική. Θα σας θέλουν στην '' τσίτα '' έτοιμους για κάθε κίνηση, είτε αυτό είναι ταξίδι, είτε έτοιμους για κάθε αντοχή που ξεπερνά τα όρια. 
Επίσης επιζητούν την περιποίηση και τα καθαριότητα προσώπου και εμφάνισης.
Χωρισμός: Είναι εύκολος αν αντιταχθείτε στα θέλω τους και στο ηγετικό τους προφίλ του.
Μην αφήσετε να πιστέψει ότι είστε δεδομένη /ος σε αυτή τη σχέση αν θέλετε το πιο εύκολο τρόπο για την απαγκίστρωση από εσάς.

Β & Ψ
Εκπέμπουν μαγνητισμό, ένα συνετό μυαλό, ευαισθησία και είναι αρκετά ευρηματικοί.
Προσέλκυση: Τους αρέσουν γενικά οι μυρωδιές ή του φαγητού ή του αρώματος. Οπότε κάντε τους ένα ωραίο δείπνο με νόστιμα ποιοτικά φαγητά που μυρίζουν όμορφα και τότε ο δρόμος σας ανοίγει εύκολα.
Εντός Σχέσης: Να είστε ταπεινοί αλλά και να εκπέμπετε μία σταθερότητα και σιγουριά. Μην τους αναγκάζεται να ξεφύγουν από το να πάρουν αποφάσεις πριν είναι έτοιμοι. Δείξτε μία υπομονή σε όλα, ενώ δώστε σημασία στους φίλους τους λέγοντας ένα καλό σχόλιο για αυτούς.
Χωρισμός: Εδώ τα πράγματα είναι εύκολα αν τους δείξετε ότι δεν υπολογίζεται τις προτιμήσεις τους στο φαγητό ή τους κάνετε φαγητό που δεν θα σου αρέσουν ή νομίσουν ότι δεν είναι καλομαγειρεμένο . Αν αυτό δεν είναι αρκετό τότε κάνε τους να πονέσουν σπάζοντας κάτι που αγαπούν πολύ. Παράλληλα δείξτε τους ότι σας είναι πλέον βαρετοί.

Γ & Χ
Είναι αρμονικά και γενικά έχουν μία χάρη πάνω τους. Τους αρέσει κάθε είδους φυγή, αλλαγή, ενώ είναι  '' οπαδοί της απιστίας ''
Προσέλκυση: Δείξτε τους τους μία ιδιαίτερη συμπάθεια στο να νιώσουν ασφάλεια, ότι δημιουργηθεί ως κάτι το εντυπωσιακό στο μυαλό τους, ενώ τους αρέσει να πάτε ένα ταξίδι μαζί εκεί που '' δεν έχει ταξιδέψει κανείς '' .  
Εντός Σχέσης: Εκπέμπουν μία πνευματικότητα, οπότε δώστε σημασία στις σκέψεις τους και τα πλεονεκτήματα που έχουν λόγω της οξυδέρκεια του μυαλό τους.
Δώστε σημασία στους μυστηριακούς κόσμους που ταξιδεύουν, εξάπτοντας τη φαντασία τους για το παρελθόν ώστε να το νιώσουν ένα τρόπο πάθους και μυστηρίου. Δεν αντέχουν την πίεση και τις παρατηρήσεις σε οτιδήποτε κάνουν και το νιώθουν σαν κάτι το εξωπραγματικό και αποτρόπαιο.
Χωρισμός: Θα τους χτυπήσετε στο ναρκισσισμό τους μια που δεν επιβιώνουν σε σχέση αν δεν τους κάνουν να  θαυμάσουν τον εαυτό τους. Επειδή δεν δίνουν σημασία στην περιποίηση και στο ντύσιμό τους κάντε τους μία κριτική με ένα τρόπο που θα τους προσβάλλει. Αν χρησιμοποιείτε και το ανακριτικό σας ύφος έφυγαν τρέχοντας.

Δ & Φ
Πολύ έξυπνο μυαλό, ταλέντο, οπαδοί της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, ρομαντισμός, επαγγελματικά ταξίδια και ερωτικά ταξίδια.
Προσέλκυση: Να του δείξετε ένα παραπάνω αισθηματικό πεδίο όπου θα κυριαρχείται μία ρομαντική ατμόσφαιρα με ήχους και χαμηλό φωτισμό.
Εντός Σχέσης: Μην ανοιχτείτε επικοινωνιακά, μιλήστε λιγότερο από το κανονικό, χωρίς αστεία ή δεκτικά σχόλια. Να τους μιλάτε συνέχεια, να μην τους αφήσετε να αναμετρηθούν με την μοναξιά τους. Πέστε τους ότι θα τους ακολουθείτε όπου πάνε, για να αισθάνονται ασφαλείς και κοιτάξτε τους τα μάτια για να νιώσουν την ερωτική σας αύρα.
Χωρισμός: Αν η σχέση είναι μακροχρόνια δυσκολεύει την κατάσταση για αυτό χρησιμοποιήστε τρόπους όπως η προσβολή, Μην τους δίνετε σημασία όταν σας ρωτούν που πηγαίνατε ή την κάνετε, που ξοδέψατε τα λεφτά σας, που ήσασταν κ.τ.λ.  
Αν πληγωθούν μη τους ζητήσετε συγνώμη για να καταλάβουν ότι είναι πια ανεπιθύμητοι.

Ε & Υ
Σταθερότητα, ισορροπία, πίστη. Αρέσκονται σε σταθερούς ρυθμούς χωρίς να βιώνουν καταστάσεις χάους και προβλημάτων.
Προσέλκυση: Αφήστε να σας νιώσουν πρώτα φίλους, να τους ακούτε προσεκτικά, να τους δείξετε εμπιστοσύνη και να έχετε την ανάλογη επιμονή σε όλη τη διάρκεια της σχέσης.
 Εντός Σχέσης: Να καταλάβουν ότι τιμή σας και η τιμή τους είναι πάνω από όλα . Να τους προσφέρετε ένα ερωτισμό πρωτόγνωρο, συνοδεία ενός καλού φαγητού και μία καλοπέραση όπου θα νιώθουν ότι τα περνούν καλά. Να μην τους δημιουργείται αμφιβολίες για την πίστη σας.
Χωρισμός: Αν πάρετε απόφαση να αποσυρθείτε από τη σχέση αυτή, πράγμα που δεν είναι εύκολο, δείξτε τους άγνοια, αρχίστε να τους πειράζετε το υλικό τους κομμάτι ξοδεύοντας χρήματα. Το χειρότερο που μπορείτε να τους κάνετε είναι να τους περιγράφεται τις ερωτικές στιγμές με τις προηγούμενες σχέσεις σας.

Ζ & Τ
Στασιμότητα, παρελθοντικές καταστάσεις που είναι γειωμένες, φόβος, σεξουαλική απομόνωση και αγωνία για τις μελλοντικές αλλαγές.
Προσέλκυση: Πρέπει να είστε προγραμματισμένοι σε ότι κάνετε, μην αισθάνονται ότι φεύγει ο χρόνος και είστε χρονικά συνεπείς στις συναντήσεις. Αυτό προμηνύει συνέπεια και αγάπη σε κάθε παραδοσιακό που τους εξιτάρει. 
Εντός Σχέσης: Τους αρέσει να επαναλαμβάνεται λόγια και κινήσεις για πράγματα που τους είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Να τους δείχνετε την αγάπη σας για την παράδοση όπως επίσης και μία σιγουριά ότι θα υπάρχει η ερωτική στασιμότητα και η διάρκεια της σχέσης.
Χωρισμός: Κρατώντας σε απομόνωση από τους δικούς σας, μιλήστε πολύ για αυτούς και για το κοινωνικό σας περίγυρο. Όταν προβείτε σε αλλαγές θα τους τρομάξετε, παράλληλα αυτό μπορεί να το κάνετε όταν είναι κάτω από την επίδραση της ηρεμίας με το να βάλετε τις φωνές. Μπορείτε επίσης να λερώσετε ή να σπάσετε αγαπημένα τους είδη ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με ότι τους χαλαρώνει π. χ σπάζοντας ένα στερεοφωνικό. 


Η & Σ 
Μαχητές που τους αρέσουν οι νίκες, έχουν πολλά χαρίσματα ενώ ξέρουν πως θα τα καταφέρουν στα δύσκολα. Δημιουργούν πολλούς εχθρούς, οι φίλοι τους είναι λίγοι αλλά προσηλωμένοι σε αυτούς και υποστηρικτές τους.
Προσέλκυση: Αγαπούν την αισιοδοξία, το γέλιο και μια ζωή που θα έχει την ένταση αλλά και την ανεμελιά. Αν έχετε οικονομική και κοινωνική επιφάνεια και ανήκετε στην κοσμική κοινωνία και έχετε αυξημένο το κοινωνικό σας κύκλο είναι ότι καλύτερο για αυτούς.
Εντός Σχέσης: Δώστε τους χρόνο για να σας εντυπωσιάσουν, ενώ εσείς παράλληλα δείξε τους ένα απέραντο θαυμασμό, το πόσο αξιαγάπητοι είναι και να τους εξυμνείτε  σε κάθε τι που κάνουν. Αν δεν γίνεται πιο επιτυχημένοι από αυτούς τότε θα τρέξουν πίσω σας για να νιώσουν σιγουριά και ικανοποίηση από τις κινήσεις σας.
Χωρισμός: Δείτε τους αδιαφορία, πες τους ότι έχουν ανικανότητα και ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Αν το κάνετε μπροστά σε κόσμο είναι ότι το καλύτερο, ενώ αν διαπιστώσουν ότι ενδιαφέρεστε για κάποιον άλλον τότε θα φύγουν τρέχοντας. Μιλήστε τους για άλλους που ενδιαφέρονται για σας που είναι και πιο πετυχημένοι από αυτούς.

Η παραπάνω ανάλυση απαιτεί γνώση της αριθμολογίας αλλά και ένα πολύ καλό αυτογνωσιακό πεδίο για να γίνει κατανοητή. Κάθε ανάλυση του άλλου ατόμου καλό είναι να συνοδεύεται από ένα αστρολογικό πορτραίτο.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: '' Αριθμολογία για άλλους ''  Τάκης Τσαρόπουλος 
                                    Εκδόσεις Πύρινος Κόσμος.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου