Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Αφροδίτη στους Διδύμους 23/05 - 17/06

 


Τι σημαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους;

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και του πάθους. Από την άλλη, ο Δίδυμος είναι ο ζωδιακός κύκλος της περιπέτειας, της περιέργειας και της προθυμίας. Όταν αυτές οι δύο οντότητες συναντιούνται, κάτι απίστευτο συμβαίνει. Όλα τα είδη ζωντανών γεγονότων συμβαίνουν, οδηγώντας σε υπέροχα αποτελέσματα. Αυτή είναι μια μεγάλη διέλευση για τους ανθρώπους να βγουν έξω και να συναντήσουν άλλους ανθρώπους. Συναρπαστικά πράγματα μπορεί να συμβούν λόγω των ενεργειών που αναδύονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αυτή είναι μια εποχή καινοτομίας και κοινωνικοποίησης. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! Μέσα από τη γνωριμία με νέους ανθρώπους, κάποιος μπορεί να σκοντάψει σε κάτι νέο και εκπληκτικό. Παρόλο που θα υπάρξουν στιγμές που οι άνθρωποι θα βρεθούν να παραπαίουν και να αγωνίζονται, τα πράγματα θα είναι εντάξει αρκετά σύντομα. Με μερικές ωθήσεις εδώ και εκεί, οι άνθρωποι θα μπορούν να βρουν τον βηματισμό τους. Μεγιστοποιώντας την καλοσύνη αυτού του γεγονότος, όλοι θα απολαύσουν τα μέρη όπου θα καταλήξουν.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στους Διδύμους;

Όταν κάποιος γεννιέται, είναι βέβαιο ότι έρχεται σε αυτόν τον κόσμο κάτω από μια πλανητική διέλευση. Αυτή η διέλευση δεν διαφέρει. Εξαιτίας αυτού, η αλληλεπίδραση τόσο του πλανήτη όσο και του ζωδιακού κύκλου θα συμβάλει στην προσωπικότητα ενός ατόμου. Όταν αναμειγνύεται με άλλες αστρολογικές όψεις, μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε κάτι εκπληκτικό. Αλλά προς το παρόν, τι είδους χαρακτηριστικά δίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους;

  1. Υψηλή ευφυΐα

Με την τάση των Διδύμων να είναι περίεργοι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτή τη διέλευση είναι έξυπνοι. Τους αρέσει να μαθαίνουν για οτιδήποτε και για όλα! Η προθυμία τους να βιώσουν τον κόσμο για αυτό που πραγματικά είναι τους κάνει πραγματικά γνώστες. Βοηθά επίσης ότι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους με άλλους ανθρώπους. Όταν κάποιος τους ρωτάει, θα πήγαιναν ευχαρίστως σε μια διάλεξη για οτιδήποτε είναι αυτό για το οποίο είναι παθιασμένοι.
Αυτό σημαίνει επίσης ότι προτιμούν να βγαίνουν με έξυπνους ανθρώπους. Λατρεύουν τις δυναμικές συζητήσεις! Όταν είναι σε θέση να το κάνουν με κάποιον, σίγουρα θα ήθελαν να μείνουν με αυτό το άτομο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήσετε αυτή τη φαινομενική σαπιοσεξουαλικότητα να σας ξεγελάσει όμως. Δεν είναι ακριβώς οι πιο αφοσιωμένοι άνθρωποι στον κόσμο γιατί...

  1. Δεν είναι δυνατή η δέσμευση

Η Αφροδίτη μπορεί να έχει να κάνει με την αγάπη, αλλά οι Δίδυμοι έχουν να κάνουν με το παιχνίδι. Όταν οι άνθρωποι που γεννιούνται στο πλαίσιο της κοινής διέλευσης βρίσκονται σε σχέση, δυσκολεύονται να δεσμευτούν με τον σύντροφό τους. Έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση του να πετάς και να προχωράς, όχι να τακτοποιείσαι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επίσης διαβόητοι για το ότι βγαίνουν έξω με κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να τους γνωρίσει καλύτερα. Με αυτά, καταλήγουν να μην μπορούν να δεσμευτούν σε κανέναν, εκτός αν είναι σε θέση να αναπτυχθούν γύρω από αυτό το χαρακτηριστικό.
Αυτή η τάση επεκτείνεται και στη λήψη αποφάσεων. Δυσκολεύονται να επιλέξουν μεταξύ επιλογών, ειδικά αν αισθάνονται ότι όλα φαίνονται να είναι εξίσου εντάξει. Αν επιλέξουν ένα πράγμα, καταλήγουν να αλλάξουν γνώμη σχεδόν αμέσως. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε πλήρως τις σημαντικές αποφάσεις. Μόνο όταν μάθουν πώς να είναι πιο αποφασιστικοί μπορούν να τους εμπιστευτούν αυτά τα πράγματα.


3 . Διασκεδαστικοί σύντροφοι
Η Αφροδίτη ενισχύει τη διασκεδαστική πλευρά των Διδύμων. Εξαιτίας αυτού, όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτή τη διέλευση είναι αρκετά αστείοι και πρόθυμοι να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Είναι σε θέση να κάνουν τους άλλους ανθρώπους να χαμογελούν με τα καμώματα και τα αστεία τους. Αυτό το χαρακτηριστικό τους καθιστά ακόμη πιο ελκυστικούς για τους ανθρώπους που συναντούν. Όταν οι άνθρωποι τα βλέπουν, γίνονται αμέσως η ζωή του πάρτι. Η ικανότητά τους να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, μαζί με την όρεξη τους για ζωή, τους κάνει καταπληκτικούς συντρόφους.
Τους καθιστά επίσης αρκετά ελκυστικούς για άλλους ανθρώπους. Η πτώση γι 'αυτούς είναι εύκολη λόγω αυτού του χαρακτηριστικού! Αλλά και πάλι, πρέπει να λάβετε την κατάλληλη προφύλαξη πριν το κάνετε. Μετά από όλα, αυτοί είναι οι τύποι των ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να κάνουν πράγματα μακροπρόθεσμα. Μπορεί να είναι καλοί σας φίλοι, αλλά χρειάζεται χρόνος και ανάπτυξη για να γίνουν καλοί εραστές.

  1. Πρόθυμος και αισιόδοξος

Παρά τα όσα ρίχνει η ζωή στο πρόσωπό τους, αυτοί οι άνθρωποι δεν χάνουν την αισιοδοξία τους. Η ελπίδα είναι βαθιά ριζωμένη μαζί τους, δίνοντάς τους το κίνητρο να συνεχίσουν, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες στιγμές μπορεί να γίνουν. Υπάρχει κάτι τόσο όμορφο και ακαταμάχητο στη ζωή που μόνο αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να δουν. Αν μη τι άλλο, μπορούν να είναι τα μοντέλα για το πώς να δείτε την ασημένια επένδυση σε όλα.
Όταν είναι με άλλους ανθρώπους, είναι σε θέση να μοιραστούν την επιθυμία τους να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή. Η θετική τους ενέργεια επιτρέπει σε όλους τους άλλους να προσεγγίσουν τα πράγματα με πολύ πιο ενεργητικό τρόπο. Με αυτούς τους ανθρώπους στο πλευρό σας, θα έρθετε να δείτε τη φωτεινότερη πλευρά της ζωής, ανεξάρτητα από το τι.


Οι όψεις της Διέλευσης:

  • 25/05 τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα
  • 04/06 σύνοδος με τον Ήλιο
  • 08/06 τετράγωνο με τον Κρόνο
  • 17/06 τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου