Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Πανσέληνος Φεβρουαρίου στην Παρθένο. Τι γίνεται με την Υγεία


Μια δύσκολη Πανσέληνος μας περιμένει στις 24 Φεβρουαρίου στην 5*23 μοίρα τις Παρθένου. Ο λόγος είναι ότι η Σελήνη κάνει μόνο αρνητικές όψεις κυρίως με τον Ερμή και το Κρόνο με αντίθεση, ενώ ακολουθεί η όψη χιαστί με Ερμή, Άρη και Πλούτωνα.

Το μόνο σημείο που υπάρχει μία αισιοδοξία είναι το τρίγωνο που κάνει με το Δία από τον Ταύρο. Είναι μία πανσέληνος που θα μας απασχολήσει έντονα και θα πρέπει ανάλογα να προσέξουμε τις δυσκολίες αλλά και τα αποτελέσματα κατά την επιρροή της.
Επηρεάζει τον Μεταβλητό Σταυρό και όσους έχουν πλανήτες ωροσκόπο και μεσουράνιμα στο πρώτο δεκαήμερο.

Οι βασικές της όψεις.

Η Σελήνη απέναντι από τον Ερμή φέρνει δυσκολία στο να εκφέρουμε και να μοιραστούμε τα συναισθηματιμά μας. Δημιουργεί μία σύγχυση, συναισθηματική προκατάληψη και πόλωση για αυτό δημιουργεί κατήφια, άγχος και διαφωνίες. Επομένως απαιτείται μία ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις, στις αποφάσεις, τις συμφωνίες και τις συζητήσεις. Ενώ ο Ερμής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις αρχικές μοίρες του Ιχθύ μας παροτρύνει να είμαστε όσο γίνεται προσεχτική σε ζητήματα που έχουν σχέση με την ψευδαίσθηση, το όνειρο, την απάτη, τους εθισμούς αλλά και νοσοκομεία, υγεία, ψυχολογία.

Όλο αυτό το επιβαρύνει περισσότερο η αντίθεση που κάνει η Σελήνη με τον Κρόνο που φέρνει κακή διάθεση, θλίψη, φόβο, ανησυχία. Υπάρχει μια συναισθηματική ψυχρότητα, μία κατάθλιψη, κόπωση, προβλήματα στις σχέσεις και γενικά μία απομόνωση και μοναξιά.
Θα αισθανόμαστε επιβαρυμένοι, θα νομίζουμε ότι έχουν πέσει όλες οι ευθύνες μας επάνω και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο δυνατοί, αποφασισμένοι για να μην πληγωθούμε παραιτέρω ή να πληγώσουμε κοντινά μας πρόσωπα.

Παράλληλα υπάρχει και μία ευθυγράμμιση Ήλιου, Ερμή και Κρόνου που θα διαρκεί έως τις 3 Μαρτίου η οποία δημιουργεί μία σταθερότητα, όσο αφορά μακροχρόνιους στόχους, καθήκον, ευθύνες και νέους όρους εξουσίας και καριέρας. Μπορεί να χρησιμοποιεί στο να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, αλλά παράλληλα μπορεί να φέρει διαφωνίες, διαπληκτισμούς, καθυστέρηση, περιορισμό και προβλήματα στην εργασία.

Για να μπορέσουμε να την εξυπηρετούμε σωστά αυτήν την  ευθυγράμμιση χρειάζεται να είμαστε σωστή στο προγγραματισμό, να έχουμε σχεδιασμό, λογική, αυτοπειθαρχία και να μην κάνουμε άλματα διαφυγής.


Η Πανσέληνος για την Ελλάδα 


Εν ολίγοις θα λέγαμε ότι αυτή η πανσέληνος είναι αρκετά δύσκολη, απαισιόδοξη, φέρνει ένταση, διαφωνίες, σοβαρά ζητήματα και το βασικό είναι ότι πρέπει να προσέξουμε την υγεία μας όσο γίνεται, την ψυχολογία μας και να είμαστε δυνατή να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις της εποχής οι οποίες μέσω της Πανσελήνου γίνονται επώδυνες.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου