Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας Rx 03/06

 


Η φιλοδοξία και η προσπάθειά σας για επιτυχία είναι πολύ ισχυρές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και απολαμβάνετε απεριόριστη ενέργεια, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. 

Διαπιστώνετε ότι οι άλλοι άνθρωποι και οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας φαίνεται να συνεργάζονται περισσότερο από το συνηθισμένο και μπορεί ακόμη και να αισθάνονται τυχεροί στις προσπάθειές σας. Ενώ σίγουρα έχετε περισσότερες δυνατότητες επιτυχίας τώρα, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη μεγαλύτερη εικόνα και να εργάζεστε για τη βελτίωση του συνόλου. Είναι πολύ δελεαστικό και εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια αποκλειστικά για να προωθήσετε τη δική σας ατζέντα, αλλά όσο περισσότερα κάνετε για τους άλλους τώρα, τόσο περισσότερα θα κερδίσετε σε αντάλλαγμα. Αυτή είναι μια εποχή που θερίζετε ό, τι έχετε σπείρει και αν έχετε ενεργήσει προς το συμφέρον άλλων ανθρώπων στο παρελθόν, αυτές οι καλές πράξεις μπορεί να ανταμειφθούν τώρα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές ή μεταρρυθμίσεις στο επιχειρηματικό σας περιβάλλον ή μπορεί να έχετε την επιθυμία να διδάξετε, να ενδυναμώσετε ή να διαφωτίσετε άλλους ανθρώπους. Εάν μπορείτε να παραμείνετε ταπεινοί και να χρησιμοποιήσετε τη σημαντική προσωπική σας δύναμη για τη βελτίωση της ζωής σας και της ζωής των άλλων, θα απολαύσετε μεγάλη ικανοποίηση και εκπλήρωση από τις προσπάθειές σας, καθώς και την προσέλκυση της υποστήριξης ανθρώπων με επιρροή και τη δυνατότητα οικονομικής επιτυχίας.

Η όψη επηρεάζει τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 0η έως την 3η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου