Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας 22/05


 Όταν ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε διέλευση, σκεφτείτε το ως μια κοσμική ώθηση προς την προσωπική σας εξέλιξη. Αυτή η περίοδος, η οποία συμβαίνει για όλους σε διάφορα σημεία της ζωής, φέρνει στο προσκήνιο θέματα μετασχηματισμού και ενδυνάμωσης. Είναι σαν το σύμπαν να ανοίγει μια πόρτα, προσκαλώντας σας να μπείτε στη δύναμή σας και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ενδοσκόπηση και εμβάθυνση στην ψυχή σας. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να ενδιαφέρεται περισσότερο για ψυχολογικά, πνευματικά ή εσωτερικά θέματα. Είναι μια περίοδος ώριμη για ανακαλύψεις στην προσωπική ανάπτυξη.
Πρακτικά, αυτή η διέλευση μπορεί να εκδηλωθεί ως ευκαιρίες να αναλάβετε ηγετικούς ρόλους ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Υπάρχει μια βελτιωμένη ικανότητα κατανόησης της δυναμικής ισχύος, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να αισθάνεστε πιο ανθεκτικοί και ικανοί να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις. Είναι σαν να ενισχύεται η εσωτερική σας δύναμη, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε ζητήματα από τα οποία ίσως προηγουμένως αποφεύγατε.
Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε πώς ασκείτε αυτή τη δύναμη. Το κλειδί είναι να το χρησιμοποιήσετε για θετικό μετασχηματισμό και όχι για χειραγώγηση ή έλεγχο. Αγκαλιάστε αυτή την περίοδο ως μια ευκαιρία να αναπτυχθείτε, να αποβάλλετε τα παλιά δέρματα και να αναδυθείτε πιο δυνατοί και πιο ευθυγραμμισμένοι με τον αληθινό σας εαυτό.
Ή όψη επηρεάζει τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς από την 0η έως την 3η μοίρα και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια και μοίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου