Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ R 15/05


Από τις 12 Μαΐου βρίσκεται σε εξέλιξη το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου.
Η όψη αφορά το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια της Γης από το 21η έως την 25η μοίρα.
Τοποθετείται στις επαγγελματικές και οικονομικές όψεις, καθώς το πρωτεύον αυτή τη στιγμή είναι πώς θα γίνει η ανάταση της χώρας και οι δύο πλανήτες σε ζώδια της Γης θέλουν να υπάρχουν σταθερές λύσεις που θα λύσουν τα προβλήματα της ορθής πορείας του Πλούτωνα.
Αν γυρίσουμε πίσω θα διαπιστώσουμε ότι ο Πλούτωνας στο τέλος του τέταρτου τριμήνου με το τετράγωνο που δημιούργησε τότε με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού έφερε τα πρώτα προβλήματα όσο αφορά την ανάπτυξη της χώρας.
 Σε προσωπικό επίπεδο καλείσαι να πάρεις δύναμη, να νικήσεις το φόβο και να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου. Να σκεφτείς όλο το προηγούμενο διάστημα τις επιπτώσεις που είχε στη ζωή σου και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα.
Στοχάσου πόσο αξίζεις επαγγελματικά, πόσο θέλεις την ανάπτυξη σου και την πίστη στην αξία σου και τράβηξε με αυτογνωσία να νικήσεις αυτό που σε καταπιέζει. Τώρα μπορείς.
Αν είσαι γυναίκα πρόσεξε τον '' πλουτώνιο έρωτα ''  που μπορεί να επανέλθει τώρα από τα παλιά με καλύτερες συνθήκες, αν και ότι έχεις βιώσει μην προσπαθήσεις να το ξαναζήσεις.
Ζήστε όλοι οι στιγμές με τις ανάλογες δυνάμεις αφού πρώτα αισθανθείτε ότι μπορείτε να νικήσετε το κακό σας εαυτό.
Επαγγελματικά σκεφτείτε τις καλύτερες λύσεις αφού ξαναδείτε τα προβλήματα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου