Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Πανσέληνος Μαίου στο Τοξότη


 Η Πανσέληνος στον Τοξότη φτάνει στις 23 Μαΐου, φέρνοντας κύματα περιπέτειας, διασκέδασης και παιχνιδιού! Σπάνια έχουμε μια Πανσέληνο που μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε τη χαρά, να μην παίρνουμε τα πράγματα τόσο σοβαρά και να θυμόμαστε ότι η ζωή είναι μια πλούσια εμπειρία κάθε συναισθήματος.

Κάτω από την Πανσέληνο του Τοξότη, είναι πιθανό να είναι πιο εύκολο να καλωσορίσουμε με άφθονη νοοτροπία και να αισθανόμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Εκεί που προηγουμένως μπορεί να βλέπαμε κλειστές πόρτες ή οδοφράγματα, αυτή η Πανσέληνος φωτίζει, επιτρέποντάς μας να δούμε έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός. Για να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου, η ευγνωμοσύνη θα είναι το κλειδί μας. Όσο περισσότερο εστιάζουμε σε όλα τα δώρα και την αφθονία γύρω μας, όσο περισσότερο μπορούμε να γιορτάσουμε εκεί που είμαστε σήμερα και να νιώσουμε ειρηνικά με την τρέχουσα κατάστασή μας, τόσο περισσότερα οφέλη θα νιώσουμε από αυτή την Πανσέληνο.

Η πανσέληνος του Τοξότη και η χαρά η πρόθεσή μας
Χρησιμοποιήστε αυτή την Πανσέληνο ως υπενθύμιση για να αναζητήσετε τη χαρά, να γιορτάσετε όλα όσα σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και να φέρετε κάποια περιπέτεια και παιχνίδι στη ζωή σας! Βρείτε τρόπους να ελαφρύνετε και να φέρετε λίγη διασκέδαση στη ζωή σας.
Το να δοκιμάζετε νέα πράγματα, να συναντάτε φίλους που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, να κάνετε κάτι που πυροδοτεί τα πάθη σας και απλά να θυμάστε ότι η ζωή δεν είναι μόνο σκληρή δουλειά είναι μερικοί εξαιρετικοί τρόποι για να συντονιστείτε με αυτή την ενέργεια.
Η απελευθέρωση της ντροπής γύρω από το να κάνουμε χαρά την πρόθεσή μας μπορεί επίσης να βοηθήσει. Μερικές φορές, μπορεί να αισθανόμαστε ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη για να αισθανόμαστε παραγωγικοί ή ότι κάνουμε τη διαφορά. Αλλά μερικές φορές, η καλύτερη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε στη δική μας ζωή και στη ζωή των άλλων είναι να είμαστε στη χαρά μας και να αναζητούμε τη χαρά.
Δείτε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες της Πανσελήνου για να κάνετε τη χαρά προτεραιότητα και δείτε πώς αυτό αρχίζει να εξελίσσεται και να μετατοπίζει τη ζωή σας σε μια νέα κατεύθυνση.
Το σύμβολο Sabian πανσελήνου του Τοξότη
Το Sabian Symbol για αυτή την Πανσέληνο είναι – «Ένα μικρό παιδί που μαθαίνει να περπατάει». Συχνά σκεφτόμαστε ότι το παιδί μαθαίνει να περπατά ως αργό ή ακόμα και αδέξιο, και ενώ αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, στην πραγματικότητα είναι γενναίο. Τα παιδιά πρέπει να είναι αποφασισμένα, πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους, πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν ακόμα κι αν δεν μπορούν να το διαχειριστούν ακόμα.
Ένα παιδί που μαθαίνει να περπατά είναι μια αποφασισμένη, θαρραλέα και γενναία ψυχή που είναι έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα σε νέο έδαφος και να μην τα παρατήσει ποτέ μέχρι να το κάνει σωστά!
Ίσως υπάρχει κάτι στη δική σας ζωή που σας κάνει να αισθάνεστε σαν ένα μωρό που μόλις κάνει τα πρώτα του βήματα. Ίσως υπάρχει μια κατάσταση όπου αισθάνεστε ότι ψάχνετε, αβέβαιοι για το αν πραγματικά κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αυτή η Πανσέληνος μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε. Μας ενθαρρύνει να βρούμε τη γενναιότητα και το θάρρος μας να κάνουμε αυτά τα βήματα, να δοκιμάσουμε κάτι νέο και να αμφισβητήσουμε αυτό που πιστεύουμε για τον εαυτό μας. Μπορεί να έχουμε περάσει ολόκληρη τη ζωή μας μπουσουλώντας, αλλά τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε στην επόμενη εξέλιξη του πεπρωμένου μας.
Η Πανσέληνος του Μαΐου προσφέρει σε όλους μας μια αναβάθμιση αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα. Μπορεί να διαπιστώσουμε ότι μια ευκαιρία έρχεται στο δρόμο μας, ή ίσως κάτι από το παρελθόν μας φτάνει τελικά σε ένα σημείο κορύφωσης. Υπάρχει κάποια Παγκόσμια τύχη με το μέρος μας, στέλνοντας σήματα για να μεγεθύνουμε τις προθέσεις μας.
Η πανσέληνος του Τοξότη και ο πλανήτης των ονείρων
Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ονείρων, είναι ενεργός κάτω από αυτή την Πανσέληνο, δίνοντάς μας ένα κύμα υποστήριξης όταν πρόκειται να κάνουμε τα δικά μας όνειρα πραγματικότητα. Τολμήστε να ονειρευτείτε μεγάλα. Τολμήστε να φτάσετε ψηλότερα και αφήστε το φως της Πανσελήνου να σας καθοδηγήσει το δρόμο.
Ο Ποσειδώνας είναι επίσης ένας πολύ δημιουργικός πλανήτης, επομένως θα υποστηριχθούν ιδιαίτερα δημιουργικά έργα. Μπορεί επίσης να αισθανόμαστε ένα κύμα δημιουργικής ενέργειας, επιτρέποντάς μας να σκεφτόμαστε και να αισθανόμαστε διαφορετικά για τον κόσμο γύρω μας.
Κάθε φορά που η ενέργεια του Ποσειδώνα είναι ισχυρή, είναι συνήθως ο τρόπος του Σύμπαντος να μας υπενθυμίζει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας. Η διαίσθησή μας μπορεί να αυξηθεί κάτω από το ξόρκι του Ποσειδώνα, οπότε αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κλείσετε την πόρτα ή να απελευθερώσετε από τη ζωή σας ειδικά, ακούστε τη διαίσθησή σας.
Ο Ποσειδώνας θα μας καθοδηγήσει να φέρουμε κάτι στο τέλος και οι θετικές ενέργειες της Πανσελήνου θα είναι η διαβεβαίωσή μας ότι μια νέα πόρτα θα ανοίξει.


Η Πανσέληνος για την Ελλάδα


Δουλεύοντας με την Ενέργεια της Πανσελήνου του Μαΐου 2024

Ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη. Αν θέλετε να απορροφήσετε τις άφθονες δονήσεις αυτής της Πανσελήνου, πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε μια άφθονη νοοτροπία και ο γρηγορότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι η ευγνωμοσύνη. Με το να είστε ευγνώμονες για όλα όσα έχετε, σας επιτρέπει να ανυψώσετε τη δόνησή σας και να δείτε τα πράγματα από μια πιο θετική νοοτροπία.
Εάν περνάτε από αγώνες, δείτε αν μπορείτε να ξεφύγετε από το funk κάνοντας ένα διάλειμμα και βρίσκοντας χρόνο για ευχαρίστηση. Κάντε την ευχαρίστηση και τη χαρά την πρόθεσή σας και δείτε πώς αυτό βοηθά να αλλάξουν τα πράγματα.
Υπάρχει επίσης κάποια θαρραλέα και γενναία ενέργεια που προσφέρεται κάτω από την Πανσέληνο του Τοξότη, ενθαρρύνοντάς μας να ανέβουμε επίπεδο και να φτάσουμε στο επόμενο βήμα. Όπως ένα μωρό που μαθαίνει να περπατάει, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται τρομακτικά και αβέβαια στην αρχή, αλλά αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, τελικά θα βρούμε τον δρόμο μας προς τα εμπρός.
Οι πανσέληνοι είναι ένα καλό σημείο του μήνα για να φέρετε κλείσιμο ή κορύφωση σε κάτι. Ο Ποσειδώνας θα μας καθοδηγήσει να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας, μπορεί να μην έχουμε όλα τα γεγονότα, αλλά δεν τα χρειαζόμαστε όταν εμπλέκεται ο Ποσειδώνας. Απλά πρέπει να εμπιστευτούμε την εσωτερική μας φω
νή.


ΤΑΝΑΑΖ

ΠΗΓΗ:  (foreverconscious.com)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου