Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ήλιος στο Ζυγό


 Στους Ζυγούς Ήλιους αρέσει να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης πριν καταλήξουν σε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Αν παρασυρθούν, φτάνουν στο σημείο όπου δεν μπορούν να καταλήξουν σε κανένα συμπέρασμα, επομένως μπορεί να είναι πολύ αναποφάσιστοι. Γέρνουν τη ζυγαριά προς τη μία κατεύθυνση, μετά προς την άλλη, ελπίζοντας να βρουν τη σωστή ισορροπία.

Ωστόσο, οι Ζυγοί έχουν μια έμφυτη αίσθηση δικαιοσύνης και μπορούν να είναι διπλωματικοί, συνεργάσιμοι, εξυπηρετικοί, ιδεαλιστές, κοινωνικοί, εξαρτημένοι, ανειλικρινείς, τεμπέληδες και επιεικείς. Οι Ζυγοί είναι πιο ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται σε συνεργασία ή σε καταστάσεις όπου μπορούν να προσαρμοστούν ή να εργαστούν με τις ανθρώπινες σχέσεις. Το ευχάριστο περιβάλλον είναι σημαντικό για αυτούς.
Επειδή οι Ζυγοί απολαμβάνουν τόσο πολύ τους ανθρώπους και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση, δυσκολεύονται να μείνουν μόνοι. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να μοιραστούν τη ζωή τους με κάποιον. Δυστυχώς, έχουν την τάση να είναι «ερωτευμένοι με την αγάπη», λόγω της ρομαντικής και συναισθηματικής φύσης τους. Έτσι, θα μπορούσαν να βιαστούν να παντρευτούν χωρίς προνοητικότητα και να καταλήξουν σε μια δύσκολη σχέση.
Οι Ζυγοί θεωρούν σχεδόν αδύνατο να παραμείνουν συναισθηματικά σταθεροί εάν υπάρχει διαφωνία γύρω τους. Αυτό οδηγεί στο να θέλουν ειρήνη με κάθε τίμημα, γεγονός που επιτρέπει στους άλλους να τους εκμεταλλευτούν. Θέλουν να είναι αρεστοί σε όλους, μερικές φορές εις βάρος τους. Όπως αναφέρθηκε, η αναποφασιστικότητα μπορεί να είναι ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα για τους Ζυγούς να ξεπεράσουν. Εάν περιμένουν πολύ καιρό για να πάρουν μια απόφαση, μπορεί να χάσουν πολλές εξαιρετικές ευκαιρίες. Δεδομένου ότι έχουν την ικανότητα να βλέπουν και τις δύο πλευρές ενός επιχειρήματος, γενικά δεν τους αρέσει να επιλέγουν καμία από τις δύο.
Δεδομένου ότι είναι σε θέση να δουν ολόκληρο το ζήτημα, αν τους ζητηθεί βοήθεια, μπορούν να δώσουν σωστές, πρακτικές συμβουλές. Αλλά η προσπάθειά τους να είναι τα πάντα για όλους τους ανθρώπους μπορεί να τους οδηγήσει σε ζεστό νερό. Δυσκολεύονται να πουν «όχι».
Το άλλο πρόβλημα που οι Ζυγοί δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν είναι η επιθυμία να αναβάλουν τη δουλειά τους για όσο περισσότερο μπορούν. Αυτό τους δίνει τη φήμη ότι είναι τεμπέληδες. Δεν είναι τεμπέληδες, φυσικά, αν υπάρχει το κατάλληλο κίνητρο. Είναι, πολλές φορές, εύκολο για τους άλλους να επηρεάσουν τη γνώμη ενός Ζυγού. Μια ισχυρότερη προσωπικότητα μπορεί εύκολα να κυριαρχήσει σε έναν πιο ήπιο Ζυγό, μέχρι ο Ζυγός να γίνει ανίκανος να κάνει μια κίνηση χωρίς να συμβουλευτεί τον «ειδικό». Οι Ζυγοί πρέπει να μάθουν να σκέφτονται για τον εαυτό τους και να υπερασπίζονται τις δικές τους πεποιθήσεις και αρχές.
Οι Ζυγοί είναι αρκετά δημιουργικοί, πολύ διανοητικοί και πολύ κοινωνικοί. Αυτή η διανοητική ευκινησία συνήθως δεν παρατηρείται από τους άλλους λόγω της εύκολης, φιλικής εμφάνισης του Ζυγού. Πολλές φορές αυτή η ψυχική ευκινησία παίζει μαζί τους χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές τεχνικές για να πάρουν αυτό που θέλουν, κάτι που συνήθως κάνουν.


Σελήνη
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου