Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Τα τέσσερα κορυφαία ζώδια που κάνουν τα καλύτερα αφεντικά


 Μερικοί άνθρωποι προορίζονται να είναι ηγέτες και άλλοι είναι οπαδοί. Και αν είστε ηγέτης, οι πιθανότητες είναι ότι είστε διευθυντής, αφεντικό ή ακόμα και επιχειρηματίας. Ωστόσο, αν δεν είστε, θα ήσασταν αυτός που εργάζεται για ένα αφεντικό και θα είχατε μερικούς εξαιρετικούς και μερικούς τρομερούς.

Δεν ακούτε πάρα πολλά για τα μεγάλα αφεντικά, επειδή οι άνθρωποι μιλούν μόνο για την ύπαρξη ενός εξαιρετικού αφεντικού εάν προκύψει το θέμα γύρω από αυτό. Ωστόσο, ακούτε συχνά για αφεντικά εφιάλτη. Η εστίαση τώρα είναι τα τέσσερα ιδανικά ζώδια που θα έκαναν εξαιρετικά αφεντικά με βάση τις καλύτερες δεξιότητες διαχείρισης και αυτοπεποίθησης για να κρατήσουν το εγώ τους υπό έλεγχο. Τα τέσσερα ζώδια που κάνουν εξαιρετικά αφεντικά είναι...

Κριός - Ένας γεννημένος ηγέτης

Ο Κριός είναι ο γεννημένος ηγέτης, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ένα βασικό ζώδιο της φωτιάς. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το σημάδι θα ήταν στην πρώτη τετράδα και στην πρώτη. Ο Κριός μπορεί να έχει κακή ραπ όταν πρόκειται να χάσει τον έλεγχο του θυμού του όταν δεν παίρνει τα πράγματα με τον τρόπο του και δεν είναι υπομονετικός. Ωστόσο, οι Κριοί είναι αρκετά λογικοί και ξέρετε πόσο έντονη είναι η αποφασιστικότητά τους. 
Εκείνοι με αυτό το ζώδιο είναι επίσης εξαιρετικά αφεντικά επειδή δεν είναι εγωιστές και μπορούν να πάρουν αποφάσεις χωρίς να επιτρέψουν στα συναισθήματά τους να τους υπαγορεύσουν. Μπορούν να είναι εξαιρετικά συνεργάσιμοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι.Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών είναι αυτό που τους κάνει ισχυρά αφεντικά. Το άλλο πράγμα για το αφεντικό του Κριού είναι ότι είναι κοινωνικός, θέλει να κοιτάξει τη φωτεινή πλευρά και βλέπει πάντα μια ευκαιρία για βελτίωση, ακόμα κι αν μια κατάσταση φαίνεται ζοφερή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να είναι πολύ άγριοι και επιθετικοί κατά τον καθορισμό προθεσμιών λόγω της βιαστικής φύσης τους. Αλλά θα είναι πιο κατανοητοί από ό, τι θα φανταζόσασταν αν επρόκειτο να έχετε οικογενειακά ζητήματα ή άλλα νόμιμα ζητήματα που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την παραγωγικότητά σας. Θυμηθείτε, είναι διαπραγματεύσιμοι και συνεργάσιμοι. Το ακόλουθο εξαιρετικό αφεντικό είναι ένα άλλο ζώδιο φωτιάς.

Τοξότης - Δεν έχει την τάση να μικροδιαχειρίζεται

Ο Τοξότης είναι ένα εξαιρετικό αφεντικό, καθώς δεν θα κάνει μικροδιαχείριση. Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί και αυτοστοχαστικοί. Πιστεύουν επίσης ότι όλοι εκπληρώνουν τις δυνατότητές τους όταν εργάζονται συνεργατικά σε μια ομάδα. Ένα αφεντικό Τοξότης δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ τους υπαλλήλους του σαν να είναι εύθραυστοι. Θέλουν οι υπάλληλοί τους να σκέφτονται για τον εαυτό τους, να μαθαίνουν και να γίνονται ανεξάρτητοι ενώ εργάζονται με άλλους. Τα αφεντικά του Τοξότη προωθούν την ομαδική εργασία και τη δημιουργικότητα, ενώ κάνουν ό, τι πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν να βελτιώνουν το χώρο εργασίας.
 
Ενδιαφέρονται επίσης να ακούσουν τη συμβολή των υπαλλήλων τους όταν πρόκειται για ιδέες βελτίωσης στο χώρο εργασίας. Ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους τους να αναπτύξουν στρατηγικές για να μοιραστούν κατά τη διάρκεια συναντήσεων, καθώς το αφεντικό του Τοξότη θα εξετάσει τι λένε και θα εφαρμόσει αυτές τις ιδέες στα σχέδιά τους, εάν αισθάνονται ότι αυτές οι στρατηγικές μπορούν να ταιριάξουν. Το αφεντικό του Τοξότη είναι ένα από τα καλύτερα για να εργαστείτε, επειδή θα αισθανόσασταν πολύτιμοι ως υπάλληλοι. Το ακόλουθο αφεντικό θα ήταν ένα ζώδιο της γης, όπως θα περίμενε κανείς να είναι ένα μεγάλο αφεντικό.

Παρθένος - οδηγεί με σκοπό και είναι φυσικοί ανθρωπιστές

Η Παρθένος είναι ένα μεγάλο αφεντικό και θέλουν να συνεχίσουν να αναπτύσσουν την εταιρεία ή το προϊόν τους και τους υπαλλήλους τους να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα αφεντικά της Παρθένου έχουν συνεχώς μια μεγάλη ιδέα ή σκοπό στο μυαλό τους, γι 'αυτό θα θέλατε να εργαστείτε για ένα αφεντικό της Παρθένου. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να είναι κάπως επιλεκτικοί επειδή θέλουν να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν δυσμενή αποτελέσματα από την εργασία τους λόγω της υπερβολικής σκέψης τους. Αλλά μπορεί να είναι ανεκτό να το χειριστούν, και αυτό συμβαίνει επειδή έχουν πάθος να βοηθήσουν τους υπαλλήλους τους να χτίσουν ζωές που μπορούν να τους βοηθήσουν να τους κάνουν παραγωγικούς και ζωές που θα τους κάνουν περήφανους.
Ως εκ τούτου, η επιθυμία τους να βοηθήσουν τους υπαλλήλους τους θα υπερισχύσει της ανάγκης τους να είναι πολύ επιλεκτικοί. Και το πάθος τους για βοήθεια μπορεί να τους βοηθήσει να μετριάσουν την κριτική τους φύση εάν ένας από τους υπαλλήλους τους κάνει λάθος σε ένα από τα έργα τους. Θα τους βοηθήσουν να τους δώσουν την καθοδήγηση που χρειάζονται για να βελτιώσουν το έργο τους πιο άμεσα. Το αφεντικό της Παρθένου συνειδητοποιεί ότι η υπερβολική κριτική προς τους υπαλλήλους της θα εμποδίσει την παραγωγικότητα και θα τους κάνει μόνο να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους, κάτι που είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουν να συμβεί. Ας δούμε το τελευταίο ιδανικό ζώδιο για ένα αφεντικό.

Ζυγός - Είναι δίκαια αφεντικά

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά αφεντικά, κάτι που μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, καθώς αγωνίζονται να πάρουν αποφάσεις και αντιμετωπίζουν συγκρούσεις, κάτι που πρέπει να κάνουν τα αφεντικά. Τούτου λεχθέντος, οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι είναι οπαδοί αντί για ηγέτες. Αλλά τα αφεντικά του Ζυγού μπορεί να είναι τα καλύτερα επειδή είναι δίκαια και αναλυτικά. Θυμηθείτε, είναι ένα ζώδιο του αέρα. Οι Ζυγοί θέλουν επίσης να κάνουν αυτό που είναι ηθικά σωστό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ότι θα κάνουν το σωστό και ότι θα κάνουν ό, τι είναι δίκαιο.
Το αφεντικό του Ζυγού δεν θα ευνοήσει έναν υπάλληλο έναντι ενός άλλου και θα ενθαρρύνει επίσης την ομαδική εργασία και την ένταξη όταν πρόκειται για υπαλλήλους που μπορεί να είναι ανάπηροι ή χρόνια άρρωστοι. Παρόλο που οι Ζυγοί δεν είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουν συγκρούσεις, είναι καλοί στην επίλυση συγκρούσεων καθώς είναι φυσικοί ειρηνοποιοί. Εάν δύο συνάδελφοι διαφωνούν ή έχουν μια διαφωνία για κάτι, μπορείτε να βασιστείτε στο αφεντικό του Ζυγού για να τους βοηθήσει να το διευθετήσουν και να επινοήσουν έναν συμβιβασμό. Το αφεντικό του Ζυγού γνωρίζει ότι για να κερδίσει και να αντιμετωπίσει τους άλλους με σεβασμό, θα το κάνει με τους υπαλλήλους του. Και ως εκ τούτου, θα συνεργαστούν με τους σωστούς ανθρώπους για να τους βοηθήσουν να ευδοκιμήσουν ως ηγέτες.
Μπορεί να υπάρχουν κάποια ζώδια που ίσως νομίζατε ότι θα είχαν κάνει εξαιρετικά αφεντικά που δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη τετράδα της λίστας. Ας συζητήσουμε γιατί και ας εξετάσουμε εν συντομία ποιες συμβουλές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα ζώδια που δεν έφτασαν στην πρώτη λίστα τεσσάρων για να γίνουν εξαιρετικά αφεντικά.

Συμβουλές για τα άλλα σημάδια για να γίνουν τα καλύτερα αφεντικά

Ταύρος: Θα κάνατε ένα καλό αφεντικό λόγω της αποφασιστικότητάς σας και δεν θα επιτρέψετε στις δύσκολες στιγμές να σας σταματήσουν, καθώς είστε επίμονοι. Ωστόσο, μπορείτε να είστε απίστευτα άκαμπτοι και θα θέλετε οι υπάλληλοί σας να ακολουθούν τα οράματά σας με τον τρόπο που θέλετε χωρίς να τους επιτρέπετε να συνεισφέρουν. Εκεί είναι που πρέπει να αλλάξετε, καθώς πρέπει να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι.

Δίδυμοι - Είστε ένας εξαιρετικός multitasker και μπορείτε επίσης να αναπτύξετε μοναδικές ιδέες. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν κολλάτε σε μία ιδέα κάθε φορά, καθώς θα θέλετε να αντιμετωπίσετε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάτι που δεν θα λειτουργήσει για τους υπαλλήλους σας. Θα σας δυσανασχετήσουν που πρέπει να εργάζεστε τόσο πολύ υπερωρίες.

Καρκίνος: Είστε ζεστοί και κάνετε τους υπαλλήλους σας να αισθάνονται σαν να μπορούν να έρθουν να σας μιλήσουν για οτιδήποτε. Νοιάζεστε για την ευημερία τους, αλλά το ζήτημα είναι ότι μπορείτε εύκολα να συγκλονιστείτε. Και όταν είστε συγκλονισμένοι, γίνεστε πολύ συναισθηματικοί και δεν θα έχετε σαφή κατεύθυνση. Δουλεύεις άριστα σε μια ομάδα, παρόλο που είσαι βασικό ζώδιο, δεν κάνεις καλό ηγέτη για αυτόν τον λόγο. Ωστόσο, η συνεχής εργασία στα συναισθήματά σας θα σας βοηθήσει.

Λέων: Σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής και μπορεί να είστε αρκετά αυταρχικοί χωρίς να είστε ευτυχείς να συμβιβαστείτε. Επίσης, δεν τα πάτε καλά αν έχετε κάποιον επικριτικό για τις ενέργειές σας και θα το πάρετε ως ελαφρό. Είστε δημιουργικοί και μπορείτε πάντα να βρείτε μεγάλες ιδέες, αλλά πρέπει να εργαστείτε στο εγώ σας, να μην πάρετε τα πάντα προσωπικά και να μάθετε να συμβιβάζεστε για να είστε καλό αφεντικό.

Σκορπιός: Έχετε εξαιρετικές ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και είστε εξαιρετικά διαισθητικοί, γεγονός που σας βοηθά να σκάψετε σε κρυμμένα ζητήματα που προκαλούν σημαντικά προβλήματα. Ωστόσο, κάνετε έναν πολύ καλύτερο συνάδελφο από ένα αφεντικό, καθώς μπορεί να είστε αρκετά άκαμπτοι και δεν θα θέλετε να αντιμετωπίσετε κανέναν που σας αναστατώνει. Θα γεννήσετε δυσαρέσκεια και θα μιλήσετε ακόμη και πίσω από την πλάτη τους. Εάν γίνετε πιο ευέλικτοι και εκ των προτέρων για οποιαδήποτε θέματα, μπορείτε να εργαστείτε για να είστε καλό αφεντικό.

Αιγόκερως: Είστε πολύ φιλόδοξοι, προσανατολισμένοι στο στόχο και αυτές οι ιδιότητες κάνουν κάποιον να πιστεύει ότι θα κάνατε τον καλύτερο CEO ή αφεντικό. Δουλεύετε επίσης καλά με τη δομή, αλλά δεν καταφέρατε να φτάσετε στην πρώτη τετράδα, επειδή τα πρότυπά σας μπορεί να είναι αρκετά άδικα και μη ρεαλιστικά και δεν είστε υπερβολικά καινοτόμοι, όπως πρέπει να είναι ένα αφεντικό. Πρέπει να χαμηλώσετε τα πρότυπά σας και να είστε ανοιχτοί στην αλλαγή.

Υδροχόος: Είστε ιδιαίτερα καινοτόμοι και προοδευτικοί, αλλά το θέμα είναι ότι το παρατραβάτε καθώς δεν σας αρέσει να είστε καθόλου συμβατικοί. Εάν είναι δυνατόν, θα δουλέψετε με τον τρόπο σας και δεν τηρείτε τη δομή. Πρέπει να μάθετε να συμμορφώνεστε και να εργάζεστε σε ένα δομημένο περιβάλλον για να είστε καλό αφεντικό.

Ιχθείς: Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Θα κάνατε ένα αφεντικό με ενσυναίσθηση όπως ο Καρκίνος, αλλά η επιβολή κανόνων και προσδοκιών στους άλλους σας κάνει να νιώθετε άβολα και αυτό πρέπει να κάνει ένα αφεντικό. Αν θέλετε να είστε αφεντικό, πρέπει να νιώσετε άνετα και να συνηθίσετε να είστε ηγέτης, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να θέσετε κανόνες και προσδοκίες για να δημιουργήσετε δομή.

 Ο Κριός, ο Τοξότης, η Παρθένος και ο Ζυγός είναι τα καλύτερα αφεντικά. Θα δείτε ότι υπάρχουν κάποια κοινά πράγματα με αυτά τα σημάδια. Ο Κριός και ο Ζυγός είναι βασικά ζώδια που σημαίνει ότι είναι μυημένοι. Ο Τοξότης και η Παρθένος είναι μεταβλητά ζώδια που σημαίνει ότι είναι προσαρμόσιμα.
Τα αφεντικά χρειάζονται όλες αυτές τις ιδιότητες. Ο Κριός και ο Τοξότης είναι ζώδια της φωτιάς, πράγμα που σημαίνει πάθος και κίνητρα. Ο Ζυγός είναι αέρας, που είναι επικοινωνία, και η Παρθένος είναι γη, που είναι πρακτικότητα. Παρατηρείτε ότι δεν υπάρχουν ζώδια του νερού που να κάνουν τα καλύτερα αφεντικά, καθώς υπάρχει πάρα πολύ συναίσθημα και δεν υπάρχουν σταθερά σημάδια λόγω ακαμψίας. Αλλά ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, μπορείτε πάντα να μάθετε πώς να είστε ένα μεγάλο αφεντικό, αλλά μπορεί να χρειαστεί περισσότερη δουλειά.


Μίριαμ Ρέιτσελ
ΠΗΓΗ:  (askastrology.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου