Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας Rx 17/09

 


Αυτή η τετράγωνη διέλευση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα φέρει στο προσκήνιο μεγάλες ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και δημιουργία νέων δεσμών.

Από αυτή την άποψη, θα πρέπει να προσέξετε να μην αλλάξετε τον εαυτό σας πάρα πολύ για τους άλλους, ώστε να μπορείτε να τους ευχαριστήσετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην ερωτική σας ζωή. Η πιθανότητα εξαπάτησης είναι επίσης υψηλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Παρόλο που έχετε την τάση να προσπαθείτε πάρα πολύ, σας αρέσει να κάνετε τα πράγματα με μεγαλοπρεπή τρόπο. Πιο φιλελεύθεροι από το αναμενόμενο, παρουσιάζετε μια τάση να ξοδεύετε λίγο πάρα πολλούς πόρους για την ευτυχία σας καθώς και για την ευτυχία των άλλων.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε πρόβλημα να θέσετε όρια για τον εαυτό σας και τους άλλους, δυσκολεύοντας να πείτε όχι όταν οι άνθρωποι ζητούν κάτι από εσάς.
Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε τη ζωή, ναι, αλλά να έχετε κατά νου ότι πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι είστε συνεχώς σε θέση να παρέχετε για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ή την οικογένειά σας, οπότε κρατήστε τις συνήθειες υπερβολικής δαπάνης σας υπό έλεγχο.
Εκείνοι που επιθυμούν να είναι σε μια υγιεινή διατροφή θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με αυτό το έργο, καθώς οι συνολικές γαστρονομικές επιθυμίες τους θα ενισχυθούν δέκα φορές, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία τους.
Μιλώντας για άπληστη συμπεριφορά, βλέποντας πώς τα χρήματα χειρίζονται γενικά η Αφροδίτη και ο Δίας ασχολείται με την ευημερία, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη δαπάνη χρημάτων, καθώς υπερβάλλετε σε όλες τις επιθυμίες που έχετε, επιθυμίες που μπορούν να εκπληρωθούν μόνο με χρήματα.
Ως εκ τούτου, το να μην μπορείτε να απολαύσετε όλη την πολυτέλεια, τα ταξίδια και τα ακριβά προϊόντα και εκδηλώσεις θα είναι η κύρια ενόχλησή σας αυτή την περίοδο και είναι υψίστης σημασίας να εργαστείτε για να διορθώσετε αυτή τη συμπεριφορά.
Θα πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε τη ζωή χωρίς να ξοδεύετε υπερβολικά χρήματα και επίσης να εξασκείτε κάποια αυτοσυγκράτηση πού και πού. Είναι για το γενικότερο καλό σας τελικά, καθώς και για εκείνους που σας ενδιαφέρουν.
Γενικά φαίνεται να έχετε μια φωτεινή άποψη για τη ζωή, ίσως λίγο πολύ φωτεινή. Τα πράγματα δεν είναι συχνά τόσο ευχάριστα όσο φαίνονται, ξέρετε;
Το να είστε έτσι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην εργασία ή στα έργα σας, κάνοντάς σας να πιστεύετε ότι οι παρατραβηγμένες επιθυμίες και οι στόχοι σας επιτυγχάνονται εύκολα, όταν στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει.
Θα βιώσετε ευχαρίστηση από το να περάσετε χρόνο με τους κοντινούς σας ανθρώπους και μπορεί να αισθανθείτε ότι υπάρχει ανάγκη για τις σοφές συμβουλές σας. Αυτή μπορεί να είναι η αιτία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το παρέχετε μπορεί να φανεί ως έπαρση στους άλλους, οπότε προσέξτε πώς επιλέγετε τα λόγια σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το μεγαλύτερο ζήτημα είναι πραγματικά η συνεχής επιθυμία σας να απολαύσετε τις απολαύσεις της ζωής, είτε είναι γαστρονομικές, σωματικές, οικονομικές ή επιφανειακές, τα θέλετε όλα.
Απλά θέλετε να αισθάνεστε καλά και δεν έχει σημασία τι τίμημα πρέπει να πληρώσετε. Ακριβώς για να ξέρετε, η τιμή θα είναι πιθανώς κάποιο επιπλέον βάρος που θα πρέπει να κατεβείτε και πιθανώς μερικές οικονομικές δυσκολίες για το εγγύς μέλλον.
Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε για να διορθώσετε τα πράγματα, τουλάχιστον διανοητικά ή συναισθηματικά, είναι να αποστασιοποιηθείτε από όλο το άγχος, να χρησιμοποιήσετε αυτό το υπερβολικά επιεικές χαρακτηριστικό σας και να κάνετε μια συγκέντρωση των αγαπημένων σας, φίλων και συναδέλφων και να τους βγάλετε όλους έξω για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ό, τι μπορείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η όψη επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 10η έως την 17η μοίρα.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου