Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Δία στους Διδύμους

 


Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και των υψηλότερων δυνατοτήτων μας, θα μετακινηθεί στους Διδύμους στις 25 Μαΐου 2024. Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, οπότε όταν μετατοπίζεται στον ζωδιακό κύκλο, τείνουμε να τον αισθανόμαστε!


Ο Δίας ξοδεύει περίπου 12 μήνες σε κάθε σημάδι του ζωδιακού κύκλου, και αυτή τη φορά, ο Δίδυμος βρίσκεται στο προσκήνιο. Οι αρχαίοι αστρολόγοι θεωρούσαν τον Δία τον τυχερό πλανήτη και πίστευαν ότι όταν ήταν στο ζώδιό σας, θα σας πλημμύριζε με τύχη! Είναι λοιπόν η σειρά των Διδύμων να λάβουν αυτή τη γενναιοδωρία και τις ευλογίες.
Στη διαισθητική αστρολογία, τείνουμε να ακολουθούμε μια πιο ουδέτερη προσέγγιση. Τίποτα δεν είναι καλό ή κακό, τυχερό ή άτυχο, όλα είναι απλά και είναι στο χέρι μας να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο και να αξιοποιήσουμε αυτό που έχει να προσφέρει αυτή η ενέργεια.

Δίας στους Διδύμους
Οι Δίδυμοι δεν είναι το πιο άνετο μέρος για να επισκεφθεί ο Δίας. Ο Δίας θέλει να επεκταθεί και να αναπτυχθεί. θέλει να δει τη μεγαλύτερη εικόνα, αλλά ο Δίδυμος είναι περίεργος για όλες τις λεπτομέρειες. Δυσκολεύεται να κοιτάξει τη μεγαλύτερη εικόνα και αντ 'αυτού θέλει να δει τις λεπτομέρειες, να κάνει ερωτήσεις και να αναλογιστεί τις πολλές πιθανές δυνατότητες.
Ο Δίδυμος είναι ο περίεργος ζωδιακός κύκλος που συνεχίζει να κάνει τις ερωτήσεις. Δίδυμος είναι το παιδί που ρωτάει «Γιατί;» για δέκατη φορά. Τίποτα δεν μπορεί να θεραπεύσει την ακόρεστη όρεξη να συνεχίσουμε να αμφισβητούμε και να συλλογιζόμαστε.
Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, οπότε αυτός ο πλανήτης αγγελιοφόρος θα χρωματίσει την εμπειρία μας από τον Δία στους Διδύμους. Θυμηθείτε, ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, οπότε μπορούμε να περιμένουμε ότι τα θέματα των Διδύμων και του Ερμή θα επεκταθούν.

Δίδυμοι και Ερμής Θέματα

Αλήθεια εναντίον ψεμάτων
Πνευματικό εναντίον υλικού
Αφήγησης
Συμβατικές συμφωνίες
Αδελφικές σχέσεις
Επικοινωνία
Διαδικασίες σκέψης
Έκφρασης
Μέσα ενημέρωσης, δημοσιογραφία, δημόσια ομιλία, δημιουργία περιεχομένου
Ταξίδια και μεταφορές
Κοινωνική ζωή
Η άμεση κοινότητά μας (δηλαδή οι γείτονες)
Δουλεύοντας με τα χέρια μας

Όλες αυτές οι περιοχές θα εμφανίζονται καθώς ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους. Καθώς οι Δίδυμοι είναι επίσης ζώδιο του αέρα, μπορεί να αισθανόμαστε λίγο πιο μεθυστικοί ή ίσως να λαχταρούμε να ακολουθήσουμε μια πιο ελαφριά και πιο κοινωνική προσέγγιση από πριν.
Ο Δίδυμος ξέρει πώς να πει μια καλή ιστορία και αυτή η ιστορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δώρο ή ως όπλο. Ενώ μπορεί να είμαστε επιρρεπείς σε παραπλάνηση ή χειραγώγηση, το κοφτερό πνεύμα και η διάνοια της ενέργειας των Διδύμων θα μας βοηθήσουν επίσης να ξεπεράσουμε την κατάσταση, απλά πρέπει να μείνουμε ενήμεροι!
Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Δίδυμος αντιπροσωπεύεται από τα δίδυμα, όπου ο ένας δίδυμος είναι θνητός και ο άλλος αθάνατος. Αυτό σημαίνει τη δυαδικότητα της ανθρώπινης εμπειρίας. Μπορούμε να αισθανθούμε δύο αντίθετα πράγματα ταυτόχρονα και τα δύο μπορεί να είναι αληθινά. Μπορεί να υπάρχουν δύο πλευρές στην ιστορία, και μπορεί επίσης να υπάρχει ένας υλικός κόσμος και ένας πνευματικός κόσμος.
Η γεφύρωση αυτής της ιδέας της δυαδικότητας ή μάλλον, η εξισορρόπηση αυτής της ιδέας της δυαδικότητας είναι κάτι που η ενέργεια των Διδύμων μας ενθαρρύνει να εξερευνήσουμε. Με τον Δία στους Διδύμους, μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να εξερευνήσουμε αυτά τα θέματα ή να εμβαθύνουμε στο τι μπορεί να σημαίνουν για εμάς.

Δίας στους Διδύμους 2024
Το 2024, ο Δίας στους Διδύμους, πρόκειται να κάνει δύο απίστευτα ισχυρές ευθυγραμμίσεις - θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα περάσει επίσης ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα σε ανάδρομη πορεία.
Δίας τρίγωνο Πλούτωνα
3 Ιουνίου 2024
Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να ξεκλειδώσουμε και να κατανοήσουμε βαθύτερα τον Πλούτωνα στις ενέργειες του Υδροχόου. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης όλων όσων είναι κρυμμένα, οπότε μπορεί να αισθανόμαστε απαλά καθοδηγούμενοι να ξεθάψουμε κάποια ασυνείδητα μοτίβα που πρέπει να έρθουν στο φως για τη βελτίωση του εαυτού μας και του κόσμου γύρω μας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια θετική κατάσταση για μεγαλύτερη θεραπεία. Μπορεί ακόμη και να δούμε μεγαλύτερη πρόοδο ή εξελίξεις όταν πρόκειται για θέματα ψυχικής υγείας.
Δίας τετράγωνο Κρόνου
20 Αυγούστου και 24 Δεκεμβρίου 2024
Το τετράγωνο Δία-Κρόνου θα μας δει να επανεξετάζουμε τον Δεκέμβριο του 2021. Σας ξεχωρίζει κάτι αυτή τη στιγμή; Τον Δεκέμβριο του 2021, βιώσαμε μια σπάνια αστρολογική ευθυγράμμιση γνωστή ως Μεγάλη Σύνοδος. Μπορεί να βρεθούμε να επανεξετάζουμε θέματα και μαθήματα από αυτή την εποχή.
Το τετράγωνο Δία-Κρόνου μπορεί επίσης να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα γύρω από τα όρια, τα πρόσωπα εξουσίας και πού μπορεί να χρειαστεί να απελευθερωθούμε ή να ανακτήσουμε την αίσθηση του ελέγχου. Το τετράγωνο Δία-Κρόνου μπορεί να κάνει τα πράγματα δύσκολα, αλλά και πιο ικανοποιητικά.
Ανάδρομος Δίας
9 Οκτωβρίου 2024-4 Φεβρουαρίου 2025
Ο Δίας θα παραμείνει ανάδρομος μία φορά μέσα από την εποχή του στους Διδύμους από τον Οκτώβριο του 2024 έως τον Φεβρουάριο του 2025. Ο ανάδρομος Δίας είναι πάντα μια στιγμή για να επανεξετάσουμε την ουσία ή τα μαθήματα από ό, τι φέρνει η διέλευση του Δία στους Διδύμους για εμάς. Ο ανάδρομος Δίας δεν μας επηρεάζει με τον τρόπο που θα μας επηρέαζε ο ανάδρομος Ερμής ή ο Άρης. Αντ 'αυτού, είναι απλά μια στιγμή που καλούμαστε να μετατοπίσουμε την εστίασή μας μακριά από τις μεγάλες, επεκτατικές ενέργειες που προσφέρει ο Δίας και να επικεντρωθούμε στις μικρότερες λεπτομέρειες. Καθώς ο Δίδυμος φέρνει μια φυσική εστίαση στις μικρότερες λεπτομέρειες, αυτή θα πρέπει να είναι μια πολύ αρμονική ενέργεια για να εργαστείτε.

Προτροπές και σκέψεις ημερολογίου για τον Δία στους Διδύμους
  • Πώς μπορώ να διευρύνω τον τρόπο με τον οποίο εκφράζομαι;
  • Ποιο είναι το στυλ επικοινωνίας μου; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να είμαι πιο αυθεντικός;
  • Ποια είναι μια ιστορία που συνεχίζετε να λέτε στον εαυτό σας? Πώς μπορείτε να ξαναγράψετε αυτή την ιστορία από μια νέα οπτική γωνία;
  • Ποια είναι τα 3 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τιμήσετε τον πνευματικό σας εαυτό; Ποια είναι τα 3 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τιμήσετε το φυσικό σας σώμα σε αυτόν τον υλικό κόσμο;
  • Ποια είναι τα 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εμπλουτίσετε την κοινωνική σας ζωή;
  • Ποιοι είναι οι 3 τρόποι για να διοχετεύσετε την αγχώδη ενέργειά σας σε δημιουργική ενέργεια;
  • Αναλογιστείτε τις συνήθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πώς μπορείτε να τις κάνετε πιο προσεκτικές;

ΤΑΝΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου