Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


Ο Πλούτωνας στις 25 Απριλίου και στην 25η μοίρα του Αιγόκερω γυρνά ανάδρομος μέχρι τις 4 Οκτωβρίου που φτάνει στην 22η μοίρα.
Μαζί του κινείται και ο Δίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανάδρομος και αυτός οπότε ότι έφερε ο Πλούτωνας παραμένει στο υποσυνείδητο όλο αυτό το χρονικό διάστημα, φόβος θανάτου, ακραία μέτρα, πολλά βάσανα
Η ισχυρότερη όψη που δημιουργεί είναι το τετράγωνο σχεδόν ακριβείας με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού.
Επειδή ο Ερμής σχετίζεται άμεσα με την πανδημία, και οτιδήποτε έφερε μέχρι τώρα, θα έχει και εξωτερικό και εσωτερικό αντίκτυπο μέσα μας, στην καθημερινότητά μας, στην επικοινωνία μας και στα ταξίδια μας μέχρι την ορθή φορά ξανά του Πλούτωνα.
Να μην ξεχνάμε ότι σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει και ο Δίας που αυξάνει όλο το σκηνικό και το κάνει να επιβιώνει με την άκρατη ανησυχία, εγωισμό, απληστία, ρατσισμό, εθνικισμό. Τα ταξίδια γίνονται δύσκολα έως απαγορευτικά και όλα θα περάσουν μέσα από ακραίους νόμους και αναφορές πληροφοριών παρακολούθησης. 
Ο Ερμής κερδίζεται με το αναπνευστικό πρόβλημα που δείχνει τον κορονοϊό μία που κυβερνά και τους πνεύμονες, ενώ Ο Πλούτωνας '' τη βρίσκει '' με το θάνατο, τον φόβο, να την απογοήτευση, τα ψυχολογικά προβλήματα, τους ιούς, τις πανδημίας, το DNA.
Εδώ χρειάζεται μία προσοχή στους κανόνες υγιεινής και ιδιαίτερα με την πηγή εξάπλωση του νόσου, όπως είναι το πλύσιμο των χεριών και αποστάσεις και στο άγγιγμα του προσώπου.
Ο Ερμής εδώ δείχνει ότι θα επικρατήσει και ένα πρωτόγνωρο κλίμα όσο αφορά τις μετακινήσεις, όπου κυβερνήσεις και εταιρείες θα δημιουργήσουν πρότυπα μετακινήσεων, όσον αφορά τον έλεγχο των μετακινήσεων, της εκπαίδευσης, της κοινωνικής ζωής.
Θα ακουστούν πολλά, θα μάθουμε κρυμμένα μυστικά, θα διωχθούν οι άνθρωποι, καθώς θα υπάρχει παραπληροφόρηση και χειραγώγηση.
Ένας κόσμος καινούργιος γεννιέται, μέσα σε ένα σκοτεινό πλουτώνιο πέπλο, όπου υποχθόνιοι προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη. Στην αρχή θα τα καταφέρουν, στην πορεία θα ανακαλυφθεί ο ρόλος τους και θα λογοδοτήσουν.
Όμως ο Πλούτωνας σου αφήνει πάντα ένα '' κουσούρι ''  και αυτό θα είναι το παγκόσμιο κατάλοιπο που θα κυκλοφορεί μέσα στο υποσυνείδητο. Έτσι τον βολεύει.
Ο καθένας μας θα το παλεύει με αυτογνωσία και πίστη.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου