Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ερμής τρίγωνο Δίας Rx 25/09

 


Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου κάνει ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία που αυτή τη στιγμή είναι στο ζώδιο του Ταύρου.

Είναι θετική όψη και τα ζώδια του Αιγόκερου, του Ταύρου και της Παρθένου καθώς επίσης και για τους Σκορπιούς, τους Ιχθείς και τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και έχουν πλανήτες από τη 11η έως την 16η μοίρα και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες.
Είναι ένα διάστημα το οποίο καταφέρνεις πολλά σε επίπεδο γραφειοκρατίας και στο να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα τα οποία έχουν επικοινωνιακό μέλλον. Μπορείς να βλέπεις πιο αντικειμενικά την κατάσταση και να βρίσκεις στο μυαλό σου ιδέες που δεν τις είχες μέχρι τώρα πάνω στον άξονα της εργασίας και της επαγγελματικής ανάπτυξης. 
Αυτή η όψη βοηθά πάρα πολύ στο ότι είναι μία στιγμή που μπορείς να στηριχθείς στον εαυτό σου, να ακούσεις αυτό που είναι το πιο σημαντικό για σένα, ενώ οι άνθρωποι που θα έρθουν στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν, να σε κατευθύνουν και να σου δώσουν τις δυνάμεις εκείνες για να ασχοληθείς ακόμα και με τις λεπτομέρειες.
Οι πληροφορίες που έρχονται αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ θετικές, τις οποίες πρέπει να τις αξιοποιήσεις, καθώς κάποιοι άνθρωποι που συναντάς έρχονται από το παρελθόν για να σου δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα στο επαγγελματικό κομμάτι. Ταυτόχρονα αυτή η όψη ευνοεί ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, με το εμπόριο, με τις συμφωνίες και με πρόσωπα που συναντάς αυτό το χρονικό διάστημα και όλα αυτά δημιουργούν μία πρόσθετη τύχη στο πώς θα κερδίσεις το χαμένο έδαφος.
Παρόλο που αυτή τη στιγμή μπορεί αυτό να μην το κάνεις πράξη, αλλά όλες οι δυνάμεις θα είναι μαζί σου και αυτό θα είναι θετικό στην παραπέρα εξέλιξη σου. Θα δώσεις μεγάλη προσοχή πάνω στον άξονα το επαγγελματικό, μπορείς να βρεις μία εργασία, μπορείς να αξιοποιήσεις την υπάρχουσα εργασία, μπορείς να προσλάβεις προσωπικό, μπορείς να αλλάξεις πράγματα που σχετίζονται με το επικοινωνιακό περιβάλλον για προσέλκυση καινούργιων πελατών.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου